עלייה במסה

א ו ר ח

New member
עלייה במסה

שלום, נתקלתי באתר הזה: http://www.tevasport.com/shop.asp?PcatID=223 ויש לי כמה תהיות בנוגע לאבקות הנמכרות תחת תחום העלייה במסה: ישנן אבקות הטוענות כי מעלות מסת שריר, וישנן אבקות הטוענות כי מעלות משקל. תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא צריך להעלות קודם במסת הגוף [שומן], ואז להפוך אותה למסת שריר? אם כך, מה בעצם עושות האבקות המעלות את מסת השריר? האם יש בכלל הבדל בין שני סוגי האבקות? המטרה שלי היא להעלות בסביבות ה-7 ק"ג, ולאחר מכן להפוך את המשקל למסת שריר. האם האבקות האלו יכולות לעזור בעלייה הראשונית במשקל? אם כן, על אילו הייתם ממליצים? [יש לי אחוזי שומן מאוד נמוכים בגוף, וחילוף חומרים מהיר בצורה חולנית, כך שפתרון ה'לשבת על התחת ולאכול כל היום' לא ממש עוזר לי] תודה מראש. :]

אבקות כוכבים

שלום רב, כאשר מדובר על עלייה במשקל צריך כמובן לראות כמה מתוך זה זה מסת גוף ללא שומן וכמה מתוך זה זה שומן. את זה אפשר לבקר באמצעות מדידות הרכב גוף - קליפר, משקל או כל שיטה אחרת לחישוב אחוזי השומן בגוף. אתה צודק. על מנת לפתח מסת שריר באופן משמעותי צריך להעלות גם במשקל הגוף הכולל, בכלל זה גם שומן. זה מה שעושה דיאטה עשירה ואבקות ה-Weight Gainer. אני מציע לך על ייעוץ פיסיולוגי מקצועי אם אתה באמת רוצה לעבוד באופן מבוקר ורציני. ממליץ מאוד על הפיסיולוג שון פורטל ממכון וינגייט - 09-8639400 בהצלחה!

למעלה