עכשיו 200 מטר חתירה ...מוקדמות הגמר אמור להיות אולי שיא האולימפיאדה...יהיה גמר מדהים ומרתק..
נ ניאו30 New member 15/8/04 #1 עכשיו 200 מטר חתירה ...מוקדמות הגמר אמור להיות אולי שיא האולימפיאדה...יהיה גמר מדהים ומרתק..
נ ניאו30 New member 15/8/04 #2 וליטא בקושי מנצחת את אנגולה בכדורסל די מפתיע...ובהקצת שראיתי,נראה כאילו שאראס לא בכושר... אולי כל מה שקרה איתו בקיץ השפיע עליו
וליטא בקושי מנצחת את אנגולה בכדורסל די מפתיע...ובהקצת שראיתי,נראה כאילו שאראס לא בכושר... אולי כל מה שקרה איתו בקיץ השפיע עליו
א אלפקה פקה New member 15/8/04 #3 אני רוצה לנגוס את האיאן הזה!!! לעזאזל כמה חתיך אפשר להיות? אני לא עומדת בזה יותר!!!
נ ניאו30 New member 15/8/04 #4 אלפקה,איזה הורמונים יש לך??!!...... אני רואה,גם מההודעה שלך מאתמול,שהאולימפיאדה פשוט עושה לך את זה... יותר נכון הגברים בה...
אלפקה,איזה הורמונים יש לך??!!...... אני רואה,גם מההודעה שלך מאתמול,שהאולימפיאדה פשוט עושה לך את זה... יותר נכון הגברים בה...
א אלפקה פקה New member 15/8/04 #6 אני לא מבינה אתם לא רואים את האיאן הזה? אתם עיוורים? מה לא מובן פה, לנגוס בו זה הדבר הכי מתבקש כשרואים אותו.
אני לא מבינה אתם לא רואים את האיאן הזה? אתם עיוורים? מה לא מובן פה, לנגוס בו זה הדבר הכי מתבקש כשרואים אותו.
א אלפקה פקה New member 15/8/04 #9 מה זה משנה גם בתור גבר הייתי עושה לו טובה. הסקס אפיל שלו זה קונצנזוס, זה חוצה מחסומים של גזעים, גילים, מינים ויבשות. ומה אתה מתלונן, יש לכם את קורקינה.
מה זה משנה גם בתור גבר הייתי עושה לו טובה. הסקס אפיל שלו זה קונצנזוס, זה חוצה מחסומים של גזעים, גילים, מינים ויבשות. ומה אתה מתלונן, יש לכם את קורקינה.
נ ניאו30 New member 15/8/04 #10 כל אחד והסקס אפיל שלו... קורקינה?????!! ובכלל מתעמלות...יש להם מראה אנורקסי משהו..... וזה כל כך לא יפה...אם כבר אז דווקא השחייניות יש להם הרבה יותר סקס אפיל...אבל שוב,כל אחד והטעם שלו...כמו שאומרים על טעם וריח לא מתווכחים.
כל אחד והסקס אפיל שלו... קורקינה?????!! ובכלל מתעמלות...יש להם מראה אנורקסי משהו..... וזה כל כך לא יפה...אם כבר אז דווקא השחייניות יש להם הרבה יותר סקס אפיל...אבל שוב,כל אחד והטעם שלו...כמו שאומרים על טעם וריח לא מתווכחים.
א אלפקה פקה New member 15/8/04 #12 קורקינה מתעמלת קרקע של נבחרת רוסיה. גם הצטלמה לפלבוי מתישהו בקרירה (או למגזין אחר) ומדגמנת בזמנה החופשי.
קורקינה מתעמלת קרקע של נבחרת רוסיה. גם הצטלמה לפלבוי מתישהו בקרירה (או למגזין אחר) ומדגמנת בזמנה החופשי.
י יוֹאב New member 15/8/04 #13 היא הצטלמה לפלייבוי ולא סיפרה לי?! אני חושב שאני אוריד אותה עכשיו לסוף הרשימה...
M Mary Mindland New member 15/8/04 #14 אבל כמה מאיתנו הומואים לפחות אני ועדיין לא רואה שום צורך לנגוע בו.