עליי לסגור חוב...

WickeDevil

New member
עליי לסגור חוב... ../images/Emo60.gif

I love you אם את לא מתנצלת בשניה הזאת על מה שאמרת על יפעת (משהו שהזכרת שם חברי משפחה: אמא, סבתא) אני מבטיח לך שלא תקבלי לא תגובה ממני ולא של יפעת ולא של אף אחד אחר כאן בערך (בגלל שאני לא יכול להחליט על מעשים של אנשים). אם זה היה בצחוק (מה שלא ממש נראה לי) תצייני את זה כי את יודעת? אני אגיד לך את זה בסוד: לאנשים יש רגשות ולפעמים אנשים נפגעים! והפעם משיהי נפגעה מהדברים שאמרת אז אני מציע לך להתנצל ואני לא מאיים חס וחלילה דרור

MolsBolsRules

New member
אוקי בואו ניסגור את זה

חבל סתם מריבה ואני בדרכ לא עושה כאלה סצנות אני סובלת בשקט פשןט זה ממש אבל ממש לא היה במקות הקינאה הזאת אז יאללה ממשיכים הלאה אלכסססססססססססססססססססססססס

WickeDevil

New member
יפעת! לא יפה מה שעשית לי! ../images/Emo60.gif

ככה נתת לי להוציא את העצבים שלי על מישהי שמזמן סלחת לה?

MolsBolsRules

New member
חחחחח סורי בובה

וניצנושששש חחחחחח גם את אומרת מותקית?? LOL חשבתי שזה אובססיה רק אצל מעריצות ווסטלייף חחחחחח

i l0ve u

New member
טוב..........

כנראה לא שמת לב שכבר עניתי על זה ואין לי כוח לענות שוב סליחה אבל אין לי מצב רוח...ומה אתה כל כך נלחץ?? מה אתה לוקח כזה קשה? אם אתה רוצה לדעת מה אני חושבת בדיוק אתמול שלחתי הודעה לפורום אז... סליחה אם מישהו נעלב לא מתאים לי הקטע הזה פשוט הרגשתי ממש חרא באותו יום בקשר למשהו אז "קצת" התפרצתי אבל ישר אחרי זה ביקשתי סליחה מה אתה רוצה?? תיכנס אפילו לשרשור בו רשמתי את זה ותראה...ואין לי שום דבר נגד יפעת או נגדכם זו סתם הייתה התפרצות לא במקום...
יפעת...CAN U FORGIVE ME???

i l0ve u

New member
אה כנאה המנהל מחק את ההודעות

שלי מהשרשור ככה שאתה לא יכול לראות מה רשמתי וגם אני לא ממש זוכרת... וגם הסברתי שלא התכוונתי להעליב את יפעת או משהו או "לפגוע לה ברגשות" כמו שאמרת.... טוב עזבו...

i l0ve u

New member
אוקי נמאס לי מהשם הרע שיצא לי..

בפורום אז לאמת: בקיצור ולעניין זה לא אני רשמתי את ההודעה זה היה ידיד שלי שרבנו באותו יום {בגלל זה אמרתי לכם שהרגשתי חרא...וגם עכשיו..} ו..לא משנה על מה אתם ממש לא תבינו אבל כנראה הוא נכנס בשם שלי {כי הוא יודע את שלי ואני את שלו} יעני בסיסמא ויום למחרת כולם התנפלו עליי....הוא גם דפק אותי בפורום של Yבלילה אני חושבת כי גם משם התחלתי לקבל מסרים...קיצר מי שלא מאמין זאת בעיה שלו...הוא גם עשה את זה לחברה שלי מהפורום של אבריל הוא נכנס ורשם דברים בשמה....תשאלו אותה אפילו.............

i l0ve u

New member
אחרי שראיתי מה שהוא רשם..

אז ביקשתי סליחה ושלחתי מסרים ליפעת ......

i l0ve u

New member
../images/Emo32.gif

מזה דפקתי לו ירידות היום .... הוא מזה עיצבן אותי...הוא נהיה מזה מגעיל ומוזר בזמן האחרון ...ד"א יש לו פה בתפוז פורום ככה ש...

Charmed 4ever.

New member
אבל אם זה היה הוא ../images/Emo54.gif../images/Emo136.gif

למה לא אמרת קודם? היית צריכה להגיד שזו לא היית את ישר אחרי זה ולא להצטער בשמך.

i l0ve u

New member
טוב תראי..

את לא מכירה אותו ואותי וגם לא ממש את המצב ככה שאני לא כל כך יודעת איך לסביר לך..בואי נגיד ככה..לא רציתי לדפוק אותו כדי להוכיח לו משהו...יאללה בואו נבליג ונשכח מזה..נמאס לי כבר...

WickeDevil

New member
המנהל, ידידי, תום, מחק את ../images/Emo60.gif

ההודעות בהמשך לבקשתי ממנו (כיוון שתום לא ממש נמצא פה בהרבה אני עוזר לו בניהול עד שאיתמר יגיע ההבדל ביני לבינו הוא שלו יש את הסיסמא ואת שם המשתמש ולי לא..)

למעלה