עליבות / ביזיון

קייסם

New member
עליבות / ביזיון

לא להאמין שמי שמארגן את הבחינות האלו הם אותם אנשים שאחראים על הרדיו הכי טוב שאני מכיר המתנה וארגון: סחבו אותנו משעה 8 בבוקר בשעה 9:50 אמרו שהבחינות יהיו בשעה 10:30 בשעה 11:00 בערך התחילו להכניס למתחם ראשון שם כלאו אותנו כמו חזירים כ-20 דקות ואז נכנסנו לאולם ספורט ענק. הבחינות: חילקו לנו דפי תשובות ודפי שאלות הסבירו מה צריך לעשות ומהו דף תשובות ומה שאלות ואיך נראת חוברת צבעונית ואיך הופכים דף. ושוב הסבירו ושוב הסבירו עד שאנשים מהקהל התחילו לצעוק "די" ו"הבנו" השאלות: פסיכומטרי מה זה? לא אמרו ללכת לאנקורי לעשות קורס עם כל הכבוד השלמת סדרות מספרים ומשפטים, זה לא מה שיעשה אותי שדרן טוב ובחלק הידע הכללי, אין קשר בין הדוגמאות שניתנו לאתר לבין השאלות שהיו לא היתה ולא שאלה אחת על רדיו או על תרבות עברית (אולי איזו שאלה על רמטכ"ל או משהו כזה) אני בטוח שאף אחד מהנבחנים לא תכנן להחליף את ניסים משעל ו/או את טלי ליפקין שחק. לא מאמין שרבע מהעובדים ברדיו שיעו לענות על השאלות האלו. המשך...

קייסם

New member
הסיבות - לדעתי

כל האיחורים נבעו מהשוק שחטפו אנשי ההפקה עד לשעה 9 היו במקום רק 140 איש והצפי היה לאלפים (לפי הארגון ולפי המספרים - 400 עוברים שלב ראשון, 80 שני, 16 סופי), אולם הבחינות מכיל 300 איש אם מכניסים את 200 האנשים שהגיעו עד לשעה 10:00, לא שיארו אנשים בחוץ ואז זה לא יצטלם טוב. הכל בעצם קשור לאיך הם יראו בעיני התקשורת, כי לפי התקדימים (כוכב נולד/Y/האודישן הגדול/האקדמיה) המקום אמור להיות מפוצץ. טוב עמדתי יותר מידי שעות על הרגליים ועכשיו חייב ללכת לעבודה אם אעבור שלב
אספר

בּוּלִי

New member
כי בבוקר למלא אנשים

יש צבא ויש בגרות ומלא גרים בצפון ובדרום וזה קצת תקוע מצידם לעשות את זה ביום אחד ובמקום אחד...

קייסם

New member
העליבות היא על האירגון הקלוקל

תחרות השדרן של המדינה ואנשים לא ידעו לדבר במקרופון בצורה רהוטה וחזקה, אנשים נאלצו לצעוק כל הזמן "לא שומעים". צריכים לקחת 2 אנשים מ-טדי הפקות והם היו מארגנים להם הכל...

תומר185

New member
אל תשכח שגם הרדיו הכי טוב שיש

לא יהיה לעולם בעל רייטינג כמו של ערוץ 2. אתה צודק שזה לא נראה טוב באמצעי התקשורת שהיו במקום (ראיתי רק את ערוץ 10, הגעתי רק ב 11.30), אבל אני לא חושב שזאת הסיבה להמתנה הארוכה. אתה לא יודע שבסבב השני של הנבחנים התופעה חזרה על עצמה במדוייק ושוב היתה המתנה של כשעתיים וחצי- שלוש, למי שהגיע אחרי 11.00. לדעתי, היתה טעות במועד פרסום התחרות , רק שבוע וחצי לפני המבחנים הראשוניים. אולי, אם היה פרסום יותר אגרסיבי, במשך זמן יותר גדול ובנוסף היו נערכים מבחנים גם בצפון/דרום, היו מגיעים יותר נבחנים. אני מניח ש"יסתפקו" במה שיש (פגשתי אנשים מאוד נחמדים). גם אני טעיתי בהערכתי שיגיעו הרבה יותר אנשים, (כתבתי כאן שיכול להיות לחוץ וצפוף והתבדיתי...)

קייסם

New member
נכון, אבל אם החליטו שמכניסים

300 איש לכל מבחן ויש 150 אנשים שדייקו ובאו מוקדם למה להעניש אותם בשניה שהבינו שאין אנשים היו צריכים לעשות לחצי, צריך לדעת להתגמש מי שבא מוקדם סימן שהיה לו משהו לעשות בהמשך היום. לי למשל זה דפק את העבודה. אין סיכוי שעברתי, כי אני לא טוב בחשבון, לא מבין איפה זה יעזור לי כשדרן אולי, לחשב מתי נגמר שיר?....

תומר185

New member
נמתין לתשובות של שמוליק היום בערב

אני בטוח שאם היה ניתן לצפות בדיוק את הכמות המדוייקת של האנשים שיגיעו, היתה נמנעת ההמתנה הארוכה. ובכל מקרה, אתה צודק, זה נראה כאילו לא היתה התחשבות וגמישות, כהגדרתך, בעניין הזה. חבל שלא לקחת יום חופש, הודיעו מראש שכדאי לעשות ככה... בקשר למתמטיקה, אל תאבד תקוה, זה המקצוע הכי חלש בארץ (ולא צריך לדעת לחשב זמני שירים... נגני הCD עושים את זה היטב) תומר

קייסם

New member
שמוליק ענה עכשיו לרונן

אני עדיין מחכה לתשובה שלו בכל מקרה בבחינות לכוכב נולד למשל אתה לוקח יום חופש כי באותו יום יש שלושה שלבים בערך כך שכל שלב שאתה עובר זה אומר שאתה נשאר עוד זמן אם יצאת מוקדם... לא טוב...

למעלה