עליזה, כמה שאת נפלאה ומקסימה אולי תהיה לך

סיוולה

New member
עליזה, כמה שאת נפלאה ומקסימה אולי תהיה לך

עצה שתוכל להועיל לי ואולי גם לאחרות. בערך מנובמבר 2006, כל "הניסים והנפלאות" קורים לי. 1. נוספה לי פריצת דיסק שלישית. 2. נהיתה לי החמרה בפריצות דיסק של הגב התחתון. עד מצב של "כמעט שיתוק". 3. גרמתי לעצמי כתוצאה מעבודה קשה גם 2 פריצות דיסק לצוואר ושוב "כמעט שיתוק של יד ימין" 4. מזה כשבועיים שוב החמרה בפריצות דיסק, עד מצב שנתנו לי לקחת תרופה בשם "קרטיה" למנוע בגלל עומס על עמוד השדרה, "אירוע מוחי". מאז אני בהיסטריה וזה לא נגמר וזה רק עוד ועוד... (מעבר לשלל המחלות הכרוניות שאני סובלת, ולוקחת בערך כ- 15 כדורים, ובמהלך השבוע האחרון (לא כולל אתמול) נוספו עוד 5 כדורים - עם שלל תופעות לוואי). אתמול שיא השיאים, נסגר לי מכסה המנוע על יד ימין, היד נפוחה וזועקת מכאבים. מה עוד נשאר.... לא יודעת. יש לך איזה הפניה לסגולה, תפילה - לא יודעת מה....קמע???? רב/רבנית. משהו? משהו/מישהו, שימגר את כל הצרות האלה ממני ושיפסיקו כבר להדבק אליי. רוצה ללכת כמו כולם. לא לגרור רגל. רוצה שהיד תתפקד כמו היד של כולם. לא ממצב של שיתוק בגלל פריצות הדיסק בצוואר למצב של - כיום - כאבי תופת בגלל מכסה המנוע שנחת לי על היד (ורק רציתי למלא מים ברדיאטור). מצטערת שאני ככה באה ומתפרצת. אני פשוט כבר מה זה מיואשת. אני צוחקת ומתלוצצת על זה מבחוץ "כלפי כל העולם", אבל מבפנים בפנים, הרוסה ושבורה. אני יודעת שזה נשמע כמו בדיחה גרועה, אבל היא על חשבוני ונמאס ליייייייייייייייייייייייייי. אני רוצה המון בריאות... המון בריאות............. מה עושים (אולי כדאי לבדוק גם מזוזות בבית???) אשמח אם תוכלי להפנות אותי. ועל כל מה שאת כותבת, מייעצת ומפנה את כולנו כאן: ת ב ו ר כ י. ורק בשורות טובות מעריצה מספר 1 ורד

פקידונת

New member
אוי ורד יקרה, רק זה לא..!!

האמיני לי, אני באה מהעולם ההוא..
כל הקמעות, הלחשים והתפילות, הם אחיזת עיניים!!! אם היו מוכיחים את עצמם, היו נקראים "מדע" , ולא "אמונה". אנשים קשי יום ומוכי גורל מר, ( כמוני למשל...) מחפשים סגולות וישועות. במר גורלם, אין להם משענת. ומשענת דתית, היא משענת קנה רצוץ. מבטיחה לך!! זה בדוק. הגורל שלנו קשור ישירות בין היתר בזמן ובמקום שנקלענו אליהם: לי למשל, אין רשיון נהיגה.
מטבע הדברים, לא תמחץ לי היד תחת מכסה המנוע...אין כאן שום רעיון מיסטי! אבל, הלכתי ברחוב בלילה חורפי גשום וחשוך, ו - - -נפלתי אפיים ארצה..!! ריסקתי את הקרסול, ונשארתי לצמיתות עם 3 ברגים מזהב טהור תחובים לי בעצמות... זה קשור לרב/נית..? לאלוהים..? לסגולה..? תתחזקי נשמה. אני כל כך כל כך כל כך מרגישה אותך!!! לא מסוגלת לראות אותך מחפשת להתנחם בדברים וירטואליים ולא קיימים. חיבוק אמיץ שולחת לך.

עליזה 63

New member
1

כתבתי לעצמי ואני קוראת אותה בכל רגע אפשרי. אני מאמינה בתת מודע ובאלוקים שלי - זה פשוט עובד. בס"ד ת פ י ל ה מי שקורא התפילה הזאת באמונה שלמה, מובטחת לו הצלחה [בדוק] אלוקים, תן לי את הכוח להודות כל יום ויום על יום חדש שנתת לי. על הבריאות, על מעט רגעי אושר, על מעט רגשי שלווה, ועל כל דבר ממנו אתה נותן לי קצת, כדי שאוכל תמיד להעריך את השפע שיהיה מנת חלקי עם הזמן. ברך אותי בזוגיות מוצלחת והרמונית. ברך אותי בשקט שישרור בביתי. ברך אותי באהבתי לילדי שאראה רק אושר הצלחה ובריאות מהם. שהלימודים יהיו עליהם קלים ולא יתקשו בהחלטות שלהם. תן לי לראות באושרם של אחרים כפי שרוצה אני את אושרי שלי. תן לי שלא לכעוס על אף מזיק. לסלוח ולמחול – כי רק כך יהיה לי האושר הפנימי שלי. שלחץ ועצבים יהפכו לרוגע ולשיקול דעת. הסר ממני מחשבות שגורמות לי לבלבול. הקל עלי בהחלטות. תן לי לראות את הטוב ולא את הרע, לפרגן ולא לקנא, לסלוח ולחמול ולא לכעוס, לאהוב ולא לשנוא, לעבוד ולא להתבטל, לצחוק ולא לבכות, להעריך ולא לזלזל, לחיות בשפע ולא בחוסר, להגשים חלומות ולא לאבד תקווה, לקום כל בוקר עם הרבה חיוך ואושר ולא להתחיל את היום במצב רוח רע, לחייך ליקום ושהייקום יחייך אלי, להתפרנס בכבוד ולא בחסד, שיהיו לי רווחים ולא הפסדים, שאזכה לרכוש את מה שאני רוצה, שאצליח להגשים משאלות, שייעלמו ממני תבניות מקובעות של כאב העבר, שאוכל להעריך ולברך על הטוב שנפל בחלקי באשר הוא ולא להתאכזב, לראות תמיד את חצי הכוס המלאה, להאמין שיש אור בקצה המנהרה, לחשוב חיובי ולא שלילי, להיות אופטימי ולא פסימי שחלומותי יתגשמו בעיתם, לזכות בזוגיות לאורך זמן, לקבל בזכות ולא בחסד, לקיים מצוותיך נאמנה, לחיות באושר ובשלווה ולא בצער וביגון, לקבל בשורות טובות ולא רעות, לאהוב את הבריות, לדבר בנועם ובשלווה, לגלות סבלנות ואורך רוח, לא ללכת רכיל ורק את הטוב להזכיר – ולזכור תמיד שהחיים והמוות הם ביד הלשון ובכך אמנע מהוצאת דיבה ורכילות אשר שניהם ביחד הם שנאת חינם שאף הביאה לחורבן בית המקדש. [כאן אפשר להמשיך עוד ברכות אישיות שאדם רוצה להביא על עצמו]. אני מאמין/ה באמונה שלמה שכל זה עתיד להתגשם ואין בי ואפילו ספק קטן בכך. האלוקים הוא היחיד - א מ ן ! ! !

עליזה 63

New member
2

לבקש משאלה בגדר ההגיון להדליק נר ולומר את התפילה ואת אותה משאלה במשך 3 ימים. תפילה לרוח הקודש אלוהים רוח הקודש הפותרת כל בעיה המאירה כל דרך ועוזרת לי להגשים את מטרתי. את שהענקת לי מתת אל לסלוח ולשכוח כל רע שנעשה לי, מובילה אותי בכל אשר אלך. בתפילה קצרה זו מודה אני לפנייך על הכל ומצהירה שוב, כי אין בדעתי להיפרד ממך לעולמי עד. על אף כל אשלייה חומרית איתך אני בתהילת נצח. תודה לך על רחמייך כלפי וכלפי כל ששייך לי. אמן. מדליקים נר לצדיק שאתה מאמין בו רצוי אחרי מקלחת שמים את הנר על הריצפה קוראים פרק ל"ד בתהילים מסתובבים סביב הנר 7 פעמים ומניחים את הנר במקום בטוח.

סיוולה

New member
פקידונת חמודה, הסיומת של החתימה שלך אומרת

מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחיקוך. 2 עובדות עליי: 1. אני הכתובת של כל "המסכנים" בעולם, שרק יבקשו עזרה, ואני הראשונה שרצה לעזור, לא משנה שעה, לא משנה איפה, ולא משנה אם יצאתי לפני דקה "מבית חולים". זו אני, מאז שאני מכירה את עצמי. 2. יש לי קצת "כשרונות מיסטיים", אני עוזרת לאנשים ובחינם, נותנת להם הכוונה, לא קוראת בקפה, לא קוראת בגורל, לא מייעצת להם מה לעשות, פשוט עפ"י נומורולוגיה, תקשור וכו' - אני עוזרת לאנשים.... מראה להם איפה הקושי.... מראה להם מה הם יכולים לעשות עם מה שאלוקים נתן להם בידיים, מסבירה להם שהכל "שיעורים", הזדמנות "לתיקונים. .....ובחינם...לא מוכנה לקבל כסף. לילות כימים משקיעה, אוהבת את זה ועוזרת בשמחה ובאהבה גדולה מכל הלב. את בטח תמהה, למה אישה שיש לה כוחות כל כך "מיסטיים" לא יכולה לעזור לעצמה? ישנו אדם מדהים שאני מתייעצת איתו פעם בשנתיים, בפעם האחרונה זה היה ב- 2002 והוא אמר לי דברים מדהימים שהכל התרחש, וגם דירבן אותי כן להכנס לתחום הזה וכן לעזור לאנשים....אבל.... האבל... שהוא אמר לי: שהמוקש ליכולת טמון בזה, שאני דרך הסבל אוכל לעזור להם....הוא אמר "שהסבל" נותן לי את הכוחות והיכולת לחדור ולראות מצוקות ולעזור לאנשים. אני חושבת שישנה מנה של סבל שאני יכולה לה, אני חושבת שעם כל מה שאני עושה והכוחות שבורכתי בהם, יש אנשים גדולים ממני, עם יכולות גדולות וחזקות ממני, שיכולים לעזור. ואני מאמינה גדולה בתפילה, בבורא עולם, ו...בעליזה. דרך אגב, בלי קשר ליש רשיון או אין, גם נפלתי לפיר של ביוב לפני כ- 9 שנים (וכיסחתי את הרגל בצורה שחבל על הזמן). אני כן מאמינה שבשעת קושי מבקשים עצה, מבקשים תמיכה, מבקשים הפניה למקורות "עלומים" מאיתנו. והנה ההוכחה - שעליזה מצאה לי את התשובות אני מקוה שיצליח לי ואבשר מעתה רק בשורות טובות. תבורכי על ההתייחסות, תבורכי על הכוונה הטובה. רק בשורות טובות ורד

פקידונת

New member
מקסימה את סיוולה!! ../images/Emo24.gif

כולי תקווה אמיתית שבאמת כמו שכתבת, יצליח לך, ותבשרי רק בשורות טובות!! אגב, אם לא הייתי גרה ברמת גן, הייתי קופצת היום למפגש הספונטאני בראשון... הייתי שמחה מאד לפגוש לפחות חלק מכן. אתן מקסימות, חמות ותומכות כל כך.

פקידונת

אני חושבת שזה נורא לחיות בלי אמונה חבל כי גם אני באתי משם וזה שאאני לא שם זה כי בחרתי הלכתי משם ולקחתי רק את אלוקים איתי וכן הכל בידי שמים ואם זה הביא אותך למצב כפירה זה באמת נורא אמן שתמצאי את עצמך

פקידונת

New member
לפי הדת, אותו אלוקים שלקחת איתך מ"שם",

הוא זה שציווה על היהודים לקיים אותה. איזו צורה יש לאלוקים ללא התורה..?

עליזה 63

New member
אני של פקידונת

פשוט כועסת קצת,ממורמרת בואי נשלח לה אנרגיות של אהבה מתוקה ויהיה בסדר.

סיוולה

New member
קודם כל עליזה, קראתי את מה שכתבתי, והנה

בשורות טובות: 1. תוך שניה סידרתי היום בהוצל"פ, את השיטה של לשלוח "הקטנות חוב" בדואר ולא להגיע אישית, ולהפסיד חצי יום עבודה או חצי יום חופש. וזה נקרא לשאול - פשוט לשאול מה עושים? אז "גילו" לי שאם אני מסכימה לחתום על התחייבות שאני מסכימה שאם קורה מצב שהאקס מזייף את ההקטנה, זה על אחריותי. אמרתי בסדר. ולמול זה הביאו לי טפסים שחתומים בחתימת בית משפט, בחתימה מקורית (לא מצולמת) של האחראית שם. ובא לציון גואל. בשורה טובה אחת. 2. בשורה טובה שניה - בדירה שאני גרה הכל מתפרק, ואחת הדלתות התפרקה, ובמין הינף קסם, השכנה מלמטה זרקה, אותה דלת, אותה צורה, במצב מעולה. ולקחתי. אז מה האמונה עושה. תודה לך עליזה ולבורא עולם. רק בשורות טובות, ורד

למעלה