עלה לי רעיון ואני רוצה את דעתכם!

ebonyW

New member
קדרות ../images/Emo13.gif

בקניון M הדרך שנמצא על כביש החוף ( מחלף ינאי) יש חנות בשם "לימון" ויש להם שם קדרות מברזל יצוק בכל הגדלים. המחירים נעים בין 80 ל - 800 ש"ח. קנייה מהנה
Blessed Be
אבוני

Jasmine3

New member
צריך פשוט לברר את המקור שלהם,

אולי י Nהו כאן בארץ. נטלי

Jasmine3

New member
לא!

מותק שלי אנחנו לא קבוצה מאורגנת! אנחנו לא קוון! אי אפשר לעשות סידורים כאלה. אז נניח וכולנו היינו אוספים כסף כדי לקנות את הקדירה, ואצל מי היא הייתה נשארת? ומי היה לוקח אותה הביתה? בתורנויות? זה טפשי. יש דברים שאנשים רוצים להביא לצרכם האישי, כמו נרגילה. אם הם רוצים להתחלק עם אנשים אחרים אז סבבה. אם הייתה לי נרגילה תקינה בבית גם אני הייתי מביאה ולא מתחשבנת על טבק וגחלים. אולי אחד הדברים היחידים חוץ מאוכל שהייתי מסכימה על קנייתו זה נרות חימום (tea lights). אנחנו לא בשלב לאגן פסטיבלים גדולים, גם אין כ"כ הרבה אנשים. כשנוכל להגיע לכמות של לפחות 80 אנשים בפסטיבל אז נדבר על ארגון כזה. יש לי המון רעיונות בקשר לארגון, איך הטקס צריך להראות, אבל זה לא הזמן. אנחנו רק התחלנו וכל דבר זז כמו שהוא צריך. לזמן יש קצב שלו, אנחנו לא יכולים לרוץ לפניו. נטלי

Elanor Rigby

New member
היי!

אני אכלתי פיתה עם סלט ירקות... זה לא כזה נורא! :) (גאה להיות הצמחונית היחידה במפגש...)

Jasmine3

New member
אתה מדבר על

פסטיבלים גדולים. בגלל זה פשוט משלמים דמי כניסה. אני לא אסכים לזה. לפחות לא כרגע. נטלי

RosWitch

New member
איסה

כל הפגישור? הם כל הזמן בתל אביב או שלפעמים הם בירושלים?תודה מראש רוז

gwizard

New member
תשובה

כל הפגישות הם בתל-אביב בגלל שאני לדוגמה לא אסע לירושלים. מה שכן, שמעתי שיש קבוצה בירושלים, אולי תוכלי לחפש אותם.

RosWitch

New member
הבעיה היא

שחיפשתי אותם כבר שנתיים.. לי אין בעיה לבוא לתל אביב אבל אמי היא אמא אמריקאית ולא נותנת לי למרות שאני בת 17...

Justin Angel

New member
תשובה

כל הפיקניקים, מפגשים והרצאות שאנו מארגנים הם בתל-אביב. אין שום אירוע מאורגן בירושלים שידוע לי עליו. אם את גרה בירושלים אז מצבך טוב, את מרחק נסיעת אוטובוס אחת מתל-אביב ולא שלוש כמו חלק מחברי הפורום.

suki da yo

New member
ום אמא שלי היא כמו שלי

האפשרות הכי טובה הא לא להגיד לה לאיפה את הולכת, ולהתמודד עם זה אח"כ כשמישהו יראה אותך בת"א ויעביר את זה לאמא שלך...

RosWitch

New member
חה חה חה

כן חשבתי פשוט לבקש מאחד החברים שלי שכרגע מתחילים ללמוד על פאגאניזם לבוא איתי ופשוט להגיד לאמי שאנחנו נוסעים לתל אביב... אבל יש בעיה לשבוע הבא... לא יודעת עם אני אגיע... אני מקווה שכן.. מישהו יכול להגיד לי באיזה שעה זה מתחיל? כי יש את הצו ראשון שלי ונראה לי שאני אאחר :( בכל מקרה אני מה זה מקווה שאני אגיע כי אני מתגעגעת להיות עם אנשים כמוני וזה יהיה פעם הראשונה בכמעט 3 שנים! אם לא אגיע שבוע הבא אני אבוא בספטמבר
בברכה רבקה (רוז)

הרעיון של קופה

הוא רעיון נחמד, אך יש כמה בעיות שהצביעו עליהם חברי הפורום - לא כולם יכולים להגיע וכו'. כמו כן, איני בטוח שסכום זה יספיק. אני נוטה לתמוך ברעיון שהעלתה סוקי - שלפני האירוע, נניח כחודש לפני, ייאסף הכסף בצורה זו או אחרת. מי שלא יישלם ובכל זאת יגיע לארוע, יתבקש להביא מצרכים מסויימים בעצמו (בכדי שלא יהיה כרח להתרוצץ ולקנות ממש בזמן בארוע).

gwizard

New member
אני חושבת שזה לא מציאותי

עדיף שאנשים יתרמו כסף לפני הפסטיבל, נגיד במפגש האחרון לפני הפסטיבל. 10-15 ש"ח זה המון לאסוף בכל מפגש מהאנשים. אני חושבת באמת יותר טוב לאסוף 20 ש"ח מאדם אבל בפעם אחת. 1.להבא לשים דגש על בשר (על האש-כמו שכמה אנשים כבר ציינו) או אם אתם כ"כ רוצים ירקות אז תכינו סלט. היו כ"כ הרבה עגבניות, ואני בטוחוה שאף אחד פשוט לא רצה לגעת בהם, אבל אם זה היה סלט הוא היה נחטף תוך שניה עם הפיתות. 2.נושא השתיה הקלה, לפי דעתי לא יזיק להביא כמה מיצים. 3. האוכל שתקנו זה לא כ"כ אוכל מוכן, חוץ מבשר. האם אם הולכים בדרך הזאת ואוספים כסף מאנשים, אנשים יסכימו להכין דברים? ולא אותם אנשים!!! אני מדברת על דברים פשוטים כמו סלט, אורז...לכן צריך לחשוב גם על כלי חיתוך וצלחות עמוקות. 4. מה המטרה של הכסף? לקנות אוכל! מי יקנה? מי יביאי את זה לפסטיבל? מישהו אחד? אין מצב! אז בעצם זאת צריכה להיות קבוצה לפחות של 3 אנשים שמחלקים ביניהם את הכסף והולכים לקניות + אלה אנשים צריכים להיות עם רכב (רצוי), כמה כאלה יש? כשמנסים לשנות דברים זה לא בהכרח פחות סידור וארגון. -קטיה, אני בטוחה שתשמחי להיות הגזבר לפני הפעם הבאה :) אם את צריכה עזרה, אפילו שאני בלי אוטו, אני אשמח לעזור. ואין לי בעיה ללכת אפילו לשוק בשביל ירקות ופירות :) למה הוצאות מיותרות? באהבה ואור, ~נטלי~

Jasmine3

New member
טעות במיקום

הי אני שיניתי את השם!! ואני רציתי להגיב על קטיה!!!! :( נטלי

kitiara 6

New member
אין לי שום בעיה להיות הגזברית...

אבל לעשות את הקניות לבד? אין לי בעיה לנדב אוטו.. ובעצם ג'סטין לא גר כל כך רחוק ממני.. אז את עניין הקניות אפשר לפתור...

יטבת

New member
קופה משותפת

לפני ענייני ממון, אני שמחה לשמוע שהיה לכם נחמד בפסטיבל שהיה ואני מצטערת שלא יכולתי להגיע ולהשתתף. ובאופן מעשי: מבחינה כלכלית אין לי בעיה לתרום 15 ש"ח פעם בחודש (אני בד"כ תורמת יותר מזה כל חודש), אבל... זה בהחלט מעורר בעיות. לדעתי יש שתי אפשרויות: 1. מי שמארגן פסטיבל ורוצה לארגן בעצמו לסמוך על עזרת מתנדבים שיעשה זאת (באותו סגנון שהשמאנים של טרה ודוב עושים. הם מזמינים אנשים לטקסים שלהם והם דואגים לכל מה שנחוץ. מי שמחליט לתרום מזון לארוחה, תורם.) 2. מי שרוצה לארגן משהו רציני שכרוך בכסף שאין לו או שהוא לא רוצה להוציא, שיגבה תשלום עבור ההשתתפות בפסטיבל. מה הקשר בין אלה שמגיעים למפגשים לאלה שמגיעים לפסטיבלים? אולי יש כאלה שמגיעים למפגשים אבל לא יכולים להגיע לפסטיבלים או ההיפך. אפשרות נוספת היא להקים עמותה כלשהי שכל מי שרוצה להיות חבר בה משלם דמי חברות והעמותה מכספים אלה מארגנת פסטיבלים ארועים ועוד כהנה וכהנה. יום טוב לכולם יטבת

gwizard

New member
רעיון מצויין, אבל !

לפתוח עמותה זה עניין לא כל כך פשוט. בישראל עמותה מאשרים בערך שנתיים מזמן הגשת המסמכים, מנסיון אישי
וחוץ מזה זה כרוך בהמון ניירת ותשלומים (אגרות) למיניהם לממשל הרעב שלנו. אבל רעיון טוב. אלון.

למעלה