עלייה חדה וחריפה במחירי בשר טרי

עירני22

New member
עלייה חדה וחריפה במחירי בשר טרי

זה כבר מספר שבועות, שהועלו מחירי בשר טרי בכשיבעים אחוז!!! ואין איש פותח פה. מה קרה? מהן הסיבות? אז נכון, אלו שהתעוררו למציאות החדשה הזו, קיבעו עמדה של "לא קונים" ואכן ,באיזור מגורי, אין איש מגיע לחנות הבשר הטרי: שיישארו בעלי החנויות עם המלאי שאותו הם מייקרים בכזו נדיבות ויאכלו בעצמם את סחורתם.

עירני22

New member
אז היום החל באיזור מגורי

בעל חנות בשר מוכר 3 קג כרעיים טרי ב: 48 שח. ו-זה המוצר היחיד שנימכר . שאר מוצרי הבשר נותרים בשיממונם מאז שהעלו במחיר.

עירני22

New member
והיום החלו במבצע: 2.5 קילו ירכיים ב35 שח.

ישנם שם יום יום מבצעים. חבל שלא חוזרים למחירי הבשר שהיו לפני עונת החגים-וזהו.

קניתי אמש חזה עוף לשניצל -40ש"ח ל1ק"ג!

במגה חזה עוף לשניצל - 40ש"ח לק"ג! פשוט טירוף מוחלט!!! חבר'ה - אנא עזרתכם...היכן לרכוש בשר במחירים שפויים באיזור המרכז? (ת"א-ר"ג-בני ברק) תודה!

עירני22

New member
התשובה: קונים במחיר הגיוני,בלבד!!!

נכנסים לאדוארד ,קונים אצלו רק!!! במבצע . השבוע הוא נותן 3 קג כרעיים ב: 50 שח , אז זה מה קונים. ו-לא קונים שום-כלום אחר,רק מהמבצעים...

אני עובד מרחק 7 דקות הליכה מאדוארד...

ובפעם בחודשיים שאני עושה קניה גדולה לבשר ומוצרי בסיס אני קונה אצלו... פשוט הערכתי שגם הם העלו מחירים אז העלתי למגה בעיר. יש לך מושג כמה עולה באדאורד ק"ג חזה עוף? בזמנו,היה אצלו מבצע במשך שלושה ימים בשבוע באופן קבוע - 1ק"ג חזה עוף פרוס לשניצל במשהו כמו 15ש"ח. עדיין קיים? תודה רבה!

עירני22

New member
במחיר: טיב טעם בהרצל ר"ג

מוכר בזול מאדוארד ,וכן דודו מהיפר-דודו זול יותר ממנו בכמה פריטים.

אדום1111

New member
זול מתחיל ב-ז

מי שרוצה זול לא מבין . יש עליית מחירים בשוק זה העולם מי שמוכר בשר לא עושה את זה בכוונה אל תסיט תן לאנשים להתפרנס בכבוד, דבר נוסף הוא שיש מחיר סביר ברור שיש את אלו שהם ממש יקרים יש לוסת . מי שמוכר ממש בזול לא הייתי תמיד קונה שם. לדוגמא טיב טעם מחרו ב-59 ש"ח אנטריקוט , איך אנטריקוט יכול להיות טוב בכזה מחיר? זה היה האנטריקוט הכי נוראי שאפשר למצוא , אנטריקוט טוב היום לא עולה לפחות מ-100 ש"ח לק"ג 59 ש"ח לק"ג זה פחות ממה שעולה ק"ג אנטריקוט .

עירני22

New member
אדום, אינך מבין

עליית מחיר הבשר הטרי,היתה צמודה לחג הפסח ועד ל"ג בעומר לא היו שום-כלום הנחות. מי שרוצה לקנות ביוקר-יוכל לעשות זאת בכל עת ובכל מקום. במה אנחנו מדברים? בקניית חלקי עוף כ:כרעיים,ירכיים, חזה.ו-זה כל הסיפור. אם המחיר יהיה יקר-אין לך מה לעשות, לא יקנו ממך. אני בוודאי רק מעיר פה על המצב, כדי שגם המוכרים יילכו לקראתנו,ואם לא? נחפש ונימצא תחליפים זולים.

מסיט?

האם באומרי: "פשוט טירוף מוחלט!!!" או האם באומרי: "היכן לרכוש בשר במחירים שפויים באיזור המרכז?" אני מסיט? נראה לי שקצת הגזמת. מה כבר יכול להיות רע בלאכול חזה עוף שעלה 15-20ש"ח לק"ג?

אדום1111

New member
אין כאלו מחירים היום

גם המזון לבע"ח מתייקר אז אם היה כזה מחיר נהדר אבל כיום אין דברים כאלו אז השאלה מה מביא את הבשר להיות זול? אולי הוא רגע לפני זריקה לפח או מי יודע מדוע אין לבשר היום מחיר זול נקודה אלה החיים גם אני קונה בשר ונכון זה יותר יקר ממה שהיה

עירני22

New member
לאדום(רד הד)1111:

תישמע, המחירים שרשמתי אמיתיים כמו שהיו בו ביום שרשמתי, וכעובדה, באותה חנות בשר בשכונה מחזירים אט אט ובטוח את המחירים למחיר הקודם. לו טענתך כביכול זהו בשר טרי מקולקל, אז תושבי האיזור היו חשים בקיבתם או מופנים לבית-חולים או סובלים מפיגעי מזון מקולקל,ו-עד כה לא נירשמו באיזור מיקרים כאלה. טענותיך שהכל צריכים לייקר את הבשר הטרי ולמכור במחיר לא שפוי בגלל ש: 1.הועברו מעטפות כסף .. 2. תעלול של אחמדינגר. 3.ההודים מיתרבים ומיתרבים (על חשבון התרנגולות) כל הטענות אלה הן על דעתך הגינגית בלבד ,ומשקפים ניסיונות שווא למכור לצרכן הישראלי התמים בשר טרי במחיר מפולפל.

עירני22

New member
אגב ,אדום , אתה כבר פרסמת שהינך

אדום שירותי גריל.כך רשמת. אז למה עכשיו ,שטענת "זול-מתחיל ב-ז: ,לא ציינת עובדה זו? כדי שמי שיענה לך יבין מייד שאתה עוסק במימכר בשר?

זה לא כל כך בגלל ההודים שאינם צורכים כמעט בשר

אלא בגלל הסינים שעלית רמת החיים אצלם הביאה לעליה בצריכת החלב והבשר וגרמה לעלית מחירים בעולם כולו

עירני22

New member
ובשופרסל(ביאליק רמת-גן)

גם שם הבינו שהלקוחות יחזרו לקנות בשר,אם הטרי יוזל, ואכן הכרעיים חזרו ל: 15שח לקילו .

Master Stav

New member
רחוק מלהסכים איתך

יש פה כמה פרמטרים האחד כמויות הבשר הנרכשות עלידי הקצב/מרכול השני טיב הבשר ... לוהנה שוב אתן לדוגמא את משק זמיר 75 ש"ח לקילו אנטריקוט מיושן והאיכות שלו מדהימה ...שאל את כל מי שהיה במפגש פורום מתכונים . אגב המחיר הקבוע של סטיק אנטריקוט בטיב טעם עומד על 95 ש"ח המחיר של 59 הינו תעלול שיווקי שנועד למשוך קונים שיקנו מלבד האנטריקוט עוד דברים ....

Master Stav

New member
אכםן יש התייקרות בכל הדברים וגם בבשר

זה אולי הזמן להמתקצע ולהתחיל לרכוש בשר על פי הטיב ולא לפי המחיר אני לדוגמא קונה את הבשר שלי בדרך כלל במשק זמיר קילו אנטריקוט מיושן ....75 ש"ח אני מתכנן להכניס שירשור של קצביות מומלצות ולעשות בינהן מכרז חודשי על נתחים של בשר וציפורים אשמח לקבל מסרים עם שמות כתובות וטלפונים של ספקי בשר בכל הארץ .

למעלה