עלות משלוח לתאילנד

עלות משלוח לתאילנד

האם ניתן לשלוח מהארץ פעם בשבוע 100 ק"ג של ניירת מודפסת על בסיס קבוע לבנגקוק במחיר טוב? מה האופציות הכי טובות?

Benkok

New member
האופציה הכי טובה זה להדפיס כאן...

אני משוכנע שגם בית הדפוס היקר ביותר בעיר יהיה יותר זול מהדפסה+משלוח+מיסים+וכו'. אם מסיבה כלשהי אתם חייבים להדפיס בארץ ולשלוח, אז הדרך הכי זולה תהיה קרגו אווירי ואז זה תלוי בכמה אתם מוכנים לשלם מול הזמן שיש לכם. הטורקים, האוזבקים והרוסים מטיסים עם עצירות אז לוקח מינימום 48-72 שעות. אלעל הכי יקרים אבל הסחורה מגיעה למחרת ומשתחררת תוך פחות מ48 שעות מהשליחה (כי המטוס נוחת אחה"צ אז השיחרור מתבצע רק ביום למחרת)

prizman

New member
ובכלל

להתעסק עם המכס בתאילנד זה יכול להיות סיפור כל פעם מחדש אם אין לך מי שיטפל בזה. יש ממש סיבה לא לשלוח קובץ להדפסה בתאילנד?

המחשב שלי החליט להעלות עצמאית רק את הנושא :)

מה שבאתי להגיד זה האם ניתן להעביר מדי שבוע עיתונים שביניהם מוספי סופ"ש של ידיעות/מעריב למקומות רחוקים כמו תאילנד מבלי לצאת בהפסד (או אפילו ברווח של שקל או שניים)?

prizman

New member
עכשיו השאלה ברורה יותר.

אני לא בטוח שזה יהיה ריווחי, צריך לעשות סקר שוק בנושא. אני אישית מסתפק בחומר שנמצא ברשת אם אני רוצה לדעת מה קורה בישראל.

אני בטוח שהעיתונים יחטפו

הרבה ישראלים בטח מתגעגעים לעיתון של השבת ולתחושה הביתית והחמימה הזו. העניין הוא שיותר מתאים להדפיס אותם מקומית ולהפיץ אותם בזמן. אבל זה כבר סיפור מורכב יותר מבחינת זכויות וחברות מקומיות.

prizman

New member
אם אתה בטוח אז תנסה,

אני בטח לא מייצג את הישראלי הממוצע. שיהיה בהצלחה.

Benkok

New member
את יכולה ליצור קשר עם אלעל.

אלעל הם היחידים שיכולים להעלות לך מוספים בטיסה של חמישי בלילה כדי שתקבלי אותם כאן בשישי בצהריים. כל אפשרות אחרת לא תתאים מבחינת הזמנים. זה עובד יותר פשוט עם מגזינים (כמו בלייזר למשל) שמגיעים פעם בחודש אז יום לכאן או לכאן לא ממש משנה. בקיצור - אם תחליטי ללכת על זה אז אני בפנים. לא אכפת לי לשלם כדי לקבל את המוספים של ידיעות ומעריב פעם בשבוע עד הבית. דבר נוסף שאת יכולה לעשות - יש חברה בבנגקוק שמדפיסה עיתונים זרים על בסיס יומי/שבועי. בכל פאב אירי או אנגלי בבנגקוק יש סטנד עם עיתונים מאנגליה ואירלנד שמודפסים כאן בשחור-לבן ומחולקים על בסיס יומי. פעם הסתכלתי על האתר שלהם והם מספקים גם את הג'רוזלם-פוסט על בסיס דרישה אם אני זוכר נכון. בפעם הבאה שאני בפאב אני אסתכל מה השם שלהם (אם אני אזכור...בדרך כלל השילוב של פאב וזיכרון לא ממש הולך טוב אצלי...)

prizman

New member
לא ניתקלתי בג'רוזלם פוסט

אבל אני מודה שלא חיפשתי גם. בד"כ מצאתי בפאבים האלה דברים יותר מעניינים, גינס למשל?

למעלה