עלויות עיצוב ותוכניות עבודה - תמחור

ענן36

New member
עלויות עיצוב ותוכניות עבודה - תמחור

יש לי רעיון למוצר פשוט ממתכת (פח מגולוון או נירוסטה). האם יש "התמחות" של מעצבים בעבודה עם מתכות לעומת פלסטיק?? (יש מומלצים?
) לפי מה נקבע תמחור של המעצב? מה מחויבות המעצב לשמירה על סודיות בנושא הרעיון (גם אם לא קיבל בסופו של דבר את העבודה) עד איזה שלב מקובל שהמעצב מלווה את המוצר? זה כולל שלב הייצור עצמו? אההה.. כן, ויש איזה שהוא מעצב שמעונין לעבוד??

מעצבים בפח

לשאלתך,יש מעצבים שיודעים ומכירים את החומר ומתמחים בו ובסגולותיו כמו מעצב שהתמחה בפלסטיקה. הפח הוא פשוט יותר,כך שרוב המעצבים יוכלו לעזור לך. התמחור נקבע לפי שעה או לפי פרוייקט,תלוי במעצב ובמיקצועיותו. המעצב חייב לשמור על סודיות וגם הייתי מחתימה אותו על חוזה סודיות טרם גילוי הרעיון,מי שלא מוכן לחתום לך,להגיד תודה ושלום.פשוט כך. לגבי השלב שאליו מלווה המעצב,זה תלוי בזה שסוגרים איתו,יש מעצבים שיהיו מוכנים להכנס איתך לעניין באחוזים מסויימים ואז מחוייבותם גדולה וגם אין צורך לשלם להם על העיצוב כי אתה מביא רעיון והוא מביא עיצוב, בעל הרעיון מקבל יותר.במיקרה זה הוא ישתתף גם בייצור עצמו. במידה והוא רק מעצב,תוכל להתייעץ פה בפורום ולקבל שמות ספקים רלוונטיים. לגבי מעצב שמעוניין...תנסה להשאיר עוד הודעה בפרום,אני בטוחה שמישהו יענה לך. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה