עלות האימוץ

עלות האימוץ

אני רוצה חתול כבר הרבה זמן, אבל אמא שלי מסרבת בתוקף. חשבתי שאולי אם אני אסכים לקחת על עצמי את עלויות הטיפול בחתלתול, אמא שלי תסכים לתת לי לאמץ אחד. ולכן אני שואלת - אתם יכולים לומר לי בערך מה עלות הטיפול בחתול? כמה יעלה לי לעקר ולקנות דברים ראשוניים כמו ארגז חול, וכמה יעלה אחר כך הטיפול השוטף בחתול - אוכל, חול וכ'ו? האם ממשכורת של בת שירות לאומי (500 בחודש) אני אוכל לטפל בחתול ולהעניק לו כל מה שהוא צריך?

magicgirl1983

New member
אם את לוקחת חתול מעוקר

אז לא תהיה לך בעיה.. כעיקרון כ-100ש"ח לחודש עולה להחזיק חתול (הכי זול). אני מוכנה לתת לך טיפים לי יש 60 חתולים ויש לי ידיד עם 3 חתולים שעולים לו 100ש"ח בחודש. דרך אגב מכיוון שיש לי 60 חתולים אנחנו קונים אוכל בסיטונאות ואני מוכרת לידיד שלי את האוכל והחול. אם את מאיזור חיפה אז אשמח לעזור לך..

תודה על העזרה

לצערי, אמא סירבה לאמץ חתול
היא אמרה שתסכים לשקול זאת שוב בעוד כמה חודשים, אז אני מקווה שזכל זאת יהיה לי חתלתול יום אחד

אוכל לחתולים

מהיכן את רוכשת את האוכל? באיזה סוג אוכל מדובר? אשמח לפרטיםץץ תודה

magicgirl1983

New member
קוראים לאוכל

היפו קט - ולמרות שהוא לא מוכר הוא בעצם "קט לי". הוא בא בשקים של 18 קילו והוא עולה 100 ש"ח לשק. (אם אני לא טועה- וזה המחיר בסיטונאות). ידיד שלי מקבל חצי שק בכל פעם ואני חייבת לציין שבתוספת קופסאת שימורים ומדי פעם גיוון של גבינה וכו'. הפרווה שלהם מבריקה ויפה בדיוק אילו היו נותנים להם פרו פלאן. האוכל מיועד יותר לחתולים שנמצאים בחוץ גם פרו פלאן אנחנו מקבלים בהנחה אבל רק בגלל שיש לנו 60 חתולים. את האוכל אנחנו קונים בחנות שקרובה לביתי לאחר שמנהל החנות הבטיח לנו הנחות גדולות עקב הקנייה האדירה שאנחנו עושים כל חודש.. אימא שלי משלמת לו בסביבות ה- 3000 ש"ח כל חודש על אוכל וחול.

למעלה