עלה ירוק ביקשת....

pilovich shahaf

New member
עלה ירוק ביקשת....

סיימתי מילואים בגבול ישראל מצרים --תמונות סיימתי אתמול שירות מילואים בגזרת ניצנה-חריף.. ומה אגיד לכם ,,,הגבול פרוץ לכל עבר,,זונו,סמים,מחבלים ועובדים זרים כולם עוברים בקלילות את הגבול בדרכם לארץ.. הצבא נלחם בשטחים שממש מתחת לאף חוצים חוליות מחבלים רבות ומצטרפים לחבריהם בשטחים. אז מה היה לנו שם.. לא מזמן חוסלה חוליית מחבלים לאחר שגששי הגיזרה עלו על עקבותיה .. למרבה ההפתעה התברר כי המחבלים שחוסלו אינם פלשתינאים אלה ערבים ממוצא תימני קרי "אל קעידה" זאת אמר לי גשש מנוסה שזיהה את תווי הפנים של המחבלים.. כמי שמוצאם מיתמין או מסעודיה.. ואני אומר לכם בבטחון על חולייה שתופסים 100 חוליות אחרות מצליחים לעבור..על כל שק מריחואנה שנתפס 100 לא נתפסים.. על המדינה לשים לב טוב טוב לגבול הפרוץ כי זוהי הבטן הרכה שלנו.. בתמונה : המבריח ( בכפיה) שנתפס האחרים הצליחו להימלט חזרה למצרים אני יושב במרכז עם זר מריחואנה ביד............

pilovich shahaf

New member
מה אומר מפקד האוגדה....../images/Emo124.gif

בעיה קריטית : הצבא לא עושה כימעט מאומה ... אין מספיק כוחות וציוד מתאים. ובכלל נדמה למי שעושה מילואים בגיזרה הזו שממש לא איכפת לצבא מה קורה שם...האמנם?? אולי כדאי לקול הים האדום לשאול את מפקד האוגדה אם זה נכון...??

pilovich shahaf

New member
../images/Emo163.gifהאם יש שלום עם מצרים...../images/Emo104.gif

כמובן הפלוגה קצרה בגיזרת ניצנה הצלחות רבות, אבל כמות הסמים (ומי יודע מה עוד) שעברה שם היא עצומה.. מאות שקי מריחואנה ( בתמונה: אסף ממחלקת הסיור עם השלל שנתפס השבוע) מועברים מידי חודש לארץ ... כך שהתפיסות שלנו הם טיפה בים הסמים שמועברים לארץ.....השאלה הנשאלת היא, האם יש מי שולט על רישום הכמויות, לאן זה הולך ומי אחראי על זה, או שגם פה נגלה שאחד כמו גינוסר שולט בזה אם זה לא הוא בעצמו...?? אז מה אומר מפקד האוגדה....

pilovich shahaf

New member
יישר כח לחיילי צה"ל...../images/Emo47.gif

לפי הנהלים המשטרה אוספת את החומר שנתפס, ו..... מה המשטרה עושה עם החומר ????

pilovich shahaf

New member
בין הק"מ ה- 120 ל - 70....

בין ק"מ 120 ל 73 נתפסו שני מחבלים, מסתנן אחד, גיפ של מבריחים עם אמר"ל וVRC, רבע טון...מריאוחנה ושנים עשר שקים חשיש....!!

יכול לעלות במסגרת ראיון מקיף

עם מפקד האוגדה. אני לא רואה מה נשתנה שם לאחרונה...

pilovich shahaf

New member
למי שלא הבין את המסר...../images/Emo18.gif

העיר אילת לא מחוסנת מפני פיגועים...!! הגבול פרוץ והאישו לא הסמים ולא נערות התפנוקים, האישו הוא מחבלים, מתאבדים ושאר מיני מרעין...!! הכתובת כתובה על הקיר...!!

למעלה