עלות ניתוח....

שושה147

New member
עלות ניתוח....

היי בנות,

אחרי שיחה עם ד"ר סוריאנו הוחלט על ניתוח... אממה הוא (או המזכירות מטעמו ) אמרו שעלות הניתוח הינה 16,000 ש"ח ולא מוכנים להפעיל את הפלטינום בכללית.

ממה שהבנתי יש לי החזרים של משהו כמו 8,000 משני הביטוחים (הראל ופלטינום) ויוצא לי לשלם מכיסי 8,000 נוספים שאין לי!!!

הבעיה שאין לי מאיפה להוציא את הסכומים האלו!!! האם יש לכן עצות? מה אתן עשיתן?

liats80

New member
נשמע לי המון

זה כמובן תלוי מה חושבים שיעשה אבל אני עם כללית מושלם שילמתי לפני כמה שנים כ3000 שקלים, אצל סוריאנו בפרטי.
לא הבנתי ממך לגבי הפלטיניום - כתבת שהם לא מוכנים להפעיל אבל שהביטוחים כן מכסים חצי? תוכלי להבהיר?

שושה147

New member
יש אפשרות

לפי שיחה של עם הכללית יש אפשרות לניתוח שהכללית פלטינום תממן אבל הם (הרופא/המזכירות) לא מוכנים לנתח עם הכללית - כנראה שזה לא משתלם כלכלית

אם לא מפעילים את הכללית יש החזר של כ-4000 ש"ח. ומהביטוח הפרטי עוד 4,000 ש"ח.

פז08

New member
דווקא חשבתי שהוא מנתח עם הכללית......ומה עם

ביטוח פרטי? כתבת שיש לך. הם מחזירים רק 8000? מה הסיבה שהעלות כה יקרה. האם משתתף גם כירורג כללי? אורולוג? מה מעורבות האנדו אצלך? פשוט זה קצת יקר יחסית למקים אחרים שאני מכירה....אבל כנראה זה בגלל היקף האנדו....

liats80

New member
מוזר

אותי הוא ניתח עם כללית מושלם.
לא אמור להיות הבדל עבורו - אני שילמתי 3000 ומשהו ואת השאר שילמו כללית. זה לא שבגלל שאת משלמת עם פלטינום הוא יקבל פחות. לא יודעת. נשמע מאוד מוזר.

חגית2001

New member
מוכר לי...

וזה עוד לא כולל את העלויות של אסותא...
בסך כמעט של 20 אלף!
ויותר...יום אשפוז..ועלות חדר ניתוח.

אני-הפעלתי את הביטוח הפרטי.

Natalushka1

New member
אני אישית

שילמתי 1600 ש"ח לניתוח אצל שיינמן דרך כללית מושלם ( לפני כחצי שנה) . הניתוח בוצע ברמה טובה מאוד ועל האשפוז לא הוספתי שקל.

פז08

New member
מה זאת אומרת לא מוכנים להפעיל פלטינום בכללית?

מי לא מוכן?

למעלה