עלות לידה בארצות הברית לתיירת

• פותח הנושא helu
  • פורסם בתאריך

helu

New member
עלות לידה בארצות הברית לתיירת

שלום תיירת שנמצאת כרגע בארצות הברית,הריון חודש שלישי,מישהו יכול לתת לי מידע על עלות לידה?תודה .

Boston Guy

New member
אני מנחש שהשואל הוא גבר, ולא אישה

וכנראה שהוא מאמין שאם הוא ישאל מספיק פעמים, במספיק מקומות - הוא בסוף יקבל את התשובה שהוא רוצה לשמוע, במקום את התשובות שמשקפות את המציאות.

ואני מאמין שהוא צודק. הרי בסוף יקום איזה אחד שזוכר שדודה שלו ילדה בארה"ב בחינם לגמרי ויתן לו וינדיקציה. אותו אחד רק ישכח להזכיר שזה היה לפני 40 שנה - לפני האינטרנט והמחשבים, ושדודה שלו הייתה אז שב"חית חסרת כל בארה"ב וילדה על חשבון הסעד.

forglemmigej

New member
על עתיד טוב יותר..

קראתי שתי כתבות על ילדים שמחפשים את מזלם הן בארהב והן באירופה , הם מגיעים בלי הוריהם ומנסים לממש את החלום הורוד מעבר לפינה.
בכתבה מלוס אנג'לס טיימז כתוב ש100.000 ילדים חצו את הגבול במחיקו בחמש השנים האחרונות וסיפורי הצלחתם (?) מתוארים בכתבה. השאלה היא האם זו באמת הצלחה , הם לעולם לא יוכלו לצאת מארהב לא משנה כמה יצליחו בלימודים, הם נאלצים לעבוד במספר עבודות כדי לשרוד, אלו חיים אלו בדיוק, איזו ילדות יש להם בכלל, אני מניחה שאלו המקסיקנים יש להם מישהו כבר בארהב לא נראה לי שהם ממש לבד מההתחלה , אולי לא משפחה קרובה אבל מישהו.
בכתבה השניה זה על ילדים שמגיעים מהמזרח התיכון לאירופה המעטירה והמזמינה שלנו, מה שקוראים ילדים לא מלווים כשהרעיון מאחרי זה הוא שיותר מאוחר הם יוכלו להביא את משפחותיהם במסגרת איחוד. היות והרשויות עלו על התרגיל הזה הם מנסים למצוא להם משפחה מאמצת מקומית וכך הם מסכלים את הרעיון של איחוד משפחות, לפי החוק אי אפשר לשלוח ילדים בחזרה, הילדים עלו על רעיון הניטרול וטוענים כעת שהם לא רוצים משפחה מאמצת כי יש להם כבר משפחה. כמה ברי מזל אנחנו שיש לנו גג מעל הראש ואוכל על השולחן.
[URL]http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-edu-immigrants-alone-20160727-snap-htmlstory.html[/URL]

AlicePJ

New member
לא רלוונטי

ילדים שנולדים בארה"ב (כמו שהכותב שואל) הם יהיו אמריקאים חוקיים שיוכלו לצאת מארה"ב ולעבוד ככל אמריקאי אחר. זה לא קשור לילדים לא חוקיים. האמא והאבא בכתבה יהיו לא חוקיים וכנראה לא יראו שוב את ארה"ב מבפנים ויהיו חייבים סכומי כסף אדירים שיהרסו את העתיד של כל הילדים שלהם, אבל הילד יהיה חוקי. ועני.

forglemmigej

New member
החלום ושברו

באמת עצוב שמשתמשים בילדים להגשים חלום, האם כל מי שמהגר לאמריקה נהפך לעשיר.תהייה.

carlimi

New member
לא כל מי שמהגר רוצה להיות עשיר

יש הרבה סיבות להגירה.
איכות חיים.
רמת חיים.
שקט.
מרחב.
כסף שבסופו של יום קונה יותר.
אפשרויות להתפתח או מה שקרוי בהגה OPPORTUNITIES ...

אבל כן, מסכימה שזה מאוד עצוב להשתמש בילדים לצורך זה, מה גם שלא כולם מודעים מסתבר לתהליך ולעובדה שהם עדיין יכולים להיות מגורשים.

forglemmigej

New member
כל מהגר משכנע את עצמו שעשה החלטה ראויה

אחרת חבלז, אבל לא כולם נולדו במקומות שמאפשרים התחלה חדשה וטובה במדינות עשירות ומתקדמות ,לכן קיימת התופעה הזו שאני מבינה אותה אבל לא מסכימה אתה, נראה לי שרוב המהגרים לאמריקה עושים זאת בעיקר בגלל סיבות כלכליות (לא שיש משהו רע בזה), ככה החלה גם ההגירה הראשונה מבריטניה במאה ה16 כשהתחילו להיות התפוצצות אוכלוסין בלונדון בגלל סיבות אלו ואחרות והמלכה אליזבט הראשונה ניסתה לפתור את הבעיה על ידי שליחת העודף לעולם החדש או לאירלנד , באירלנד זה היה מה שהמתנחלים היום בארץ ,היא פשוט הטילה על אנשים מסוימים להיות פירטים נגד הספינות של הספרדים ששלטו אז ביבשת (אז לא היו אמריקה הצפונית והדרומית שהיום זה יותר מונח תרבותי מאשר גאוגרפי ), גם לאוסטרליה וניו זילנד הגיעו בשלב מאוחר יותר משפרי דיור, זה לא התחיל מהיום , כל העולם החזק נבנה על הריסות של עולם פחות מפותח ואגרסיבי וקבע עובדות בשטח. Opportunities זהו המונח שכולם השתמשו בו מאז ועד היום , נאיבי לחשוב שאיזו חומה או רגולציות ימנעו את ההליך הזה.

בילבי75

New member
אי אפשר לקבל עלויות לידה באמצעות פורום באינטרנט

זה תלוי בהמון גורמים. אני רק יכולה לומר לך שעלויות לידה לא כוללות רק לידה, אלא כמובן את כל תשעת חודשי ההריון עם כל הבדיקות והטיפולים הכרוכים בזה. עצתי לך, תוותרי על הרעיון. תחזרי לארץ ותלדי בארץ. מנסיון שלי, עלות הלידה והבדיקות במהלך ההריון עלו כחמישים אלף דולרים (כמובן שהביטוח כיסה הכל).

ועוד דבר, גם אם תשאלי בבתי חולים, אף בית חולים לא יערוב למחיר מסויים. אין כל כך מחירון בדברים האלו....

למעלה