עלות סיבוב שני

pheonix1

New member
עלות סיבוב שני

לכל התחסדים לגבי העלות של הסיבוב השני. גרעון של 170 מיליון שקל בעייריה הבאה מניהול כושל, רשלנות ושילטון לא תקין היא שמדרדרת את כפר סבא לתהום. בחירה ראש עיר טוב היא לא זאת המביא אסון לעיר. אסון לעיר נובע מבחירת ראשי ערים בעלי אינטרסים פרטיים, עסקייהם הפרטיים שלא היסגרו אלא ינוהלו על ידי אחרים אך בשמם כו כו. ד

pheonix1

New member
הרבה פחות משלטון כושל

שתי שאלות לי אליך. 1) האם אליי להתפשר במה שאני מאמין הוא הטוב ביותר לעיר? כמובן שאקבל את תוצאות הבחירה בכבוד ובהערכה. אבל איך לכל הרוחות אתה יודע את תוצאות הבחירות מראש? לפי סקרים שמומנו על ידי כל המועמדים? אז כדאי לבטל את מערכת הבחירות ולעשות רק סקרים לשיטתך, הדבר יחסוך כסף רב לקופה הציבורית. 2) מה אם התשובות שאתה חייב לי? אם יש לך, תסתכל במראה ותחשוב איך ראש המפלגה הזו, בחר את נציגיו. הוא באמת איש נחמד ומשכיל, אך לדעתי הוא לא בחר את נציגיו ברצינות+++++++++++++++++

yerukim

New member
אבסורד

אז אם העיר בגרעון זו סיבה מוצדקת להגדיל אותו? אבל במדינת אבסורד כמו שלנו גם אבסורד כזה אפשר לעטוף בצלופן ולשווק במראית של טובת הציבור.

pheonix1

New member
התמימות שלכם הורגת אותי

גרעון של 170 מיליון שקל עקב שלטון רע הם עולים פחות משלטון רע ומושחת

pheonix1

New member
להציל חולה

אם אתה חולה מאוד והרופא שלך לא מצליח להציל אותך לא תנסה ללכת לאחר שיצליח בעבר בדברים דומים? אם אתה בוחר אדם לא טוב, זוהי סיבה טובה להמשיך איתו? זה כמו להיות נשוי למישהי ולהמשיך איתה אפילו אם רע לך, כי הגירושים יעלו לך הרבה כסף

goni11

New member
../images/Emo121.gif, מה עובר עליך. מה??

ו.... משיח, משיח, משיח אייייי

polania

New member
הרסת אותי

זו תשובה זו? רק אחד שטומן ראשו בחול ומסרב לראות את המציאות יצדיק החמרת גרעון בגרעון קיים. ועצה ידידותית - כדאי שתקפיד על שגיאות כתיב - זה ממש בולט בכל המסרים שלך ולא מוסיף לך כלום.

pheonix1

New member
טומן בחול זה שבוחר את מי שסיבך אותו

דבריך לא ממש נבונים. לבחור באותם אנשים שהכניסו אותך לבוץ? אם לא היו להם את הכישורים להוציא את העיר מהבוץ כאשר היו בעייריה וכולם היו, למה שיעשו זאת עכשיו שאתה נותן להם שוב את אמונם???????????

polania

New member
look who talks

עד כמה שידוע לי ולד לא רץ שוב והוא זה שהכניס אותנו לבוץ אז איך בדיוק אני בוחרת בו שוב? ההגיון זה לא הצד החזק של הטיעונים שלך.

למעלה