עלויות?

lilth

New member
עלויות?

שלום.
את הטעות הגדולה של החיים שלי עשיתי בכך שניסיתי לעבור טיפולי פוריות בלי רופא פרטי (קשה לי כלכלית וניסיתי לחסוך...). מנסה עכשיו פעם אחרונה, רק מה, אני אוטוטו בת 45 ויכול להיות שהטיפול יגלוש מעבר ליום ההולדת.

אז קודם כל - לפי הקופה שלי (מכבי) אני מבינה שאני צריכה 45 ימים בין טיפול לטיפול. האם הספירה מתחילה מיום השאיבה או ההחזרה? [זו אולי נשמעת שאלה קטנונית, אבל פלוס או מינוס יומיים יכולים בהחלט להיות משמעותיים!]
ובהקשר לזה, האם כדאי להגיש את הבקשה להתחייבות שבוע לפני המועד (כי לוקח להם שבוע לענות) או שהם לא יסתכלו יום לפני תום 45 ימים?

ואם אני אגלוש מעבר ליום הולדת 45, כמה עולה שאיבה וכמה עולה החזרה בלי שהקופה מסייעת? מבינה שכל הטיפול - כולל תרופות יכול לעלות כ-20,00 ש"ח אבל מה קורה אם רק ההחזרה גולשת מעבר לתאריך? [אני מאוד מאוד מקווה שלא יגלוש (יש לי עד סוף מאי) אבל כבר שילמתי לרופא פרטי מתוך תקווה שבכל זאת זה אפשרי, אז אם כבר אני רוצה לדעת עלויות כדי לא להיות במתח, להכנס לטיפול בפעם האחרונה כשאני רגועה {הטיפול האחרון היה נוראי! כל דבר השתבש, בדיקות שברגע האחרון גיליתי שצריך ועוד ועוד ובטח לא הוסיף להצלחת הטיפול}]

תודה רבה לעונות!!

anguly

New member
אני לא יודעת עד כמה הקופה תקפיד על קוצו של יוד

או במילים אחרות כמה תקפיד על עניין התאריך.
לעניין העלות, אני לא זוכרת מה העלות המדויקת של החזרה אבל זה משהו כמו 3500 ₪ +-

היי

גם אני במכבי, בעקרון סופרים 45 יום מהשאיבה אצלי הם לא היו קטנונים, אומנם ספרו בהתחלה בדיוק 45 יום אבל ביקשתי להקדים את האישור בשלושה ימים כדי לא לפספס מחזור ואישרו בלי בעיה.
בנוסף, ההתחיבות מתחילה ממעקב זקיקים ורק מאוחר יותר יש שאיבה והמזכירה בבית החולים אמרה לי שאם תהיה בעיה של כמה ימים אני אשאיר פיקדון עד שהטופס 17 יהיה בתוקף. (לציין שאני בת 39 אז אני לא יודעת אם הם יקפידו יותר או פחות בגלל שזה הטיפול האחרון שלך)
מאחלת לך הרבה הצלחה!!!

למעלה