עלילות יוסי בתיאטרון אהיב

YossihNew

Well-known member
ומה באמתחתנו הפעם?

שוב ההוא מפרפר נחמד,

הפופקורן הידידותי לילדים,

מלכה בלתי מעורערת,

עורב מפורסם ביותר,

ו... אני אמרתי לכם שאני אלך לפגישת עדכון עם ראש צבא האהיבות. אז אמרתי, לא הייתי מוכן לזה שהיא תדהים על הבמה שם, והיו גם כמה מילים יפות אחרי. אמרתי לה על הלייב, היא אמרה שהיא זוכרת (אבל מישהו יודע מתי סלבריטאים סתם נחמדים? לא שמרית, שמרית באמת נחמדה). לא משנה, מה שחשוב הוא שיש לכם פרק חדש ללמוד בהרצאה המעלפת שלי "כוחה בשערה: שירה לוי בראי הצבעים והבלונד".

התפקדו צבא האהיבים!

1663622297490.png

1663622333007.png

1663622366581.png

1663622388904.png

1663622422339.png

YossihNew

Well-known member
אני פיצחתי את הסוד. בשביל שהפגישה עם שירה תהיה טובה, לפחות אחד מאיתנו צריך להיות בחיפה.

הפגישה הכי גרועה (עם כמה ששירה יכולה להיות גרועה, שזה בכלל לא) הייתה בגלילות כשרק הצטלמנו והיא הייתה נחמדה. כל השאר... זה שיחות!

אגב, סבא שלה היה גם. היה מרגש.

מסתבר שלא רק שהתמונה באותה פוזה כמו עם שמרית, אלא שגם לבשתי את אותה החולצה בצירוף מקרים מעניין. אולי כדאי לי לשמור אותה להצגות מיוחדות...

YossihNew

Well-known member
רק בעיה קטנה.

שיר, תגידי, מה את חושבת על שירה ולי בירן כזוג על הבמה? כששירה רומזת על התפשטות? ולפני כן זאת רוני דלומי שמנסה להתפשט על הבמה? לא, אני חותר לאנשהו.

שיר m

Well-known member
אין לי מושג לאן אתה חותר, אבל אני אלך להצגה בחודש הבא ואעדכן אותך :-P:

YossihNew

Well-known member
מצוין, לכי.

פשוט... תראי, ליבי ורוני אמורים לשחק זוג. אני לא הייתי בהצגה עם ליבי ורוני אלא עם המחליפים, אבל במקור זה הם. ויש סצנה של... אה...

לשירה אין מחליפה, זאת אומרת שמה שהיא עשתה על הבמה זאת תהיה היא. עכשיו השאלה היא אם זה יהיה עם ליבי.

YossihNew

Well-known member
תראי, אם זה בלי ליבי אז לא תרגישי מוזר. אבל אם ליבי ורוני משחקים זוג בסצנה של... אה... את יודעת. של זוג...

ושירה תהיה... אה... גורם מפריע...

זה יהיה קצת מוזר.

למעלה