עלה פרומו ענק לעונה ה-4 של סמולוויל אחלה פרומו!! שאלה לאנה תוחלף בעונה הבאה?
ש שלומי והמצרייה New member 20/8/05 #1 עלה פרומו ענק לעונה ה-4 של סמולוויל אחלה פרומו!! שאלה לאנה תוחלף בעונה הבאה?
A Aviad1987 New member 20/8/05 #2 פרומו מעולה ../images/Emo70.gif אני מקווה שהעונה הרביעית לא תיפול מהשלישית המצויינת. לפי איך שזה נראה מהפרומו - לאנה לואיס עושה רושם שהעונה הזאת תהיה יותר "בוגרת"(=יותר סקס, סמים ועדי עזרוני).
פרומו מעולה ../images/Emo70.gif אני מקווה שהעונה הרביעית לא תיפול מהשלישית המצויינת. לפי איך שזה נראה מהפרומו - לאנה לואיס עושה רושם שהעונה הזאת תהיה יותר "בוגרת"(=יותר סקס, סמים ועדי עזרוני).
T TheCharm New member 20/8/05 #3 נו, עוד לא ראיתי ../images/Emo10.gif וגם לא נראה לי שאני אראה את הסדרה - לפחות לא בשיבוץ הנוכחי. אפילו שאם לא יהיה OC ומגרש ביתי, אז... איי גס יהיה לי את הזמן.
נו, עוד לא ראיתי ../images/Emo10.gif וגם לא נראה לי שאני אראה את הסדרה - לפחות לא בשיבוץ הנוכחי. אפילו שאם לא יהיה OC ומגרש ביתי, אז... איי גס יהיה לי את הזמן.
ק קובי221 New member 21/8/05 #5 אכן פרומו ליגה... ../images/Emo3.gif מה, לאנה לא תהיה השחקנית הראשית העונה???
Y yasminale New member 21/8/05 #7 זונותתת!! לקחתם את לאנה?? לא מדברת איתכם בחיייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לאאאאא לא רואה סמולוויל!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
זונותתת!! לקחתם את לאנה?? לא מדברת איתכם בחיייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לאאאאא לא רואה סמולוויל!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ק קובי221 New member 21/8/05 #9 יששששששששש../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif