עליה של 400% בפניות ילדים

לב אם

New member
עליה של 400% בפניות ילדים

בעתונים לא רואים כלום, הכל מוצנע, אבל התחושה שלי לא טובה. והנה היום שמעתי בטלויזיה ראיון עם חניתה צמרין יו"ר אל"י: בשנים האחרונות חלה עליה אמיתית של 400% בפניות של ילדים. מה זה אומר אמיתית - זה אומר העליה לא נובעת מהגדלת המודעות, אלא מכך שיש יותר פגיעה בילדים. חלקה נובעת מהמצב הכלכלי, שמביא אנשים לפחות שליטה ויותר יאוש. מה אנחנו יכולים לעשות כדי למנוע, כדי לסייע?

סלונה

New member
שלום לך לב אם

כתבתי הודעה זו כתשובה להודעה אחרת שלך אבל הנה היא שוב. אני מקווה שזה בסדר שאני נותנת פה מספר טלפון ושזה עומד בחוקי הפורום. זוהי פעם ראשונה שאני נמצאת בפורום הזה - ולא התעמקתי בעמודים הקודמים, אלא רק הצצתי. לא נכנסתי עקב נסיון אישי שעברתי או מישהו שאני מכירה. רק מתוך התענינות שלי בנושא. התנדבתי בעבר באל"י - "אגודה להגנת הילד". ראיתי פה כמה נשים שמחפשות דרך איך לספר, למי לספר והאם לספר. רציתי שתעלו את הטלפון של הקו החם שלהם ותפנו לשם אנשים. יש להם צוות עובדים מקצועי ואדיב שישמח להסביר, להדריך ולעזור לכל מי שפונה. הטלפון הוא: 1800-22-39-66. תודה לך על כל העזרה שאת נותנת פה לאנשים. שתהיה שנה טובה לכולם.

לב אם

New member
תודה לך

בהחלט מותר לפרסם פה מרכזי סיוע ותמיכה בכל צורה ואופן. בקישורי הפורום מופיעים הפרטים של כל מרכזי הסיוע לרבות כמובן אל"י. אבדוק אם יש צורך להוסיף בצורה מובלטת את טלפון החינם - ואם כן אדאג להוסיפו. אני מודה לך על ההתעניינות בפורום ואשמח אם תוסיפי לתרום לו גם בהמשך גמר חתימה טובה

סלונה

New member
הפרטים של אל"י

רק רציתי לציין שלא מצאתי בסרגל למעלה קישור לאל"י ובגלל זה רשמתי את המספר שלהם. אשמח לעזור בעתיד אם רק אוכל.

לב אם

New member
צודקת

באמת חיפשתי ולא מצאתי. היה לי את זה כהודעה שרצה למעלה ולא שמתי לב שזה נעלם. אני צריכה לשבת ללמוד איך עושים את זה מחדש - ואוסיף את הקישור המתאים. תודה וגמר חתימה טובה.

לב אם

New member
בדקתי וראיתי שיש את זה בקוי המצוקה

אבל הוספתי הפניה רצה - מקוה שזה יעבוד

למעלה