עליונית

• פותח הנושא tatia
  • פורסם בתאריך

tatia

New member
עליונית

סרוגה מחוט ישן של פולגת "סיגל". לחולצה בגודל שלי זה לא היה מתאים:(, סרגתי ממנו צעיף ועכשיו את העליונית הזאת ועוד נשארו לי כמה כדורים, אולי אני אשלב אותו עם חוט אחר ועשה גם תיק,, אני לא אוהבת להצמלם, כי כאשר אני רואה בתמונה את הגודל שלי - לא סובלת את האצמי:((((

עליונית מתוקה

ואת לא פחות ממנה

tova האחת

New member
טטיה, עליונית מאד יפה.אני

מעוניינת להכין כזו מחוט כותנה.מה דעתך?יש לי חוט רגיל של מסרגה 3 או 2.5 או חוט טיפה דק יותר של וילונות.הגב סרוג בשתי מסרגות?ומסביב עם אחת?עמודים כפולים?תודה טובה

tatia

New member
תודה, חוט דק לא יתאים..

צריך חוט יותר עבה. קודם סורגים גב, מודדים גובה מכתף עד למותניים( או איזה עורך של בסיס את צריכה), וסורגים עם מסרגה אחת שורה של חצי עמודים ושורה של עמודים עם שניי ליפופים. באצם את יכולה לסרוג איזה דוגמא שאת רוצה:))ואחר כך סורגים מסביב למלעה צוורון ואחר כך שרשרת לשרוול מקצה עד לקצה, ואחר כך למטה ועוד פעם שרשרת עד למעלה, ואחר כך סורגים מסביב, בשורה ראשונה מוסיפים עמודים וזהו, סורגים מסביב, אני גם מדדתי משורה עד שורה, בדקתי אולי צריך להוסיף לרוחב, אני סרגתי על מסרגה 4.5 , לפי דעתי מחוט דק לא יהיה את אותו אפקט, תוצאה יהיה שונה.

tatia

New member
חייבת לחזור כבר לעבודה, בערב

אני אכתוב הכל במפורת, טוב?:))

|לבטטיה היקרה- העליונית אמנם מקסימה

אבל אני דוקא רציתי להגיב לדברים שכתבת למטה. שאת לא סובלת לראות טת עצמך...! אז תדעי לך טטיה, שאת נראת לא פחות נחמדה מהעליונית, את בחברה טובה- כלומר רובנו בפורום הזה נראות כמוך, והכי חשוב את אישה כשרונית ומקסימה ! זהו- יום נפלא.. מרותי

tatia

New member
תודה לך, פשוט זה סיפור די

ארוך, יש בי מלא רגשי נחיתות בקשר למשקל שלי, כל החיים אני נלחמת איתו, אבל הוא תמיד מנצח:(

פרפרית 4

New member
טטיה אם הבנתי זו את בתמונה, אז

את כנראה לא ראית נשים שמנות אם נדמה לך שאת שמנה!!!!!!!!!!! וכמו שאמרתי מה שבתוך העליונית מיוחד לא פחות, הכוונה אם כך אלייך.

גלשי

New member
טטיה. פה לא מסתכלים על גודל הגוף

רק על גודל המסרגות, עובי החוט, גודל הידיים המוכשרות והעיקר....גודל ה..לב! תודה על כל התרומה שלך לפורום הזה.

88hentai88

New member
יו!!! אני גם עשיתי משו דומה...

אחר אבל דומה, זה ממש יפה טטיה!! כן ירבו!

למעלה