ובהזדמנות זו../images/Emo124.gif
הגרסה הקצרה: תחזרו לכתוב ב- 270! הגרסה הארוכה: אני לא יודעת מי קורה פה, אז אפנה לכל המגזרים הרלוונטיים. אני יודעת שנעלמתם מתפוז- מי לפני שנתיים ומי לפני יומיים- כי הרבה דברים מבאסים אתכם, כמו חוסר שיתוף פעולה וחוסר אמון. וגם אותי הם מבאסים! אבל אם תשנו את נקודת היחס ולא תחשבו על מה X, Y או Z עושים או לא עושים, אלא על מה שאני יכול/ה לעשות, זה ישתנה! אם תעריכו את עצמכם יותר מאת X או את Y ותאמינו בעצמכם ולא באף אחד אחר, זה ישתנה! די לחפש סמכויות! די לשחק ראש קטן! די להגרר ולהיעלב על מי שנגרר! מספיק שארבעה- חמישה אנשים יגידו את זה לעצמם, והכל יוכל להשתנות לטובה. משם אפשר יהיה להתפתח. כל דבר טוב נולד בקטן. ומי אמר שאת/ה לא יכול/ה להיות אחד מאותם 4- 5? מה יש לאחרים שאין לך? אף אחד לא שווה שתרמסו את הכבוד שלכם שלמענו. שנה הבאה מייקל בן 50! האם נייצג אותו בכבוד ובאופן שיהיה נעים להזכר בו? התשובה לשאלה הזאת תלוייה רק בכם! וכל אחד ואחת חשובים- היום יותר מאי פעם! במסיבת יום ההולדת ה- 49 שלו נכחו 24 אנשים- הרבה פחות מהרצוי, אבל זו עדיין הייתה מסיבה שנעים להזכר בה. הרבה פחות נעים היה אם היא לא הייתה מתקיימת כלל! במפגש בי"ח שלאחר מכן נכחו חמישה אנשים, שגם היו עייפים ומסטולים אחרי המסיבה. ועדיין, הצלחנו לשמח קצת את הילדים והמשפחות. אם כל אחד היה חושב שלמפגש כזה לא שווה בכלל להגיע, הוא לא היה מתקיים כלל. עד לדקה ה- 90 היינו בטוחות- רינת, אחותי (שסחבתי לשם בכוח) ואני- שנהייה שם שלושתנו. ובוודאי שלא היינו מצליחות לבד. ועדיין הלכנו. רק ברגע האחרון מיכל הירשברג הודיעה לנו שהיא מגיעה, כי נתנו לה דוגמא אישית. למרות שאנחנו רק שלוש! אז הבנו שיש סיכוי שנצליח. למרות שהיא רק אדם אחד! אח"כ גם נאור הגיע, והוא ומיכל הביאו את הכוחות והמוטיבציה שבזכותם הצלחנו! תבינו שכל אחד ואחת מכם חשובים! אתם חשובים לי ואתם חשובים למייקל! ואל תגידו שלא אכפת לכם, כי אח"כ אתם שואלים איך היה במפגש ומה אמרו ומתי יהיה המפגש הבא ומה הולך בפורום. אז אכפת לכם קצת. אבל זה לא יעשה את השינוי. אם תגידו "אין מועדון"- באמת לא יהיה מועדון. ואם תגידו שהמועדון מתחיל מכם, ולא מ- X או Y כלשהם שלא ברור מי מת והוריש להם את זכות הבעלות על מייקל, יהיה מועדון! כשהאחד מסתכל על השני, השני מסתכל עליו בחזרה. אבל אם אתם רוצים שמשהו באמת ישתנה, תתחילו מעצמכם! If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make the change! תחשבו על כל האנשים שאתם אוהבים שהכרתם דרך מייקל. גם אם זה חבר אחד או שניים, זה המון! למה להפסיק את זה, למה לקחת מאלה שיבואו את ההזדמות הזו? אל תתנו למלעיזים סיבה לחשוב שהם צדקו. ערב טוב, שבוע טוב ושנה טובה