עכשיו תורנו

• פותח הנושא bogz
  • פורסם בתאריך

bogz

New member
עכשיו תורנו

עכשיו תורנו להתלונן על אחד מכם. הצופיף, yupu yop נוהג להכנס אל פורום הנוע"ל ולקלל. דבר ראשון, מצער אותי מאוד שאף אחד מכם לא דאג לגנות אותו כמו שאנחנו עשינו לאחר המקרה עם שלומית, שאם תסתכלו בפורום שלנו, טופל. דבר שני, תרסנו את הבן אדם, ראסמי התחרותיות הטפשית הזאת מטומטמת.

אני לא מבינה למה פונים אלינו בטענות

אתם מתייחסים לזה כאילו שאנחנו אמרנו לו\לה "לכי לפורם הנוע"ל ותקללי אותם" מה אנחנו אשמים?? וזה לא צריך לצער אותך שאף-אחד מאיתנו לא דאג לגבות עליו\ה כי עד עכשיו לא ידענו או שאני לפחות לא ידעתי שהיא קיללה אותכם.. ומה שמצער אותי שכל מה שצופיפניק אומר , אתם מתייחסים לדבריו כאילו הוא מייצג את התנועה ...וזה כזה לא נכון!!! להגיד לך את האמת יש גם אנשים(אני מכירה רק שניים כאלה) שבצופים שהם ממש חראות (מצטערת על הביטוי ,אבל זה עוד במילים העדינות )וזה לא אומר שהם מייצגים את הצופים . בכל מקרה אני לא חושבת שאתם צריכים להתעצבן על הצופים אלא על אותו ילד\ה שנכנסו לפורום וקיללו אותכם ... שלך נטע- צופי ק.אונו

bogz

New member
אתם עשיתם

בדיוק אותו דבר כששלומית אמרה מה שאמרה, אז אל תסבירי לי לא לקחת את דבריו כמייצגים של הצופים. חוץ מזה שלא אמרתי שהוא מייצג את הצופים, אמרתי שחבל ששום ייצר לא שלח אתכם לגנות או להתנצל בשם התנועה כי בכל זאת, הוא חלק ממנה והוא מייצג אותה.

איך אנחנו אמורים לגבות עליו אם

אנחנו בכלל לא נכנסים לפורום שלכם , כאילו מה יש לנו לעשות שם.. זה שבמקרה נכנסת לפורום שלנו ( או שהיא אמרה לך שהיא הולכת לרשום משהו כזה אצלנו )וראית את ההודעה של שלומית זה לא אומר שאנחנו צריכים להכנס כל יום לפורום שלכם ולגבות על דבר שמישהו מהצופים כותב שם. חוץ מזה היחדי שצריך להתנצל שם זה הוא . וגם אתה לא היית צריך להתנצל בשם שלומית , אנחנו לא צריכים את ההתנצלות שלך אנחנו צריכים את ההתנצלות שלה .. נטע-צ.ק.א

bogz

New member
את לא נכנסת לפורום שלנו

אבל יש מספיק אנשים שכן. הסיבה שאמרתי מה שאמרתי אחרי שלומית היה כי קפצתם למסקנות בקשר לכל הקן והתנועה! וזה שאת לא חושבת שאת צריכה לדאוג לבלאגן שחברייך לתנועה עושים זה ממש עצוב ואני באמת מקווה שזה לא מייצג את היחס של חבר לחבר בצופים.

! ! !

אההההההההה - הינה , תפסתי אותך על חם!!!!!!! אתה בעצמך אמרת : " ואני באמת מקווה שזה לא מ-י-י-צ-ג את היחס של...בלה בלה בלה" רו-אה אתה בעצמך חושב שכל מה שמישהו מהתנועה אומר מייצג את הצופים... גררררררר בכל-מקרה אין כ"כ הרבה צופיפניקים בפורום שלכם (בדקתי) , והשניים-שלושה שכן מהצופים תהיה בטוח שהם לא נכנסים כל חצי שעה לפורום שלכם... נטע-צ.ק.א

bogz

New member
פקחי עינייך

אמרתי שאני מקווה, לא אמרתי שזה מייצג. ומי אמר שצריך להכנס כל חצי שעה? פעם ביום יספיק.

נוווווווו , אתה מצליח לשגע אותי!

גם עם המקווה וגם בלי המקווה זה אותו הדבר ... ופעם ביום זה הרבה נטע-צ.ק.א

BabyLove

New member
חחחחח

נטעעעעע.... עצבן אותך הילד הזה אה? אז מה המצב?.....הרבה זמן לא דיברנו ולי כבר אין איי סי קיו....... אז רק פה נוכל לדבר! אז דברי...מה חדש?
חן

כן , שמתי לב

שלא התחרבת מלא זמן........ ומזתומרת אין לך אייסיקיו , תורידי חדש!!!! בכל מקרה אצלי אין חדש...אמממ..חוץ משקנו לי גרביים חדשות!!! אז מה חדש אצלך?? דיברתי.
נטע

BabyLove

New member
הורדתי עוד 2!!!

אבל משעמם לי באיי סי קיו אז מחקתי את כל השלושה! משעמם לי-כרגיל- חן

אז תורידי רק אחד לא צריך שלושה..

ותתני לי את המספר...אני חייבת לדבר איתך!!!!!!!!! דחוף!!!!!!!!! תורידי!!!!!!! מהר!!!!!!!נווווו!!!!!!!יאללה !!!!!!!!!! סתם!!!!!!! טוב!!!!!!!!!!! ביי!!!!!!!!! נטע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וברצינות אני צריכה לדבר איתך...

תרגע....

דבר ראשון - כל הכבוד לכם שככה צעקתם על השלומית הזו, אבל לדעתי קצת הגזמם עם זה, כולה ילדה קטנה ומפגרת שאמרה שטויות - לא היה צריך לעשות מיזה עניין כזה גדול, אבל אם עשיתם בעיה שלכם... ודבר שני - אני לא חושבת שיש יותר מידי צופיפניקים בפורום שלכם, ככה שאף אחד מאיתנו לא ראה מה אמר היופ יופ הזה, אני מבטיחה לך שאם מישהו היה רואה הוא היה דואג ליצעוק עליו קצת - כי זה באמת לא בסדר, אבל שוב - לא צריך לעשות כזה סיפור גדול מילד קטן ומפגר שמדבר שטויות. נועה.

למעלה