עלות חתול דבון רקס גזעי ללא תעודות

johngt

New member
עלות חתול דבון רקס גזעי ללא תעודות

היי,
אנחנו מעוניינים לקנות חתול דבון רקס ורצינו לברר מה שווי החתול עם ובלי תעודות.

תודה מראש

cipo 1

New member
למה בכלל לקנות חתול כשיש כל כך הרבה פרטים שמחכים שיגאלו אותם

מכלובים או כל צורה אחרת שהיא לא הומנית לחתולים .
הבט בשירשורים מתחת להודעה שלך ותבין שכאן לא תקבל תשובה (הלוואי)
ואם כן שהמוכר הרשע ימכור לך אותו במחיר מופקע כך שיום אחרי מנהל הבנק שלך יתקשר אליך ויאמר לך שאתה בחריגה במינוס שלך .

johngt

New member
הסיבה היא אלרגיה לחתולים

הייתי שמח לאמץ חתול מוכה גורל אבל אני אלרגי לפרוות חתולים וככל הידוע לי דבון רקס וספינקס הם החתולים הכי היפו-אלרגניים שיש.
חתולים כאלה לא בדיוק מסתובבים בפחים ומכלאות.

כמו כן אני מבין שאין דבר כזה היפו-אלרגניים לחלוטין אבל כשגרתי עם חתול מעורב מגזע רחוב סטנדרטי סבלתי מגירודים ונזלת, לעומת זאת בחשיפה לדבון רקס של חבר, אין לי תגובה אלרגית כלל.

Yukita

Active member
מנהל
ישנם לפחות שני סוגים שונים של אלרגיה לחתולים

אחד לחומר מסוים המופרש ברוק של החתול (שמתלקק ולכן פרוותו והשיער הנושר ממנה כאילו גורמים לתגובה אלרגית, בעוד הסיבה האמיתית היא הרוק). ישנן סיבות נוספות, מלבד הרוק, היכולות לגרום לאלרגיה.
&nbsp
אם אתה סובל מאלרגיות, חכה רגע עם קניית חתול על סמך דיבורים לא ךגמרי מדוייקים לגבי היפואלרגניות. לך קודם לאלרגולוג מומחה כדי לקבל איבחון ברור לגבי מקורהאלרגיה שלך והדרכים האפשריות להתמודדות איתה.
&nbsp
כמו כן, ניתן לבדוק בבתי אומנה אם אמנם כל חתול "רגיל" יגרום לך לתגובה אלרגית. מתברר שמי שמגיב לחתול אחד, לא בהכרח יגיב לחתול אחר - ללא קשר לתעודות ולגזע. בכל מקרה, אם אתה סובל מרגישויות ואלרגיות כדאי בהחלט להתחיל מאיבחון ראוי כפי שהוצע לעיל.

Yukita

Active member
מנהל
אם זה ללא תעודות זה לא גזעי

כל אחד שאומר לך אחרת עובד עליך. שלא יספרו לך שההורים גזעיים - אם הם גזעיים עם תעודות, גם לגורים צריכות להיות תעודות. אם אין תעודות, מדובר בחאפר.
&nbsp
במקרה שיש תעודות אמנם לא מדובר בחאפר מבחינת התיעוד לפחות, אבל יש הרבה דברים אחרים שיכולים לצאת לא בסדר, תוך תלות בתנאי הגידול והיחס של המגדל.
&nbsp
במילים אחרות - עולם מכוער, שאין בו שום דבר טוב עבור החתולים (או הכלבים) בם מדובר. אבל אם אתם מתעקשים, אזי רק עם תעודות.

למעלה