עלילותיו של בטהובן

brose

New member
עלילותיו של בטהובן

עלילות בטהובן – פרק ראשון: היי, קוראים לי בטהובן, וכמו שבוודאי ניחשתם אני כלב... לא, לא סן ברנארד, כמו שבוודאי ניחשתם... אני טרייר קטן, חמוד ולבן. אני מידי ערב נכנס כאן לפורומים של תפוז (האמת היא שבעלת הבית שלי נכנסת, ואני מציץ לה למחשב כשהיא לא מסתכלת)... כולכן כאן מדברים על תלונות וקיטורים... בואו ואני יספר לכם קצת על תלונות וקיטורים. חיי התחילו כאשר הגעתי אל משפחתי הנוכחית, לפני 7 שנים. כשהייתי גור קטן וחמוד כולם אהבו אותי והתייחסו אליי כאילו אני מלך. תמיד נתנו לי לאכול דברים טעימים (כמו חומוס - שאני מת על זה), ומידי פעם אפילו הכינו לי מאכלים מיוחדים, רק בשבילי... אך... מצב זה עמד להשתנות... בואו ואספר לכם מקרה אחד (מתוך רבים): יום רגיל אחד, קמה בבוקר בעלת הבית שלי נתנה פיהוק גדול מאוד, הרבה כזה "אוף", והורידה אותי למטה... וכמובן, שמרגע ששמעתי את האוף הזה, ידעתי בדיוק מה זה אומר: 2 דקות בדיוק להיות למטה. ירדנו למטה, ואחרי 2 דקות כבר היינו למעלה... כמו שכבר הצלחתם איכשהו להבין... 2 דקות זה לא מספיק זמן כדי לשחרר את השלפוחית שהתמלאה במשך הלילה... אבל שיתפתי פעולה (כאילו כבר מה יכולתי לעשות) ועלינו הביתה. לאחר התארגנות ממושכת ושהייה לא פחות ממושכת בשירותים,היא יצאה לביה"ס. החלטתי לחכות לשובה בסובלנות וסבלנות... אז חיכיתי, וחיכיתי, וחיכיתי... וככל שהזמן עבר התחלתי לדאוג... ניסתי לשדר לה בגלי טלפטיה ולבדוק האם הכל בסדר אצלה, אך כל פעם ענתה לי מזכירה כזאת ואמרה לי: "המנוי אינו זמין, אנא נסו שוב מאוחר יותר". הזמן חלף הלך לא, והשעות חלפו כאינם... והיא עדיין לא הגיעה... (לפחות אחים שלה טרחו להוריד אותי למטה…לפחות זה, באמת מזל שלי) פתאום... שמעתי שריקה מוכרת דרך החלון והבנתי... היא הגיעה (טוב שהיא טרחה באמת להגיע, כולה שעה 8 בלילה, ולא ירדתי למטה כבר 12 שעות... באמת טוב). והיא ממשיכה לשרוק... (נו באמת, כאילו שאני יכול לקפוץ מהחלון?!?). והיא עלתה. ואיזה אושר ממש "רעדו לי הפיטמות", ושמחתי וקפצתי... "יש" יורדים למטה... ו... היא נכנסה לשירותים. חיכיתי, וחיכיתי, וחיכיתי ואז נשברתי... התחלתי לבכות ולהתחנן... וכאילו שאלוהים שמע אותי.. היא יצאה מהשירותים. הסתכלתי עלייה בעיניים דומעות ופרצוף נעלב, והיא הבינה את הרמז... לפחות כך חשבתי... במקום להוריד אותי למטה היא הלכה... לדבר עם חבר שלה... אז כבר התחלתי להתעצבן, ממש... והגעתי למסקנה חד משמעית... אני אתה לא מדבר... לאחר כשעה (שעה!!!) היא סיימה לדבר ופתאום היא פונה עליי ואומרת: "אתה רוצה לרדת"...?!? הסתכלתי עלייה במבט כועס מאוד וחייכתי את חיוכי היפה ביותר והפנתי לה את גבי והתחלתי ללכת... לכיוון השירותים... שתלמד!!! והיא במקום להבין מדוע אני ברוגז אתה, רצה אחריי כאחוזת אמוק, תפסה אותי והכריחה אותי לרדת למטה... הפעם כדי לפצות אותי היא החליטה להוריד אותי להרבה זמן: 10 דקות שלמות... אבל אני - בשביל הדווקא, ישבתי על המדרגות ולא הסכמתי לזוז - דווקא!!! היא הסתכלה עליי והבינה שמפה אני לא זז, ואז היא אמרה לי: "בוא, עולים הביתה"... ועלינו. ואני... אחרי שמחצית מהיום ביליתי בבית (מה שאני לא רגיל לעשות, מינימום 5 פעמיים למטה, יותר מזה אני לא מתפשר), והשלפוחית המסכנה שלי כמעט התפוצצה (-מה לעשות התרגלתי לביקורים תקופים מידי ב"משתנה הציבורית" – ותסלחו לי על המילים הבוטות), הרגשתי שהשגתי את שלי... היא עכשיו יודעת מי הבוס כאן... ושלא תטעו - זה אני!!! אז מה שאני קצת רעב (כי אחרי הכל גם לאכול לא עשו לי, אני לא אוהב את הבונזו המגעיל הזה, אני רגיל ליותר "קלס"), קצת עצבני (אלא מה?!?)והשלפוחית שלי... השלפוחית המסכנה שלי עדיין מתפוצצת... טוב נו, אני יחכה כבר למחר.... שלכם בטהובן נ.ב. צפו להמשך "עלילות בטהובן - פרק 2"

brose

New member
פרק 2

עלילות בטהובן- פרק 2 היי!!!זוכרים אותי...נורא שמחתי לקרוא שאהבתם את סיפוריי, ובאמת שהלוואי ולא היו לי הסיפורים שלי... אבל... לצערי הרב, סיפורים יש לי לרוב...והנה עוד אחד...יום אחד הגיע החופש הגדול, ואני חשבתי לעצמי: "יש", "יורדים הרבה למטה" (לפחות ככה חשבתי). הימים התארכו להם השמש הייתה קופחת יותר ואני הייתי שמח יותר... אבל... כמו שכבר תיארת לעצמכם, אם קראתם את הפרק הראשון,גם זה עמד להשתנות... כמו כל דבר בחיי הקצרים - ארוכים... יום בהיר אחד (לא ממש, אבל זה נשמע טוב בסיפור...) שמתי לב למשהו משונה... בעלת הבית שלי התחילה לארוז דברים בתיק גדול ומשונה... לא ייחסתי לזה ממש חשיבות, תיארתי לעצמי שבמקרה שיהיה משהו, האינטואיציה שלי תעיר אותי לפני, אבל כמו כל דבר בחיי הקצרים בקרבת בני האדם למדתי לגלות שבמקרים מסוימים (במיוחד אלו שקשורים לבעלת הבית שלי...) האינטואיציה שלי לא עוזרת.ואכן היא לא עזר ה.פתאום בערך בשעה 04:00 לפנות בוקר קמה הפרינססה שלי והתחילה להתלבש... הסתכלתי עלייה במבט תמוה ותהיתי לעצמי, אולי, אולי היא רוצה להוריד אותי למטה?!? (כי בדיוק התחילו הגזים בבטני לבעבע)... והשמחה הורגשה בזנבי המכשכש.והנה לא עבר הרגע המשמח הזה, והיא, לוקחת את חפציה, נותנת נשיקה לאימא שלה ולאבא שלה מחייכת לכולם ו... סוגרת את הדלת מאחוריה... הסתכלתי ימינה הסתכלתי שמאלה... הייתי המום...פתאום נפתחה הדלת והנה היא חוזרת... נשמתי לרווחה, וחשבתי "אה... סתם עבדו עליי כולם..." ושוב, בין מה שאני תמיד חושב לבין המציאות יש עולם שונה מפריד... היא נכנסה כי היא שכחה משהו וכבר היא רצה חזרה לדלת... ואז... במבט חטוף, היא קלטה אותי, ונעצרה... הסתכלתי עלייה ולא הבנתי, הייתי אובד עיצות... היא חייכה עליי, גחנה למטה, נתנה לי נשיקה וחיבוק גדול-חטוף כזה, אמרה "שלום" והלכה.ושוב... הייתי לבד!!! לבד בעולמי, לבד, בודד!!!, בודד עד כדי כך שהתחלתי לזמזם לעצמי שיר מוכר : "בדד אלך, גם תפילה אין לי, בדד, בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום...".הרגשתי רע, חשבתי זהו, היא לא חוזרת, רציתי לצעוק, לקרוא לה, אבל אלוהים לא בירך אותי בקול כבני האדם... ונותרתי אילם... השעות חלפו, הימים עברו ושקעתי עוד ועוד בדיכאון... התחלתי להכיר את שיריו של זוהר ארגוב בע"פ, כמו: "ים של דמעות בשניי עיני לבי זועק שובה עליי... קולי שובר את הדממה, התשמע?!? התשמע?!?".כל פעם שהורידו אותי למטה חיפשתי רמז גיששתי אחר הריח המוכר כל-כך, נתיב הבשמים המאפיין אותה... אך הרוח העבירה הלאה את הריחות... כאילו בלעה אותה האדמה. כמו שכבר הזכרתי, השעות חלפו להם וכך גם הימים, והנה...ריח מוכר התגלה באוויר... ריח ניחוח הבושם המוכר והנעים... וחשבתי לעצמי, "האם זה יכול להיות, האם היא חזרה?!?" אך חזרתי בעצמי מייד, לא האמנתי זה אפשרי, באמת ובתמים, חשבתי שזהו...היא איננה.פתאום, שריקה מוכרת נשמעה מהחלונות. מייד נזקפו אוזניי, ולבי עצר מלכת... ושוב (כאילו שאני יכול לקפוץ מהחלון), נשמעה השריקה הקולנית.צרחתי אל מול הדלת הסגורה, ואחרי שהורייה ראו את עינויי הרבים, פתחו הם הדלת ובתוך חצי דקה כבר ירדתי את כל שלושת הקומות, והייתי למטה.אחרי שירדתי במדרגות בספיד, גילתי להפתעתי שהיא כבר הספיקה לעלות במעלית וכמו טומטום נאלצתי להעלות בחזרה (במדרגות!!!).הגעתי הביתה שוב והנה היא לפניי..."מה?!?", "היא בסדר, לא קרה לה כלום?!?"...התעצבנתי... מי היא חושבת לעצמה... היא עוזבת אותי כאן לבד, בורחת לה בלי להגיד כלום, ואחרי ימים של דאגה ופחד שקרה לה משהו, היא חוזרת כשחיוך גדול מרוח על פנייה ושיזוף מעטר את גופה...הפעם הגיעו מים עד נפש... מים עד נפש, אני אתה לא מדבר, זהו נגמר..כאן הגיעו לסיום היחסים בננו, אתה אני לא מדבר!!!בעדינות ובקלילות היא הפנתה את פנייה אליה וחייכה את חיוכה המעמיק... ואני בתגובה... הפניתי את הגב והלכתי, אבל לא לפניי שנתתי לה מבט כעוס כזה שתדע... שתדע שאיתי לא עושים צחוק...וזהו...היא קלטה שאני מעוצבן, והחליטה שכשאני ירצה לדבר אתה אני יבוא אליה, יום שלם לא דיברתי אתה, יום שלם... ובאמת, תגידו מה שתגידו, כמה שמגיע לה שאני לא ידבר אתה, אחרי שהיא עשתה לי מעשה כזה... נשבר לי הלב...למחרת בבוקר הערתי אותה בליקוק (וכעונש- זה היה בשעה 5:00 בבוקר...) והיא, חייכה עליי... וזרקה עליי את הכרית שלה... זהו השלמנו!מאז כבר עברו הרבה מים בים (או בנהר) והיא עשתה לי עוד הרבה קטעים כאלו. בערך כל שנה היא עושה לי בריחה כזאת... אז למדתי, וגם היא...יומיים לפניי היא כבר מכינה אותי שהיא הולכת... היא מסבירה לי, מעניקה לי יחס מיוחד, ועושה לי מאכלים מיוחדים, כפיצוי... אבל אני יודע, וגם היא... שאת הפעם הראשונה אני לעולם לא ישכח.... איך היא השאירה אותי ככה לבד... ואת שיריו של זוהר ארגוב אני שומר במקום מיוחד, לא בשבילי, בשבילה...אולי יום אחד גם אני ילמד אותה לקח....! שלכם בטהובן נ.ב.צפו לפרק 3 בהמשך.

למעלה