עליי

Nebelis

New member
עליי

אני עובד ב Lightwave. כרגע אני עובד על איזשהו אופנוע. כרגע ב רינדור של 360 מעלות. 50 פריימים מתוך 90 שכל פריים לוקח 30 דקות...אז אני מחכה ומחכה ובינתיים משתמש במחשב השני כדי לכתוב לפורום...יש לי עוד איזה 20 שעות לחכות... :) טוב נשתמע חברה.

rubaja

New member
סתם בזבוז זמן - לא?

אם זה סתם רינדור של 360 - 30 דקות לפריים זה ביזבוז זמן או שהאובייקט שלך ב SUBPATCH ומלא פוליגונים או שאתה מרנדר ברדיוסיטי? סבבה - אם אין לך מה לעשות.....

Nebelis

New member
רנדור סופי

זהו הרנדור הסופי של האופנוע...עם הצללות,Radiosity,הרבה פוליגונים ואני מקווה שזה יראה אחלה.

rubaja

New member
אבל

הכול טוב ויפה - החוכמה היא ליצור דברים שנראים טוב ושלא יהיו כבדים. נכון שיש עבודות HIGH POLY אבל מה שמראה על רמה זה ההיפך - אובייקט שניראה פיצוץ ושימוש נכון בפוליגונים - שים לב לזה!! ואל תישכח שכשאובייקט הוא ב SubPatch למחשב לוקח יותר זמן לרנדר!!! להבא..... רק מייעץ ולא מנסה להרוס...

Nebelis

New member
מידול נכון

High Polygon, Low polygon הרבה זמן רינדור מעט זמן רינדור...בסופו של דבר התוצאה הסופית היא שתקבע את ה"רמה" :) אם יש זמן אז למה לא להשקיע בהרבה פוליגונים והרבה זמן רינדור... אני האמת לא מאמין כ"כ במה שנקרא "מידול נכון", אם התוצאה הסופית מעולה אז השיטה מתפוגגת...אף אחד לא אמר לדה וינצ´ שהטכניקה שלו מוטעת...ראו את התוצאה הסופית ולכן אני יודע את שמו היום(אני לא מתיימר להיות דה וינצ´י כמובן) אז נכון שיש תהליכי עבודה נכונים אבל למרות הכל התלת מימד עדיין אומנות... this is our manifesto :)

rubaja

New member
הכול טוב ויפה

ברור שמה שחשוב היא התוצאה - אבל לדה וינצי´ לא היה dead line ןהוא לא היה צריך לספק עבודה ברמה גבוהה ובמהירות כמו שאנחנו נתקלים בדרישות האלה יום יום בעבודה. High Poly טוב לתיק עבודות ול show real. כמו שבונים ראש בכמה שיטות ונכון שהתוצאה זהה אבל מה לעשות שכשהראש הוא ב Low Poly אז זה עדיף - מה שמראה גם על עבודה נכונה ושימוש נכון בתוכנה.

galrt

New member
טעות

נכון אין צורה לא נכונה של modeling אבל יש רמות ובנייה יעילה לפי הצרכים שלך. אן המודל בסוף ינוע בצורה אורגנית אתה חייב לבנות אותו בצורה שהוא יתקופף וינוע חלק ונכון. i CANT .. cant write in hebrew i hate it. if u´r wireframe isnt correct to the areas u´r object needs to deform, u´r animation will be bad. flexing will look bad. and that shows bad modelling. also , having 1 mil polys in areas u dont need that much polys shows u are not a good modeller. it doesnt mean u can model stuff. it means u dont model good under industry conditions where the parameters there for a good modeller are :1.quality 2.deformation abilities .3.the time it takes you to do it.

Nebelis

New member
:)

אם תקראו את השורה הראשונה שלי בהודעה המקורית תראו שכתבתי ש"אם יש את הזמן" ברור מאליו שיש דדליין צריך לעבוד אם כמה שפחות פוליגונים וכו וכו וכו. זה דבר אחד שאני בהחלט מסכים איתו. לגבי ה "industry standards" סטנדרטים נועדו לשבור. ברגע שמחשבים יהיו מהירים וחזקים יותר ויותר אנשים ירשו לעצמם להשתמש ביותר ויותר פוליגונים.הסטנדרטים משתנים.

למעלה