עלות הטבעת עצמה

עליזה59

New member
סוףסוף

סיימתי את כל הבדיקות ועכשיו יש לי תור אצל הכירורגי הפרופיסור אוסאמה אבו חאטום ,מישהו מכיר ???? מה צפוי , אני חושבת לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי אני מאיזור עפולה ,אולי באססותא בחיפה אבל מה לגבי המנתח וודאי שעליי לבחור ברופא מומחה בניתוחי טבעת ,(אני עושה שני ניתוחים ביחד כריתת כיס המרה וטבעת) , מבקשת עזרתכם אני רוצה ללכת על בטוח לדעת מה לגיד שמה , אני חברת כללית מושלם , איך יהיה התהליך וכמה זמן אמתין בבית חולים פרטי עד לקבלת תור לניתוח ,מאוד לחוצה ובו זמנית מאושרת ומקווה שאהיה מאחורי כל זה ,......

קוביd1

New member
סוף סוף

האמת אני לא מכיר את המנתח , יכול להיות שהוא רופא מצויין ,אולי מי שהוא מחברי הפורום שמע על הרופא
באם את עושה בפרטי את לא חייבת לעשות דווקא בצפון אפשרי גם במרכז באסותא או במדיקל סנטר
תחשבי על זה, האשפוז קצר לילה אחד לפעמים משתחררים באותו יום

קובי

ortal30050

New member
את בטוחה אפשר לעשות את הטבעת עם כריתת כיס מרה

כי אני ביררתי על זה ואמרו לי שזה בלתי אפשרי ולא כדאי בכלל כי הכיס מרה יכול לגרום לזיהום במהלך הניתוח,
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

אופירA

New member
מנהל
נכון, יש רופאים שאומרים שעדיף לעשות בנפרד

עדיף להרדים ולחתוך פעמיים את הגוף.
ויש דעה רפואית הפוכה.
כאן הייתי מתייעצת דווקא עם ד"ר אבינוח, כיוון שהוא מיומן מאוד מאוד, ומבררת אם הוא טוען שכדאי לעשות 2 הפעולות באותו ניתוח, או שכדאי כל אחת בנפרד.

עליזה59

New member
עלות הטבעת עצמה

היום ידעתי כי ניתוח טבעת בבית חולים פרטי עולה בסביבות 1700 אבל מה שעשה לי שוק שאני זאת שצריה לשלם עבור הטבעת.עצמה מה שיגיע עד 10000 האם זה נכון? ????? מישהו יודע שיעזר לי להבין

ortal30050

New member
עלות הטבעת

זה באמת בערך עלות הטבעת אבל את לא משלמת עליה, את רק צריכה לחתום על שטר ערבון שאם את לא משתמשת בה את תצתרכי לשם את הסכום הזה!!!
הם עושים את זה כי הבנתי שאנשים התחילו לסחור בטבעות ולעשות על זה כסף,
בכל מקרה את רק צריכה לשלם סכום כולל של בערך 1600-1800 (בכללית)

עליזה59

New member
דחוףףףףףףףףף

ערב טוב.
שלחו לי מכללית רשימה של מנתחים שאינני מכירה אותם אבל שלושה מהם אמרו לי ממליצים לך על שרוול ושאלתי אם הם לא עושים טבעת אמר אחד מהם עשיתי פעם !!!! אחרי שסיימתי כל הבדיקות שכבר לחצו אותי מאוד עכשיו אני מרגישה שאינני יודעת לאן ללכת קבעתי תורים ל3 רופאים לאוסאמה שהתחלתי איתו ואחר כך אומרים שהוא לא בהסכם עם כללית ותור אצלניסים גירון ותור אצל סורוקה ממש לא יודעת מה אני עושה , עדיף לי שאקבל תור קרוב אבל אצל מי ומי יותר טוב ומי יתן לי שירות נאמן שאם אני רוצה לעשות טבעת לא ישנה דיעתי לכיוון אחר , אפילו אני התחלתי לשכנע את עצמי ששרוול יותר טוב למרות שאני מאמינה שהטבעת תשרת אותי בצורה טובה מאוד ואוכל להיעזר בה להגיע ליעד שלי , ממש לחוצה ולא רוצה לפספס כל מידע אפילו אם זה קטן שלא אגיד אחר כך איך לא ידעתי ואתחרט , זקוקה לכל מידע מכל אחד שעבר את הניתוח בפרטי , אצל מי כמה שילם וכמה המתין לניתוח ו......
תודה

אופירA

New member
מנהל
תחליטי איזה ניתוח.

אם את רוצה טבעת תעשי אצל ד"ר אבינוח, שווה לך אפילו שאת בצפון. בכללית זה יעלה לך בפרטי 1700 ש"ח בערך. אם יש לך פלטינום יעלה רק 500 ש"ח.
אם את חייבת בצפון, אז תעשי בבי"ח זיו בצפת.

אצל גירון אל תעשי בשום אופן טבעת.

תקראי בכל הפורומים גם פה וגם במשורוולים כדי להחליט איזה ניתוח עדיף לך. תחליטי את, ולא הרופאים יחליטו בשבילך.
www.meshurvalim.co.il

אופירA

New member
מנהל
שרשור קודם

למעלה