עלה הפרומו לעונה 7 בערוץ 3! מכיל ספויילרים רבים (בקשר למראה המתמודדות, עיצוב חדר השיפוט)
ה הגשר הישן New member 3/12/07 #1 עלה הפרומו לעונה 7 בערוץ 3! מכיל ספויילרים רבים (בקשר למראה המתמודדות, עיצוב חדר השיפוט)
N Nataly B New member 3/12/07 #2 בהוט? לא ראיתי בכלל ביס O: זה ממש מהר, בין העונה החמישית לשישית היה רווח ענק!
S S t r a w b e e r Y New member 3/12/07 #3 ראיתי כבר ביום שישי היה כמה דקות אחרי פרק הסיום של העונה הרביעית. סוף סוף החליפו את עיצוב החדר של השופטים! זה נראה הרבה יותר נחמד ועדכני
ראיתי כבר ביום שישי היה כמה דקות אחרי פרק הסיום של העונה הרביעית. סוף סוף החליפו את עיצוב החדר של השופטים! זה נראה הרבה יותר נחמד ועדכני
ה הטופ מודל הבא New member 3/12/07 #4 ללללאאאאאאא ראיתייייייייייי((( וואי אני מקווה שאין ספויילרים על הזוכווווווווות או מש'ו כי פעם היה בעונה ה-4 כזה שרואים שכל המתמודדות נעלמות ונאימה זוכההההההה מעפנים... LOL אזה כיף שזה כזה מהר אבל תץאמת גם אם היו מושכים עוד חודשים לא הייתי משתגעעעעעעעעע... סגידה לעונהההההה 6
ללללאאאאאאא ראיתייייייייייי((( וואי אני מקווה שאין ספויילרים על הזוכווווווווות או מש'ו כי פעם היה בעונה ה-4 כזה שרואים שכל המתמודדות נעלמות ונאימה זוכההההההה מעפנים... LOL אזה כיף שזה כזה מהר אבל תץאמת גם אם היו מושכים עוד חודשים לא הייתי משתגעעעעעעעעע... סגידה לעונהההההה 6
F Fashion Slut New member 4/12/07 #9 ../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifיהיה גם בVOD../images/Emo35.gif