עלילה ערבית חדשה: היהוד הציתו את אל-אקצא

פנטזיה .. עלילות אלף לילה ולילה

ביוני 1967 הם טענו ששרפו את תל אביב.
בסוף כולנו יודעים מה קרה.
היא ברחו מסיני לקהיר .. יחפים השאירו את הנעליים בחול

רדיו קהיר משדר תעמולה זולה בזמן מלחמת ששת הימ

רדיו קהיר משדר תעמולה זולה בזמן מלחמת ששת הימים

בתמונות - שיירות טנקים מצריים מושמדים
ברקע - רדיו קהיר משדר בעברית תוצאות דמיוניות של המלחמה כאילו מדינת ישראל נוחלת תבוסה לכוחות המצרים

http://www.youtube.com/watch?v=zEYTaQ4Ah2Y

גם אני כאילו היה זה אתמול

לא הצליח לצרצור עם מצרים וסוריה

אז שוב מעלהאת נושא אלאקצה לסדר היום, פוליטיקה זולה, אבל ישראל אשמה תמיד

אהלן אבו נור,

ח"כ סרסור הוכיח יותר מפעם אחת כמה הוא אידיוט, וזה אחד הטוען על קיפוח של הערבים והוא בין אלה התורמים לכך יותר מכל אחד אחר.
הוא, כח"כ, יודע היטב, או לפחות יש לו מקורות מידע ואם הוא לא עצלן הוא יכול לנבור בסיפריות הרלבנטיות ולהוציא כל חומר שיוכיח לו שטענותיו מופרכות, הבעיה שהוא יודע שקהל השומעים שלו ברובם אנלפבתים או "יסמנים" ולא יערערו על מה שהוא אומר.
הוא יודע היטב שדבריו הם שקר מתועב אבל מה איכפת לו לשקר כשאין מנגד אף איש ציבור ערבי שיקום ויוכיח אותו על דברי השקר וההסתה האלה ?
האם כך מתכוונים ראשי הציבור הערבי בישראל לעודד דו קיום ? האם כך הם מתכוונים שהציבור היהודי בארץ יקבל את הציבור הערבי בזרועות פתוחות ?
בלי בושה אותו סרסור (בעברית זה כידוע: "רועה זונות") משקר במצח נחושה כשהוא יודע באופן ברור ביותר שמדובר בשקר ובעלילה בזוייה.

כשמנהיגי הציבור הערבי מדברים כמו אותו סרסור ולא קם אף אחד מהציבור הערבי ויוצא נגדו ונגד דבריו, שלא יתפלאו על יהודים שלא מוכנים להעסיק ערבים או יהודים שלא מוכנים להשכיר דירות לערבים ועוד דברים מסוג זה.

ממנו אני לא מצפה לדבר, הוא כבר הוכיח מי הוא ומה הוא שווה. אני מצפה מאישי ציבור ערביים אחרים להוקיע את המנוול הזה שממאיס אל הציבור היהודי בארץ את החיים בשיתוף פעולה עם הציבור הערבי ובמעשיו הנפשעים דוחה כל סיכוי לחיים משותפים.

המפלגות הערביות לא משקפות את הציבור הערבי

ככה אני חושב.

אולי מצביעים לבלד ולרעם ולחדש כי זה מה יש,
אבל אני לא חושב שבאמת הציבור הערבי מזדהה במאה אחוז עם מצעי המפלגות הערביות,
הפוליטיקה הזולה כמו שאמר אבונור , היא לא מנת חלקו של ציבור נורמלי.

גם הימין הקיצוני שנים על גבי שנים נקט במדיניות של פוליטיקה זולה.

משנת 1977 עד שנת 1991 - היתה מדיניות התנחלות חזקה מאוד ביו"ש -

שיעורי דת היו מרקיעים שחקים באותה תקופה - ארץ ישראל לעם ישראל - ארץ ישראל לעם ישראל -

פוליטיקאים זולים מהימין התחפשו למשה רבנו עליו השלום ולמגשימי חזון המשיח.

והנה היום , מה נשאר, משארנו עם תורה ימנית פוליטית, כי התורה התגלגלה לידיים ימניות.

הפוליטיקה הזולה - שמראה רק תד אחד, שלא רואה כלום מסביב במסוה של "מנהיגות".

היא זאת שפושטת את הרגל.

לא ברור מדוע אתה מחפש סימטריה,

בכל פעם שישנו כאן דו שיח על קיצוניות הערבים, אתה מייד מסיט אותו ומראה כמה היהודים לא בסדר. הבנתי אותך ואת השקפותיך אבל די, העולם לא סימטרי. אני יודע שיש בני עוולה בקרב בני עמנו אבל כאן ועכשיו דיברנו על דבר אחד ולא ברור כלל מדוע אתה חייב לאזן באמצעות דבר אחר. אם אתה כל כך רוצה להראות את שפלותם של אנשי הימין הקיצוני בקרב היהודים, פתח שרשור נפרד והעלה שם את כל מה שנפשך חפצה להעלות, אבל הפסק בבקשה ממך להסיט שרשורים לכיוונים אחרים רק בשביל האיזון הקדוש (בעיניך).

אני יודע ומודע לכך שישנם נבלות בקרב היהודים מהימין, אבל, אם לא הבנת לבד, בשרשור הזה דובר על אדם אחד, ח"כ השיח' סרסור ראש הפלג הדרומי של התנועה האיסלמית ועל המנהיגות הערבית ולא על התנחלויות או הימין היהודי.

ולגבי האוכלוסיה הערבית ביחס למנהיגיה, זו לא השאלה, השאלה היא מה היהודי הממוצע בעיר זו או אחרת מתרשם מהערבים ומדרך מחשבתם, אתה אומר שזו אינה דרך מחשבתם ? אני מוכן לקבל את הדברים ואני יודע שאזרחים ערבים רבים אינם מקבלים את דברי השיח' סרסור אבל, היכן הם אותם המוני ערבים שאינם מקבלים את דעתו ? מדוע קולם אינו נשמע ? מדוע הם משאירים את הבמה רק לשיח' סרסור ולראאד סלאח ? האם אפשר לבוא ליהודי הממוצע בטענות אם הוא חושב שכל הערבים קיצוניים וכולם רוצים להשמידנו ? אם יש אשמה כזאת היא מוטלת אך ורק לפתחם של אותם ערבים ששומעים את דברי השיטנה של סרסור וסלאח ולא פוצים פה, הם לא אומרים להם די שקט, לא היהודים ולא ממשלת ישראל הציתו את מסגד אל אקצא, מדובר בחולה נפש אוסטרלי שנתפס בשעת מעשה. אבל אף אחד לא קם ומתפלאים שהיהודים מרגישים ניכור כלפי הערבים במדינה.

תגובות של מגיבים שם למטה במאמר

צריך להוסיף פיצוי על אלפי זוגות הנעליים שהחיילים המצרים השאירו בסיני בבריחתם

בקיצור לא היה צריך להחזיר להם את סיני

אנחנו יכולים לגרום לו נזק בעוד 500 מליארד דולר וככה הוא יוכל לעגל את זה לטריליון

המצרים עשו את העבודה במלחמת ששת הימים

מה שכבשתם ב1973 החזירו בכיפור.... מה שלוקחים מחזרים לאט לאט ובשקט..

איזה עם מסריח בדיוק??????...

העם בסוריה ששם הורגים אחד את השני ???????????????????????

בכל חודש בממוצע הורגים ערבים/מוסלמים 5 אלף ערבים /מוסלמים אחים שלהם ..כולל נשים וילדים
.
.מי מסריח כאן בדיוק ????????...

בכיפור הגענו לתוך מצרים בסוף קרוב לקהיר

למה אתה משקר?

ישראל הקיפה את הארמיה השלישית המצרית מכל הכיוונים.
המצרים נשארו לכודים ללא אוכל ומים.צמאים ורעבים ..

למה אתם תמיד משקרים ???????????????.

" המצרים עשו את העבודה במלחמת ששת הימים "
תגיד לי אתה אמיתי....בששת הימים כבשנו את כל סיני.

http://he.wikipedia.org/wiki/הסכם_הפרדת_הכוחות_בין_ישראל_למצרים

למעלה