עכשיו ! אמיר בEXIT
A aMiRi GiRl New member 22/11/04 #2 מי ראה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif איזה חמודי הוא היה!!! חחחחחחחחחח... רק עכשיו עופ]ר גילה שאמיר עיוור צבעים!! חחחחח היה קורע!! עשו לו מבחן...חחחחח!! איזה חמודי!! באמיר קשות!!
מי ראה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif איזה חמודי הוא היה!!! חחחחחחחחחח... רק עכשיו עופ]ר גילה שאמיר עיוור צבעים!! חחחחח היה קורע!! עשו לו מבחן...חחחחח!! איזה חמודי!! באמיר קשות!!
L LOVEאמיר New member 23/11/04 #10 ../images/Emo41.gifיש מצב שמישו מעלה את זה לאתר? כדי שנוכל להוריד את זה למחשב??? כמו שעשיתם באירוח הקודם שלו ב-"אקזיט"?? תודה..
../images/Emo41.gifיש מצב שמישו מעלה את זה לאתר? כדי שנוכל להוריד את זה למחשב??? כמו שעשיתם באירוח הקודם שלו ב-"אקזיט"?? תודה..
A aMiRi GiRl New member 23/11/04 #11 ../images/Emo41.gif יהיו תמונות באתר של אמיר ומיכל www.a-and-m.cjb.net
M mary lou New member 22/11/04 #5 איזה מגעיל... כשהראו תקטעים ממרילו אז הראו בהתחלה של מיכל ואז של יעל והוא כזה "מיכליייייי אה...יעל..."
איזה מגעיל... כשהראו תקטעים ממרילו אז הראו בהתחלה של מיכל ואז של יעל והוא כזה "מיכליייייי אה...יעל..."
A aMiRi GiRl New member 22/11/04 #7 מאד! ../images/Emo6.gif כשעליתי לשידור ברדיו, אז שאלו אותי את מי אני יותר אוהבת את מיכלי או יעל.. אז עניתי מיכלי.. ברור שמיכלי... ואז שאלו את אמיר. והוא אמר שלו אין תגובה.. אבל התשובה ברורה.. (וגם יצא לי חרוז..)
מאד! ../images/Emo6.gif כשעליתי לשידור ברדיו, אז שאלו אותי את מי אני יותר אוהבת את מיכלי או יעל.. אז עניתי מיכלי.. ברור שמיכלי... ואז שאלו את אמיר. והוא אמר שלו אין תגובה.. אבל התשובה ברורה.. (וגם יצא לי חרוז..)