עלויות של הובלה לארה"ב

מדען

New member
עלויות של הובלה לארה"ב

הי, אנחנו עוברים באפריל שנה הבאה, ומחשבים חשבונות... כמה עולה לשלוח ציוד לארה"ב? אין לנו מכולה שלמה להעביר - לכל היותר כמה מזוודות ורהיט או שניים. מזוודות: האם לילדים (גילאי 5 ו-6) זכאות ל-20 ק"ג מטען בטיסה? אם לא, כמה עולה משקל עודף? ריהוט: כמה עולה לשלוח חלק ממכולה? כמה זמן זה לוקח?

טיסות ושילוח

בטיסה ישירה לארה"ב מישראל כל אדם שמשלם כרטיס, כולל ילדים, זכאי לשלוח עם המטען שני פריטים עד 35 ק"כ כ"א, רק שעל המשקל לא מאוד מקפידים. כך שאם אתם משפחה של ארבע נפשות, תוכלו לשלוח 8 מזוודות. בנוסף תוכלו להעלות למטוס תיק נשיאה אחד לכל אדם (נניח כזה על גלגלים, או מחשב), ותיק אישי אחד לכל נוסע, כלומר עוד ארבעה תיקים (או כסא לרכב למשל) ו-4 תיקים אישיים. לגבי שילוח, משלוח של תכולת דירת שני חדרי שינה ממוצעת כולל הכל צריך לעלות בסביבות ה-4,000 דולר. אני שלחתי רק תכולה ללא רהיטים (מטבח, מצעים, מגבות, בגדים, נעליים, תמונות, מראות, קישוטים, שטויות), משלוח של 3 מ"ק עלה לי לפני 5 שנים אלף דולר. רוב החברות יגבו (במשלוח ימי) על פי נפח (במטר-קוב) והמחירים נעים בין 300 ל-500 דולר למטר קוב. בנוסף יש הוצאות אריזה ושחרור ממכס. תלוי גם אם אתה רוצה את ההובלה עד הבית (Door to Door, Door to Curbside) או עד לנמל ותאסוף משם. אם אני זוכרת נכון אתם עוברים לבוסטון, המשלוח לוקח בין שלושה לששה שבועות. לי אמרו שלושה אבל זה תלוי מתי האניה יוצאת, ואח"כ צריך עוד לתאם הובלה, זה יכול להמשך עד חודשיים קח בחשבון. בהצלחה.

למעלה