עלילות טייס בקורס צילום!
יוווו... איזו כותרת מושכת, הא? תודו!
בכל מקרה, אההה... המממ... אני אנסה לתאר לכם את המצב, נסו להבין כפי יכולתכם. מראש אני אומר, שמי שיוכל לעזור לי, יקבל שני מיחושים ירוקים של חלזונות בדואר, ועוד עם שליח עד הבית, והכל במחיר דמי משלוח (!)
הייתי בצו ראשון (ואחרון... משום מה, זה הלך נורא מהר אצלי...), הכל הלך בסדר, ולבסוף, קיבלתי צו-גיוס ל 13.11.01. בראיון האישי, הבעתי את רצוני לשרת ביחידה קרבית, ובמנילה שקיבלתי, סימנתי את יחידת דובדבן וחיל צנחנים כאפשרויות מועדפות, ובכל השאר, רצון במידה בינונית. קיבלתי פרופיל 97, עם סעיף רפואי של שבר באשכים בגיל שנתיים (המממ... כמדומני, קוראים לזה קילה Kil´e. שיהיה
) בכל מקרה, לפני מספר חודשים, קיבלתי זימון ליום סיירות במכון וינגייט, ומסיבות אישיות, לא התייצבתי ליום הזה. לפני חודש התקשרתי למדור סיירות, והבעתי את רצוני לקבל יום סיירות חוזר, אך הם טענו שלא נותרו ימים כאלה, אך באפשרותי לקבל זימון ליום גיבוש של צנחנים ודובדבן. הסכמתי. התייצבתי הבוקר, תשע בדיוק, ברחבת תל-השומר, והכנתי את עצמי לגיבושון הזה. לאחר שיחה עם הרופא (אחרי כל השיחות המיותרות עם המפקד שלנו, הרופא, ושאר טירונים זוטרים), הוא החליט שבגלל שהתלוננתי על כאב ראש סתמי שכזה, שיעבור עם בקבוק המים הבא, אני לא כשיר לגיבוש. הביתה. המצב הוא כזה: אין לי שום חשק לשרת ביחידה קרבית (אחרי שראיתי איזה אנשים מגיעים לשם, כמה עישון מאסיבי אני אצטרך לסבול במהלך השירות, ואיזה בריונים כולם, לעומת צוציק כמוני), בכלל רציתי גלי-צה"ל (אבל נגמרו המיונים...), ועכשיו, משום-מה, בא לי חיל האויר או מודיעין, וזה לא בגלל שאח שלי פקח טיסה. בכלל בכלל לא.
מה עושים? אין לי בעיה להוריד פרופיל (שוב, הוא עומד כרגע על 97), ואין לי בעיה לדחות את הגיוס, אבל מה עושים עם הרצונות המוגזמים שלי? האם יש לי סיכוי להגיע לחיל-האויר או מודיעין, עם הפרופיל שלי, ועם תאריך הגיוס שלי? או שאני אצטרך להוריד פרופיל, לדחות גיוס, ולבקר בלשכת גיוס שוב, כדי להתחיל לרדת על הברכיים, ושיקבלו את הרצונות החדשים, שזה עתה צצו לי? אנשים, תודה!
יוווו... איזו כותרת מושכת, הא? תודו!