עלילות הביטוח לאומי ממשיכות..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עלילות הביטוח לאומי ממשיכות..

היי

היום הייתי בועדת רופא עיניים / החמרת מצב..

מיותר לציין לכם שקודם שלחתי תביעת החמרת מצב..וכל האישורים והבדיקות שעשיתי..גם של הראיה.

לכם מיותר...כי בועדה לא מיותר..שנכנסתי שואלים איפה המסמכים? אותו טריק עלוב וישן של נכון שלחת הכל ותביעה אבל אני לא קיבלתי ולכן לא אוכל לקבוע (תתייאש בעיה שלך ..) למזלי אני מכיר את התעלול
אז הגשתי את המסמכים..של רופא עיניים של בדיקות עיניים בבית חולים יחד עם פסיכיאטר שיקבע אם אם הבעיה סומטית או לא (קבע שלא! ) ..
והשחלתי להם עד אנה תתעללו? לא די..לא ענו.

עכשיו אני חושש שככה או ככה הרופא ימצא איזו עילה לא לתת את כל האחוזים הרפואיים שמגיעים לי למרות שעשה לי בדיקה ארוכה ומתישה בכוונה ..(ואני עם גידול במח מתעייף מהר קוגנטיבית)..
ולפי טבלה פשוטה שלהם מגיע לי 60% רפואי על הלקות ראייה

והרופאים שלי ובבית חולים שלחו אותי כבר למכון ראיה שיעזרו עם אביזרים ותוכנות לשפר מחשב פון ונראה מה עוד..ורוצים וכתבו שצריך סיע לקניות וליווי בערב...למקומות סידור מסמכים במקומי ..והשגחה בעיקרון
וגם פנו אליהם בבקשה מרופא לרופה ועו"ס שיקום נפשי שיקבעו על פי מסמכים ולא יטרטרו סתם..

אוי כמה מתסכל...הכל אני מניח למה? שלא לתת סיוע ללקוי ראיה שכבר ממילא יש לו נכות לא קלה..והכל ל "חסוך כספי ציבור"..

עד מתי הם ימשיכו את זה? מדברים על העלאת קצבאות וכו' ..אבל יש בעיות בועדות עצמן..! שם הם דופקים תובעים מראש עושים לנו דימוי של שקרנים מתחזים ואוכלי חינם אם ערענו וזכינו כי בית משפט הסכים איתנו שטעו ולא התחייסו ראוי..

ותארו לכם מי שלא יודעים שבכל ועדה צריך את כל החומר ביד של הכל על כל מקרה וצריך לסחוב תיק ניירת? נדפק במעגל....שיטת הסלאמי שתתייאש!

ועוד יש ועדה פנימאית לסכם הכל...שוב טרטור...אני רק מקווה שלמרות כל זה אקבל מה שמגיע לי בצדק !

למעלה