עכשיו תתארו לעצמכם מצב שבו אני פונה לרבנות ומבקש להתגרש מאישתי..

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בניגוד למה שחושבים אני לא צריך לפרט או לנמק את הסיבות שלי לגירושים
אבל רק אומר שבתאריך ה-6 לאוקטובר היא נרדמה בשמירה ובכך גרמה להרס טוטאלי של הבית.
לכן נוצר ביני לבינה חוסר אימון ועכב כך אי רצון להמשיך לגור ו/או לחיות יחד.
עכשיו בא בית הדין ואמר לי שזה לא מקובל עליו שאני מגרש אותה
ומחייב אותי להמשיך לחיות איתה באותו בית (הרוס) וגם דורש ממני להמשיך לשכב איתה
אחת לכמה ימים כדי לספק את עונתה.
זה נשמע לכם הגיוני?
האם זה תקין?
האם הדיינים לא פספסו כאן משהו?

קבצים מצורפים

• שבכ ז.jpg
    שבכ ז.jpg
    KB 470.3 · צפיות: 4

evglev1

Well-known member
מנהל
בניגוד למה שחושבים אני לא צריך לפרט או לנמק את הסיבות שלי לגירושים
אבל רק אומר שבתאריך ה-6 לאוקטובר היא נרדמה בשמירה ובכך גרמה להרס טוטאלי של הבית.
לכן נוצר ביני לבינה חוסר אימון ועכב כך אי רצון להמשיך לגור ו/או לחיות יחד.
עכשיו בא בית הדין ואמר לי שזה לא מקובל עליו שאני מגרש אותה
ומחייב אותי להמשיך לחיות איתה באותו בית (הרוס) וגם דורש ממני להמשיך לשכב איתה
אחת לכמה ימים כדי לספק את עונתה.
זה נשמע לכם הגיוני?
האם זה תקין?
האם הדיינים לא פספסו כאן משהו?
הנשים עוברות את זה במשפט הרבני, שהמילה האחרונה היא של הגבר ובית המשפט לא הרבני לא יכול להעניק גט לאישה אלא רק ללחוץ על הבעל אבל המילה האחרונה שלו. אבל הגבר יכול בקלות לדרוש שלום בית כשהאישה מבקשת להתגרש בעוד אתה גבר זה רק הליך פורמאלי ואתה יכול להתגרש רק משום שקמת יום אחד על צד שמאל.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הנשים עוברות את זה במשפט הרבני, שהמילה האחרונה היא של הגבר ובית המשפט לא הרבני לא יכול להעניק גט לאישה אלא רק ללחוץ על הבעל אבל המילה האחרונה שלו. אבל הגבר יכול בקלות לדרוש שלום בית כשהאישה מבקשת להתגרש בעוד אתה גבר זה רק הליך פורמאלי ואתה יכול להתגרש רק משום שקמת יום אחד על צד שמאל.
כן?
אני לא חושב שנתניהו קם על צד שמאל.
בטח לא ב-7 באוקטובר כשראש השב"כ החליט שהוא לא מספיק חשוב כדי ליידע אותו במה שמתרחש.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן?
אני לא חושב שנתניהו קם על צד שמאל.
בטח לא ב-7 באוקטובר כשראש השב"כ החליט שהוא לא מספיק חשוב כדי ליידע אותו במה שמתרחש.
העניין הוא ששנה וחצי ביבי לא חשב לפטר אותו ופתאום הוא החליט שאין ביניהם אמון, דווקא כשחוקרים את אנשיו על קשרים עם קטאר. והתייחסתי יותר למשל ולא לנמשל שאת הנשים הרבנות יכולה להכריח לחיות עם גברים שהן לא מסוגלות לחיות איתן.

נסיך.333

Well-known member
העניין הוא ששנה וחצי ביבי לא חשב לפטר אותו ופתאום הוא החליט שאין ביניהם אמון, דווקא כשחוקרים את אנשיו על קשרים עם קטאר. והתייחסתי יותר למשל ולא לנמשל שאת הנשים הרבנות יכולה להכריח לחיות עם גברים שהן לא מסוגלות לחיות איתן.
תבדוק את התאריכים וההשתלשלות של העיינים, מה עוד שהוא בכלל לא צד שם..
אני מודיע לך שאם מחר ראש הממשלה ירצה לפטר את הנהג שלו הרועצת תתנגד ותלך לבג"ץ..

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אפשר להבין שבדיוק פרצה המלחמה
אי אפשר בתוך כל הכאוס הזה להתחיל דווקא בפיטור הרמטכ"ל וראש השב"כ, נכון?
מוטב מאוחר מאשר...

למעלה