עלויות מחיה בקנדה- דירה

jonatan7

New member
עלויות מחיה בקנדה- דירה

שלום לכם. מישהו יודע כמה היום עולה לשכור דירה של 1 bedroom, כלומר דירת 2 חדרים בקונדומיניום שיש בו בריכה וחדר כושר, כלומר בקונדומיניום יחסית חדש באזור thornhill????? בנוסף כמה עולה היום לשלוח ילד בן שנה וחצי לגן ומאיזה גיל זה בחינם??

jonatan7

New member
המשך- עלויות דירה להשכרה

אם אפשר להיות יותר ספציפי אז בערך באזור של butherst centre ליד הprominade mall

כרגע אין שם דירות להשכרה והמחירים לקייץ

לא ברורים. ראיתי שם דירות 2 חדרים לפני כחודש והן הושכרו באיזור ה 1750 דולר, ולאחרונה היה בשוק פנטהאוז ב 2100 , אני לא אופטימי לגבי הבניינים האלה כי המלאי מוגבל, ואם דירות ייצאו לשוק צריך יהיה לסגור חוזים במהירות. יכול להיות שבבתים היותר ותיקים ממערב ומדרום לפרומונד יהיו דברים ב 1600 צריך לעקוב אחרי ה MLS כל יום, ורצוי להיות בקשר סוכן שיש לו גישה ל MLS המקצועי, דברים שם מתפרסמים לפחות 3 ימים לפני שהם מתפרסמים ב MLS.CA גני ילדים בסביבה יש הרבה במחיר של 750-900 דולר לחודש חינם? רק מכיתה א' ליום מלא או גן חובה (גיל 5) ל 3 ימים בשבוע

jonatan7

New member
למושבניק

אתה בטוח?? 1600 דולר לדירת one bedroom? זה לא הרבה??? זה נראה לי מחיר של two bedrooms. מה דעתך?

אתה צודק...קראתי את הפוסט שלך בריפרוף

וכתבת שני חדרים.....אז אוטומטית התייחסתי ל 2 חדרי שינה. תיכף אבדוק לך את ה 1 BEDROOM .....

jonatan7

New member
למושבניק

אם אני הולך דרך מתווך להשכיר דירה האם יש משמעות לכך על מחיר השכירות שאני משלם??? כלומר האם עמלת התווך היא ממני או מהמשכיר??

בנכסים שמתפרסמים ב MLS השוכר או הקונה

לא משלמים שום דבר עבור השירות. התשלום חל על המוכר או המשכיר. בדירות מהסוג שאתה מחפש ובאיזור שאתה מחפש יש לעיתים רחוקות גם נכסים שמתפרסמים בקרייגל ליסט או באתרי חינם אחרים, ואז בעל הנכס לא משלם ואתה צריך לשלם עבור השירות משהוא בשווי שבוע עד שבועיים שכירות, או לחפש לבד. חיפוש עצמי למי שמכיר את האיזור היטב ויש לו רכב הוא משימה לא קלה אבל אפשרית לא חייבים מתווך כדי לשכור נכסים שהם לא מ ה MLS . רוב הנכסים הטובים ימצאו רק ב MLS.

הלינקים של ה MLS ותפוז לא נדבקים טוב

הדירה הראשונה היא MLS®: N1134643 הדירה השניה MLS®: N1139726 יש גם שלישית 2 חדרי שינה במחיר סביר MLS®: N1139827 תדביק את מספר ה MLS (למשל N1139827) בחלונית ה MLS . לנכסי MLS כדי לגשת עם מתווך משלך ולא עם המתווך שמפרסם את הנכס, אתה כשוכר לא משלם עבור השירות, הוא משולם על ידי בעל הנכס.

EB2

New member
שכירות

דירה של 1+1 כלומר 2 חדרים החל מ-1300 דולר לחודש. גן לכל היום בערך 800 דולר לחודש. חינם מגיל 5

בוביקון

New member
../images/Emo41.gif גן ילדים ועלויות מחייה

כל הגנים שבדקנו בדאון טאון דורשים 1400-1500 דולר ובדקנו ממש לא מעט גנים, יתכן ויש הפרש מחירים כל כך רציני?

למעלה