עליה במשקל

סאלי33

New member
עליה במשקל ../images/Emo2.gif

רציתי להעלות (תרתי משמע) נושא חסר חשיבות אבל שממש מציק לי בשבועות האחרונים... כי בין כל החרדות והלחצים שמלווים את ההריון בסכון גבוה הזה לא האמנתי שזה יטריד בכלל אבל זה כן כי אני מרגישה פרה. אני שוכבת כל היום במיטה בשמירה מלאה אז גם לא ממש יכולה לעשות איזה ספורט והמקרר קורא לי... התחלתי שבוע 25 ועליתי כבר שמונה וחצי קילו.... ברור שהמטרה היחידה היא שההריון יגמר בטוב הפעם אבל בכל זאת.... איך אתן עם נושא המשקל?

סאלי את לא היחידה

אני בסוף שבוע 16 והעלתי לדעתי בין 6 ל- 7 ק"ג חוץ מהעודף שהיה לי בתחילת ההריון. המצחיק - בבדיקת כמויות האוכל שאני אוכלת במהלך היום , אני אוכלת פחות מאשר לפני ההריון לזה הייתי שמחה לקבל הסבר !!!!!!! ואגב גם אני בשמירה בבית, אומנם מדי פעם מטיילת בבית אבל באופן עקרוני לא ספורטיבית במיוחד

כדאי לבדוק../images/Emo193.gif

בדקת את בלוטת התריס? היא אחראית לחילוף החומרים בגוף . אני תקופה ארוכה לפני ההריון בקושי אכלתי ורק השמנתי , בתחילת ההריון בדקו וראו שבלוטת התריס שלי לא מתפקת ומאז אני לוקחת אלטרוקסין ומתחילת ההריון אני לא מפסיקה לרדת במשקל (אם כי יש לצין שאני גם סוכרתית ולכן עושה דיאטה)

גם אני שבוע שמיני עם

תאבון גבוה וגם אני עליתי כ-2 קילו אבל כול זה זניח העיקר שההריון יעבור בשלום אחר כך אשמח לקפץ ולהוריד במשקל עם כול הפרות באחו אם כי אני מבינה להרגשתך ההבלתי נעימה אך שלא יהיה ב24 לאוקטובר יש לי פגישה עם דיאטנית ואשמח לעדכן אותך אם תתן לי כמה טיפים

טוש10

New member
גם אני חוששת להיות בטטה../images/Emo212.gif../images/Emo21.gif

למרות שזה כמובן הדבר האחרון שמטריד אותי, כמו שאת יודעת התחלתי השבוע את השמירה ונבהלתי בשקילה האחרונה שלי אצל הרופא שעליתי בחודש האחרון 4 קילו!!!!, מוזר עד עכשיו הייתי עולה 1 קילו ופתאום כזו עלייה? ואני לא מרגישה את זה על הגוף, יכול להיות שזה נוזלים (התירוץ הידוע), בכל אופן החלטתי שבמקום שאני יתפתה לשטויות אני יכין לי מראש רצועות חתוכות של ירקות ופירות- כך שזה גם יזין וגם לא אוכל שטויות כמו ביסלי, במבה ושוקולד. כי עד עכשיו לא עשיתי חשבון ופתאום נבהלתי. אני הכי מתגעגעת ל-
.

למעלה