עלה מאמר חדש לפורום.

naja

New member
עלה מאמר חדש לפורום.

מאמר בנושא פיתונים בורמזים. אז קצת קרדיט למי שמגיע: תודה ללירון סמואלס על הזמן שהוא השקיע בתרגום המאמר. תודה לקווין מ-NERD שאישר לנו בשימחה לתרגם את המאמר ולפרסמו.

naja

New member
מקפיץ ומוסיף כתבה שנראת קצת מוגזמת.

פיתון מרושת באורך 15 מטר?

באמת נשמע מוזר

האמת שמשום מה הנתון של כמעט 15 מטרים לא מפריע לי כמו המשקל של החיה, במאמר שהתחלתי לקרוא מצוין שמתוך 1000 ומשהו פיתונים מרושתים שנמדדו ונשקלו הפרט הכי גדול היה נקבה באזור ה7-+ ששקלה 75 קילוגרמים. לכן נחשב באורך כפול אבל עם משקל כל כך רב כאילו מדובר על נחש שכל חייב חי בשבי ופוצץ באוכל לא ממש מתאים לזה שהוא נתפס בשנה שעברה.

naja

New member
עוד תמונה שלו.

לפי התמונה הזו, אם זה אכן נחש באורך 15 מטר, אין לו שום בעיה לשקול 450 ק"ג. תסתכל על הפרופורציות שלו. זה ללא ספק מרושת שמן במיוחד. ואם הוא באמת 15 מטר, אני משער שהראש שלו בגודל של כדורגל.

gaichuk

New member
Kembang Wangi

"פרח ריחני" באינדונזית. זה השם שהם בחרו למפלצת הזאת... בהנחה וזה אמיתי,מחר יהיו תמונות.

Brendan of DNA

New member
AP: ניתפס הנחש הגדול בעולם

בני כְּפָר אִינְדּוֹנֶזִי טוענים כי הם תפסו נחש פִּיתוֹן שעורכו 49.21 רגל ומישקלו כ- 992.07 פאוונד. אם מְאֻמָּת - זה יהיה הנחש הגדול ביותר אשר הוחזק אי פעם בתנאי כליאה. מדובר על נחש שאורכו 15 מטר והוא שוקל 450 קילו. הנחש, כך דווח, אוכל בין 3 ל- 4 כלבים בחודש. מקור: The Associated Press

naja

New member
והיום יש תמונה נוספת בעיתון הארץ.

הכתבה עצמה לא ממש שווה קריאה. היא מלאה אי דיוקים ושטויות, אבל התמונה נחמדה. קשה לי להאמין שזה נחש באורך 15 מטר אבל זה ללא ספק נחש עצום, קרוב לוודאי אחד הגבולים שניתפסו עד היום.

gaichuk

New member
בכל אופן...

אין כאן נחש מעל 10 מטר... השאלה היא אם זה הנחש המדובר?

o r i 6 6 6

New member
למה הם פירסמו

את הידיעה רק שנה לאחר התפיסה? אולי הם רצו לפטם אותו בשביל לשבור שיא משקל? אחרת הם היו מודיעים מיד לאחר התפיסה...וזה לא נראה לי שנחש מסוגל להגיע לאורך של 15 מטר ואולי הם פשוט משקרים

woma

New member
נרשם בגינס לידיעתכם..

ז"א שכנראה אומדני האורך די מדוייקים עד כמה שזה נשמע לא סביר

gaichuk

New member
מקפיץ.......................

מ ק פ י ץ מק פי ץ! מקפ יץ! מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

gaichuk

New member
ושוב מקפייייייייץ...........

מ ק פ פפפפפ פפ י ץ מ קפ י ץ שוב...