עלייה לרוג'ום אל הירי

Dia Leoghann

New member
עלייה לרוג'ום אל הירי

בכוונתי לעלות בסוף השבוע שלפני יום ההיפוך לרוג'ום אל הירי. הכוונה היא להגיע למקום כשעה לפני הזריחה של שבת בבוקר. כרגע אין שום תוכנית מיוחדת חוץ מזה, אבל אם תתגבש איזו קבוצה אז אפשר לסדר איזה הסבר על המקום עצמו ואולי מישהו ירצה לעשות איזה טקס. כמובן שאי-אפשר להגיע בלי מכונית, וההגעה כוללת גם הליכה רגלית למי שאין רכב 4X4. מישהו מעוניין להצטרף?

רוג'ום נמצא בתוך שטח אש, נכון?

אמנם בשישי-שבת לא יהיו שם אימונים, אך אולי יהיה צורך לתאם עם הצבא. כמו כן, מדוע לא להעביר שם את הלילה? בתקווה שאת המקום לא יחמסו להם כל מיני קבוצות שדורשות תשלום על השתתפות (בשנה האחרונה היה שם כזה דבר, לא?).

Dia Leoghann

New member
אכן כן.

בררתי את נושא הצבא, ותיאום דרוש רק אם אנחנו מגיעים באמצע השבוע. מבחנתי אין בעיה להעביר שם את הלילה (זה מה שאני התכוונתי לעשות) או להעביר אותו בפאב באיזה קיבוץ ליד, גם יכול להיות מעניין
אני מאוד מקווה שנהיה שם לבד. שנה שעברה הבנתי ששמואל שאול הגיע לשם עם קבוצה ששילמה 70 שקל לאדם אם אני זוכר נכון. בכל מקרה הם לא יכולים לדרוש מאתנו כסף אם אנחנו לא קשורים אליהם (ובכלל רק המדינה יכולה לדרוש תשלום על כניסה לאתרים ארכיאולוגים) ליתר ביטחון כדאי להגיע באמת כמה שעות מוקדם יותר ולתפוס את המגדל המרכזי.

בתוכנית יותר אישית

עליה לרגל לרוג'ום מאפשרת גם ביקור אצל חבר ותיק מהצבא (שהוא עדיין קצין). כך שלפחות יהיה נציג אחד בשטח כמה שעות לפני, אם יתעורר הצורך...

L e s t a t

New member
הייתי מצטרף

אם ההתראה הייתה ארוכה יותר, אבל אם בזמן הקרוב תהיה עוד הזדמנות אני לא אפספס אותה.

למעלה