עליית מחירים יעוץ ורעיון

עליית מחירים יעוץ ורעיון

כולנו יודעים שבעוד כמה שבועות יעלו מחירים של מוצרי יסוד. העליה תיהיה גדולה מאוד. אני מציעה להיערך למצב. אני מציעה שכל אחד יכתוב לפי דעתו לפי ידיעתו איך אפשר לחסוך. אני יודעת ש בשופרסל דיל בכל הראץ בימי שישי חצי שעה לפני הסגירה מוכרים לחם ועופות בחצי מחיר למישהו יש מידע לגבי דברים דומים? זה יכול לעזור

goldy

New member
בשביל מה לחסוך?

יותר זולהצביע לפוליטיקאים שימנעו עליות, לרבות מהסיבה "בא לי עוד כסף" (לרוב מתורגם ל"עליית מחירי הקמח ב'עולם'").

למי שבאזור

כדאי לחסוך תמיד לא? גם כשלא עולים המחירים. למי שגר באזור קסטינה: רמי לוי בדיקה לאורך שבועות זול בכמה עשרות שקלים לעומת סל דומה במגה ושופר סל ביג. עופות 8.9 ש"ח רוב בירקות הבסיסיים 80 א"ג. למי שקונה בסכום של 100 ש"ח אבל ממילא לא כדאי לסוע רק בשביל מוצרים בודדים הדלק...... בהצלחה

dornat

New member
בשופרסך דיל לא רק בימי שישי

כמעט בכל ימות השבוע חצי שעה לפני הסגירה יש לחמים בחצי מחיר.

dify

New member
דיל זה לא ביג זה לא שלי...

כולם מתחילים בשופרסל אבל לא נגמרים באותה סיומת. הם לא הרשת היחידה שיש לה רמות שונות של מחירים. שופרסל דיל, בין שלישיית דיל-ביג-שלי היא הכי זולה. להגיד שהם מפוצצים במחירים, לפחות ממה שאני מכירה, זה מאד לא מדוייק, נכון שהם לא בהכרח הכי זולים בכל, אבל הם בהחלט לא מהיקרים (ושוב- אני מדברת על רשת דיל לא על רשתות ביג ושלי)

dornat

New member
זה נכון, הם לא הכי יקרים אבל גם צריך לדעת

מה לקנות משם. יש דברים שכדאי ויש שלא. אבל כבר המון זמן שאני לא מוצאת באזון השרון איזה סופר משמעותי זול. נראה כי כולם הרימו מחירים

למעלה