לא ברור מדוע אתה מחפש סימטריה,
בכל פעם שישנו כאן דו שיח על קיצוניות הערבים, אתה מייד מסיט אותו ומראה כמה היהודים לא בסדר. הבנתי אותך ואת השקפותיך אבל די, העולם לא סימטרי. אני יודע שיש בני עוולה בקרב בני עמנו אבל כאן ועכשיו דיברנו על דבר אחד ולא ברור כלל מדוע אתה חייב לאזן באמצעות דבר אחר. אם אתה כל כך רוצה להראות את שפלותם של אנשי הימין הקיצוני בקרב היהודים, פתח שרשור נפרד והעלה שם את כל מה שנפשך חפצה להעלות, אבל הפסק בבקשה ממך להסיט שרשורים לכיוונים אחרים רק בשביל האיזון הקדוש (בעיניך).
אני יודע ומודע לכך שישנם נבלות בקרב היהודים מהימין, אבל, אם לא הבנת לבד, בשרשור הזה דובר על אדם אחד, ח"כ השיח' סרסור ראש הפלג הדרומי של התנועה האיסלמית ועל המנהיגות הערבית ולא על התנחלויות או הימין היהודי.
ולגבי האוכלוסיה הערבית ביחס למנהיגיה, זו לא השאלה, השאלה היא מה היהודי הממוצע בעיר זו או אחרת מתרשם מהערבים ומדרך מחשבתם, אתה אומר שזו אינה דרך מחשבתם ? אני מוכן לקבל את הדברים ואני יודע שאזרחים ערבים רבים אינם מקבלים את דברי השיח' סרסור אבל, היכן הם אותם המוני ערבים שאינם מקבלים את דעתו ? מדוע קולם אינו נשמע ? מדוע הם משאירים את הבמה רק לשיח' סרסור ולראאד סלאח ? האם אפשר לבוא ליהודי הממוצע בטענות אם הוא חושב שכל הערבים קיצוניים וכולם רוצים להשמידנו ? אם יש אשמה כזאת היא מוטלת אך ורק לפתחם של אותם ערבים ששומעים את דברי השיטנה של סרסור וסלאח ולא פוצים פה, הם לא אומרים להם די שקט, לא היהודים ולא ממשלת ישראל הציתו את מסגד אל אקצא, מדובר בחולה נפש אוסטרלי שנתפס בשעת מעשה. אבל אף אחד לא קם ומתפלאים שהיהודים מרגישים ניכור כלפי הערבים במדינה.