עלות מחייה בארגנטינה-צ'ילה

עלות מחייה בארגנטינה-צ'ילה

בוקר טוב
האם תוכלו לומר לי, כמה בערך יעלה לנו (זוג נשוי
) לטייל בארגנטינה-צ'ילה לשלושה שבועות? אפשר לומר שאנחנו ממוצעים למדיי- לא מחפשים להתפנק אבל גם לא להתכלב. לא רוצים לישון בדורמיטורי עם עוד אנשים, כנראה בברילוצ'ה נשכור רכב, וכנראה ניקח טיסה פנימית אחת לאיגואסו. האם הערכה של 1000$ פלוס מינוס לאדם לשלושה שבועות תהיה נכונה? או שזה יעלה הרבה יותר?

ועוד שאלה לגבי דצמבר-ינואר

קראתי קצת באינטרנט שהעונה המומלצת ביותר היא אוקטובר-נובמבר. אנחנו מתכננים להגיע לארגנטינה רק באמצע דצמבר, ואני רואה שזה לא מומלץ בגלל שכולם בחופש והכל יהיה עמוס ומפוצץ. האם מישהו טייל כבר שתקופה הזו? האם זה באמת כ"כ נורא?

0 אור 0

New member
עונה מומלצת מאד

אני טיילתי בדיוק בדצמבר - ינואר, באיגוואסו זה באמת קצת חם , אז נרטבים. לדרום זה פשוט מעולה. מזג האויר מושלם, כל הפעילות מתקיימת, יש אוירה חגיגית והופעות וסיורים. ורק צריך לשים לב ללוח השנה (שיש נטיה להתעלם ממנו כשמטיילם ונהנים) כדי לדעת שיש חג והבנקים סגורים, או חצי מהסיורים לא יוצאים (אנחנו דוקא יצאנו להפלגה לפיורדים בחג המולד , אחרי שחוזה מהאכסניה אמר לנו בבטחון רב שאין כלום מחר, והיה פשוט מיוחד במינו עם לחם חג המולד לארוחת בוקר והופעה של זמרים וכו'), וגם בימים הקריטיים רצוי להיות במצב של אכסניה ותחבורה מוזמנת. במקרה הכי גרוע שאת נופלת כמוני בלי תכנון מראש, הנזק הוא שבמקום אכסניה של 15 פזו לאדם שילמנו למלון 25 פזו, כי זה היה המקום הכי זול שהצלחנו למצוא פנוי, ובאושואיה זה באמת היה רציני כי הייתי צריכה להוסיף טיסה לא מתוכננת בתקציב. אבל זה בגלל שזו אושואיה - בכל מקום אחר, יש לך הרבה יותר אופציות יציאה. בראש השנה האזרחית כדאי לתכנן איפה להיות - אנחנו אישית הוזמנו למסיבה משפחתית, אבל הבנתי שיש ארועים גדולים עם זיקוקים וכו'

meni1234

New member
אל תוותרו על הקרנבל בגואלגצ'יו

החוויה הכי אדירה בטיול

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

אלו בערך העלויות אולי קצת יותר, אני טיילתי עם הוריי ולא ישנו בדורמיטוריו וגם שכרנו רכב והחשבון יצא באמת בסביבות ה1000-1200 דולרים לאדם אשמח לעזור אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

למעלה