עלויות הוצאת גרין קארד מהארץ (על בסיס נישואין)

Evaalaska

New member
עלויות הוצאת גרין קארד מהארץ (על בסיס נישואין)

היי לכולם!
קודם כל, אני רוצה להודות לכל העונים כאן באופן קבוע! אתם עושים עבודת קודש!!! והמון תודה!!!!

דבר שני, רציתי לברר על העלויות להוצאת גרין קארד מהארץ.
האם מישהו לאחרונה ביקש להוציא גרין קארד מהארץ? מה היו העלויות?
אני יודעת שהם העלו את כל המחירים לטפסים שלהם! :( (זכור לי הוצאת אזרחות לילדים דרך חוק הסבא עמד על $600 וכיום זה כמעט כפול! - ולחשוב שחשבתי שבארץ לוקחים הרבה כסף על כלום! חחחח....)

אני יודעת שיש הרבה חומר מעניין וממש עוזר ב"מאמרים" שבפורום, אבל לא מצאתי כלום על עלויות הוצאת גרין קארד (על בסיס נישואין) מהארץ.

המון תודה לעוזרים ולעונים!!!! :)
שיהיה שבוע שקט ונפלא לכולנו!

panda121

New member
עלויות

הגשת I-130 צ'ק בנקאי 420 דולר אני חושב זה עלה ל500 ומשהו
EMS של דואר בארץ 80 שלחת חבילה ,תשלום של DS-260 הויזה באתר שלהם 325 דולר ועוד 120 דולר
&nbsp
שלחית חבילה נוספת לNVC דואר ישראל עוד 80 שקל
בדיקה רפואית בירושלים 1490 ש''ח לא כולל חיסונים במידה וחסר צריך להוסיף עוד 100-200 הבדיקות הרפאיות היו יותר זולות לא מזמן הכניסו בדיקה חדשה בדיקת שתן ואז יקרו את זה.
תשלום אגרה אחרי שמקבלים את הגרין קארד 220 דולר
ובמידה ולא דווח במס ב3 שנים האחרונות אז גם רואה חשבון צריך שזה בערך עוד 500 דולר או יותר .
מקווה שלא שכחתי משהו
מדגש ומציין כל התשלום חייב להיות כאשר יש אשראי אמריקאי / חשבון בנק או שלך או של משפחה

Evaalaska

New member
וואו!!! עסק לא זול....במיוחד למשפחה בת 5 נפשות!!!

קודם כל, המון המון תודה על התגובה המהירה!!! :)

אני האזרחית האמריקאית, בעלי הוא הלא אזרח ו-3 ילדי גם לא (היית רוצה לאזרח אותם דרך חוק הסבא....אבל הקייס שלי ממש מורכב....אני מאומצת....ולא גרתי שם מעל גיל 14...ניסיתי לדבר עם הUSCIS לגביי המקרה שלי...ללא הצלחה! :( )

אם אנחנו רוצים להגיש בקשה להגר לארה"ב על בסיס גרין קארד נישואין...אני צריכה לשלם בשביל הטופס הראשון $2,140
DS260 - $1,300 + $480
בנוסף בדיקת רופא 5960 ש"ח + החיסונים
+ אגרה של $880 עבור כולם
ורואה חשבון $500?!

כלומר....יעלה לנו בסביבות ה$7000 רק לבקשר גרין קארד?!
איזה עולם מטורף!!!

למעלה