עלות השקיית מ"ר דשא

צפוני

New member
עלות השקיית מ"ר דשא

בימים טרופים אלה של מחסור חמור במים וצורך בצמצום הוצאות בכלל, אני מתלבט בנושא שתילת דשא. אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות: איזה דשא הכי חסכוני בהשקיה? כמה מים דורש מ"ר של דשא בממוצע שנתי? תודה על התייחסותכם.

Joe3

New member
השקיית דשא

אתה יכול לשתף אותנו בהתלבטויות שלך? על איזה מחסור במים אתה מדבר? באזור הצפון: דשא מכל סוג דורש בממוצע כ 3 ל´ למ"ר ליום באביב/קייץ וכ 2 ל´ בחורף( רק אם לא יורד גשם תקופה ארוכה).

צפוני

New member
תהייתי מה עלות המים להשקיית כ- 50 מ

הגעתי ע"פ הנתונים שלך ל - 100 ש"ח לשנה, סביר. סתם תרגיל חשבוני. ההתלבטות האמיתית שלי היא ...איך אומר, מצפונית, חבל לי לבזבז מים על דשא כאשר אני שומע על מצב משק המים.

Joe3

New member
ביזבוז מים

למרות שנדרנו לא לעסוק בפוליטקה בפורום הזה חשוב על הפיתרון הבא: יש לבזבז כמה שיותר מים ורק אז כאשר יתרוקנו המאגרים, יואילו בטובם הפוליטיקאים לעסוק בפרויקטים שאורכם יותר מארבע שנים...

yosefrat

New member
אתה כל כך צודק joe3

פשוט משעשע ללשמוע את הפרסומות: "לסגור את הברז כשמצחצחים שינים/מתקלחים.."וכו´ כאילו שזה מה שיציל את משק המים בישראל, אני קורא לכולם לבזבז כדי שיפתרו את בעית המים באמת יוסי

Eyalg

New member
אתם כל כך חכמים!!!

אולי גם נצא בהמונינו לרחובות ונתפוצץ כדי שהממשלה תעשה משהו??? תפסיקו לדבר שטויות ותסתכלו קצת מעבר, מצב המים הוא על הפנים אז תחסכו במה שאפשר. אייל.

link

New member
תנסה בפורום מוצרי פלסטיק כאן...

אנשים אוהבים לגדל צמחים וזה גם התחביב של חלקם.

למעלה