עלילות יוסי בתיאטרון עם רומן בין גיורא-חמיצרי

YossihNew

Well-known member
והפעם!

מה קורה כשנסיך נוביה מחליט שבמקום להתאהב במלכה אחת של רועי, או להפריד בין זוג הלסביות האהוב עליי של חברה ומדבבת ענקית, או להתאהב בתסריטאית מוכשרת או בפלמ"חניקית מהממת... סליחה, סטיתי מהנושא: מה קורה כשנסיך נוביה מחליט שהוא מתאהב במישהי מסדרה אחרת של גיורא, ברומן שאני לא יודע איך רועי יגיב אליו? התשובה: הפעם הנסיך מת, ומשום מה המוכשרת ההיא לא מתה אפילו פעם אחת. מאכזב. למה היא קיימת אם לא כדי למות?

1658348628415.png

1658348712752.png

למזלנו, כיוון שהיא לא מתה, זה מאפשר לאביגיל לעשות לייק לתמונה ולכתוב לי אחר כך בפרטי. מוכשרת בטירוף, כן? כן.

1658348802646.png

בנימה אחרת... מאז פרמיירת ספיידרז שסגרה את 2021, 2022 התחילה ועד עכשיו, הצטלמתי עם 78 (!) מפורסמים, אבל 81 (!) תמונות, כי מתוכם שלושה (רן מושיוב, אלונה סער ומיכאל גבעתי) היו פעמיים, מתוכם 48 עם רועי, כשנועה קירל שווה מיליון, אלו שמקושרות פוליטית לשרים בממשלה שוות מאה, וכמובן- שמרית שווה מיליארד. מה שאני אומר זה שבתחילת השנה נאלצתי לפתוח היילייט מפורסמים 2 כי לקח לי שלוש וחצי שנים (בעצם שנתיים וחצי, קורונה וזה) למלא את הראשון. עכשיו תוך שבעה חודשים אני ממלא את השני. מה עושים?​

YossihNew

Well-known member
אני אומר לך. זה מפגשים עם מיכל.

במפגש הקודם נסתם לי ההיילייט הראשון, אני מבטיח לך שעוד שבועיים במפגש הבא ייסתם ההיילייט השני...

למעלה