עלאק נאייי ......

ים כחול

New member
עלאק נאייי ......../images/Emo5.gif

מה זה הנאי הזה ???
למה לא נואו רגיל ??
פשששששששששששששששששש ניל מתחיל לשלוף את הלשון מאחוריו של ויקטור ??? טוב אני יוצאת קצת להתאוורר בחוץ אז כיתבו לי בקשר לתחושותיכם על הפרק הסוער והבלתי גמור ..... אוף אני במתח ..... ג"ון חמודי
מתה עליו . גם הוא נאייייייי

נכון שהוא חמוד???../images/Emo66.gif

ג'וני... תמיד אפשר לסמוך עליו שיעשה את הדבר הנכון...! מחר אני יראה את השידור חוזר (כאילו שיש לי משהו אחר לעשות) במיוחד בשביל הנאייי הזה. היום לא שמתי לב כ"כ כי בדיוק דיסקסתי עם חברה שבאה לבקר על משהו חשוב, (ריכולים מהעבודה אלה מה?). אבל אני מכירה טוב מאוד את הנאי הזה! זה לא פעם ראשונה... איזה חמודים בילי ומאק!!!
גמני רוצה לחזור עכשיו לגיל 16 ושהחבר הסודי והחמודי שלי יגיד לי שהוא יתן לי לברוח בתנאי שהוא יצטרף אלי, אח, האוהבים הצעירים...

ים כחול

New member
אני מתה על הקשיש המתוק הזה ....

אפילו שהוא מרדים , הוא איש טוב כלכך
אני במקום ג"ינה הייתי חוטפת אותו !!

יוליקה

Member
מנהל
איי ונאיי זה בא מלטינית

כך נהוג להצביע כאשר מתבקשת הצבעה קולית. זה נהוג גם בפרלמנטים בעולם.

ים כחול

New member
טוב שיהיה נאי העיקר שאשלי תצביע נאי

מחר אחרת ...... אשלח לה את וורטון כחשפן בלילה
ניל איים על המפיקים שיעזוב אם ימשיכו להתעלל בדמות שלו ככה ... " נמאס לי להיות שפוט של דרוסי , וללקק לויקטטור , תכניסו לי פלפל או שאני מתפטר
והתוצאה לפניכם ... קבלו את ניל המשופר
גבר גבר חדש . אפילו ויטטור עשה מאמץ והרים את עיניו להביט בו בעיניים סוף סוף ... בטח גם כדי להיזכר איך ניל נראה
אני מעריך את האומץ והנחישות שלך " בטח ניל גמר מהמשפט הזה !!! נראה לכם שג"יל איי פעם תתרכך עבור מאק ?? למה ג"יל חייבת להיות אובססיבית כזו ? וכמה אבסורד שברוק מחבק אותה בעוד שהדרקונית ממררת לבתו את החיים
עלאק אבא .... לאן נעלם ומתי פתאום החליט לצוץ מחדש ?? הוא בלתי נסבל
שמישו יקנה לו כרטיס טיסה להודו !!! מי מתנדב\ת ??

dviridit

New member
אהבתי את מה שכתבת על ניל ונזכרתי

שבאמת ויקטור מסתכל למטה/למעלה אבל לא באמצע כשהוא מדבר איתו.

Dawn12

New member
סוף סוף ראיתי

אני עדיין לא הולך להגיד שניל השתנה. זה נראה לי מוקדם מדי, ועם כל המחמאות שנתתי לו (והגיעו לו) בתחילת השבוע - אני עדיין צריך עוד הוכחות. לא יוצאים כל כך מהר מהספר השחור שלי.
מה שכן - מסכים איתך לגמרי עם מה שכתבת על ברוק. מה מאק עשתה שמגיע לה אבא כזה? בסה"כ היה פרק סביר, בעיקר בזכות הסצינות בז'בו. ג'ק היה ענק כשהוא תאר לכולם מה יקרה במשפט נגד ויקטור ובכלל - פיטר ברגמן עושה עבודה נפלאה תמיד. ג'יל קרעה אותי כשהיא הבינה שניקי הביאה את מייקל ובראד לישיבה ("מה את חושבת שזה, מסיבת תה?"
). אם רק היה היתה יכולה להישאר הג'יל הזאת היה כל כך קל לאהוב אותה... וספיקינג אוף ניקי ומייקל - איזה כיף לראות אותם יחד בסצינה. רק השבוע יצא לכריס ובראד להיפגש באופן נדיר על הסט ועכשיו שני אלה משתפים פעולה. כן ירבו

ים כחול

New member
עוד משו....

ניל משחק טוב או לא .... תמיד הדמות שלו תיראה פאתטית להחריד בעיניי .

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gif במיוחד כשהליפה שהוא קורא לה

שיער צועקת "ספר
...ספר
..." הגיע הזמן לבעוט אותו, עם אוליבייה, ושני הילדים הנודניקים שלהם. מספיק לי את דרו ומלקולם משתגלים להם, בתור האתנחתא הכושית של הסדרה.

Dawn12

New member
"האתנחתא הכושית של הסדרה"? ../images/Emo6.gif

קרעת אותי נטע
רק שאלה אחת אם אנחנו כבר בעניין: חזרנו להשתמש במונח "כושים" ושכחו לספר לי? לפני איזה שבועיים ראיתי גם בעיתון כותרת כזאת (לא זוכר בדיוק מה היא אמרה) והופתעתי. לאן נעלם כל הפוליטיקלי קורקט בעולם?

b o t t e n

New member
כנראה שזה מיותר../images/Emo3.gif

הפוליטקלי קורקט, למרות שבד"כ אני משתדלת. אבל הסדרה עצמה היא ממש לא PC, איך זה שבעיר שלמה יש 5 "אפרו-אמריקאים"
זה מה שנקרא "אתנחתא כושית" על משקל comic relife (מקווה שהאיות נכון
)

זה קצת גזעני להגיד אתנחתא כושית...

יעני את מסווגת אותם לאאוטסיידרים, לא שייכים לחברה... שפתאום עושים מנוחה מהגזע הלבן לגזע השחור... זה לא נשמע כ"כ טוב... לא בא לגונן על השחומי עור (אני בעצמי קורא להם כושים) אבל ביחד עם אתנחתא זה יוצר רושם רע כזה. אבל עזבי אותי, אני סתם כבד עכשיו....

b o t t e n

New member
כבד זה לא מיה, כמו../images/Emo113.gif

תוציא את מה שתקוע לך איפה (בצחוק
) ותקרא את מב שכתבתי אח"כ, ש-5 "כושים" בעיר אחת, זה קצת גיזעני מצד יוצרי הסדרה, לא

ים כחול

New member
שנים חשבתי על כך בוטן !!

קצת צביעות מצידם לתת להם כביכול להתמזג עם כולם אך חלילה לא רומנטית , כי עד שהיה סוףסוף איזהשהוא רומן שוקו וניל מיהרו לסיים את העניין , ומישו בכלל זוכר שהיה משו בין ויקי לביג ליפס ?? נאדה כלום !! גזענות לשמה
העיקר שעכשיו דרו עם מילקי
(חיבה למלקולם)

python 4

New member
וכמה נוח זה,

שקודם דרו היתה נשואה לניל וליבי למלקולם, ועכשיו דרו וליבי מחפשות להן אהבות חדשות, אז איזה אופציות עומדות על הפרק? הממ.. אני יודע! דרו תלך הפעם על מלקולם וליבי על ניל. ככה זה כשיש רק שישה אפריקאים-אמריקאים בסדרה, ועם נייט ומימי אסור לנהל רומן (עם נייט אסור כי הוא ילד ועם מימי אסור כי היא מוצג ארכיוני שמור). אני לא מניח שיבוא יום בצח"מ, ונראה את ניל מתאהב בכריס, את דרוסילה בויקטור, אוליביה מנהלת רומן סוער עם בראד ומלקולם עומד להינשא לקתרין צ'נסלר. אין סיכוי, אה?

למעלה