עלה גפן - אוכל טוב, אווירה ככה ככה. אולי עדיף טייק אוואי?

sweetdreams

New member
עלה גפן - אוכל טוב, אווירה ככה ככה. אולי עדיף טייק אוואי?

נתחיל בטוב: האוכל בסה״כ טעים מאוד. הזמנו עלי גפן ממולאים וכרע עוף ממולאת בפריקה שהיו המנות הטובות ביותר. סלט טאבולה מוצלח אבל חמוץ יתר על המידה לטעמי (ואני מחובבי הלימון). מחאמר עוף שהיה בסדר, אבל לא מהמנות המרגשות ביותר. ומלבי לקינוח, שהגיע בצנצנת, ושהפתיע מאוד באיכותו הגבוהה, קרם המלבי היה נפלא, ועם זאת לטעמי זה קינוח מפוספס לגמרי בשל הפירות המבושלים שנחו מעליו, צבעו את המלבי במיציהם וטעמיהם החזקים, האפילו לחלוטין על טעמו העדין וגם הפכו את הקינוח למתוק בטירוף. כשהצלחתי לגנוב כמה ביסים רק מהמלבי, בלי הסירופ, נהניתי ממנו יותר.

השירות במקום לא מאוד יעיל, איטי ומבולבל, ונראה שהצוות עדיין לא מאוד מנוסה בעבודתו. האווירה גם כן בעייתית. המקום קטן ודי צפוף (במיוחד שולחנות הזוגות שתקועים כרגיל בלב המסעדה בין כל העוברים והשווים), האקוסטיקה שם נוראית, ובפרט לא עזרו העובדה שבאנו בצהרי יום שישי והמיקום בלב מרכז קניות הומה. בקיצור, האווירה לא מאוד מתיישרת עם אופי המנות. קצת חבל..

מה שכן.. את חלק מהמנות שלא סיימנו ביקשנו לארוז הביתה, ואכלנו בערב. האריזות מאוד ידידותיות, בקופסאות נוחות ולא במגשיות אלומיניום, והמנות אף צלחו בסדר גמור את מבחן המקרר. מנת העוף והפריקי אפילו היתה טעימה מאוד כמנה קרה, ובחרתי שכלל לא לחמם אותה.

ההצלחה באוכל ובאריזה הביתה, והמיקום הקרוב כ״כ אלינו, גרמו לי לחשוב שאולי עדיף יהיה לנסות את המקום פעם-פעמיים נוספות בקונספט של טייק אוואי. ובלי קשר, אני מקווה כמובן שנושאים כמו יעילות הצוות הם דברים שישופרו בהמשך. בסה״כ ניכר שהמטבח פועל ברמה מאוד גבוהה. זה רק מתבקש שהפרונט יישר קו בהתאם.

sweetdreams

New member
אולי עדיף באמצע השבוע

אני ככל הנראה אגיע באחד הימים באמצע השבוע להתרשמות נוספת. אני אדווח אם יש שינוי בין הימים.

salo22

New member
עניין האפשרות לטייק אווי מאוד מעניין, תודה על המידע

אגב יש אפשרות גם לקנות במשקל מסלטים ? מופיעים בתפריט ? אם לא הכל "מצולחת" למנות, אשמח לקצת יותר מידע מהזיכרון על האפשרויות ומחירים..

sweetdreams

New member
המסעדה עצמה לא ערוכה מראש לטייק אוואי

כלומר, זו מסעדה לכל דבר, ולא מזנון, כך שהמנות הן כולן מצולחתות ולא במשקל (עד כמה שידוע לי).
הכוונה שלי בטייק אוואי היתה למשלוח באיסוף עצמי (כי אני לא יודעת אם הם עורכים משלוחים), בהנחה והם יסכימו לזה כמובן. אני כנראה אבדוק את האפשרות הזאת עוד השבוע, אז אשמח לחזור ולעדכן בנידון.

&nbsp
בנוגע למנות ולמחירים, ניתן לראות את התפריט המלא באתר המסעדה:
http://alegefen.co.il/

למעלה