עלה לי רעיון....

עלה לי רעיון....

כן אני יודעת שהופתעתם אבל גם לחשוב אני יכולה....(קצת) טוב מרוב שאין לי מה לעשות בחיים במשעממים...(כנראה שגם לכם) יש לי שאלה!!!!! וגם רעיון מלווה לזה מי יודע מאיפה הציטוט: `` מהיכן קיבל משה את לוחות הברית``? חחח זה קל! הרעיון הוא שתכתבו ואנחנו ננחש...

Angel of Hell

New member
טוב לי יש !

מי אומר אתה בני אך אני לא אביך???? ועוד אחד: מה מתחיל במ``ם נגמר במה מתחיל יאלה תגובות!!!

red hot

New member
גם לי יש אחד

יש את המילה ``שמי`` והחידה היא: שמי באמצע שמי בהתחלה ושמי בסוף לחלק 2 . מה קיבלנו?

red hot

New member
טוב הנה התשובה

שמי באמצע = מ `` בהתחלה = ש `` בסוף לחלק ל-2 כלומר י`לחלק -2 כלומר 10 לחלק 2 = 5 = ה התשובה היא ``משה``

אמרתי ציטוטים לא חידות

אפרופו חידות יש לי אחת: 3 חיילים הולכים למסעדה הם מזמינים ארוחה ב30 שקלים.....כל אחד משלם 10 שקלים טוב המלצר הולך למנהל אומר לו תראה חיילים היו פה שילמו 30 שקלים נהנו המנהל רותח מזעם מה חיילים ולא עשית להם הנחה קח מהר 5 שקלים ותחלק בינהם המלצר השתגע איך הוא יחלק 5 בין 3 אנשים ולבסוף הוא מצא פיתרון הוא לקח 2 שקלים לעצמו והחזיר לכל חייל שקל! עכשיו מה הבעיה פה.....הרי כל חיל שילם 9 שקלים נכון....(אחרי ההנחה) ו9 כפול 3 זה27 ועוד 2 שקל שהמלצר לקח זה 29 אבל הם שילמו 30 שקל איפה עוד אחד??!?!?!?!

daboor

New member
גאד דמט!

זה טיבעי לא להבין על מה אתם מדברים... או שאני באמת טפשה?

למעלה