עלילות יניב בבירת העולם (2)

Yaniv-DC

New member
עלילות יניב בבירת העולם (2)

אחרי שלושה ערבים רצופים בהם היה לי סקס עם 4 אנשים (כולל השלישייה, +1 שהיה פעמיים) הערב הזה התחיל רע מאוד. אחרי שהלשעבר הרגיז אותי במייל (אם לחזור לשרשור מלפני שבועיים - כן, לנתק קשר לחלוטין עם אקסים ואם אפשר לשלם למישהו שיעלים אותם גם טוב), ואחרי שחבר פורום הביא לי את הסעיף במסנג´ר, החלטתי שלמרות הבטחתי משבוע שעבר - אני יוצא. וכך מצאתי את עצמי יוצא בפעם החמישית תוך 6 ימים. כיוון שכמה אנשים נהדרים דאגו לצמצם לי את המצב רוח עוד קודם, מייד הלכתי לויקי שתערבל לי קצת וודקה בויטמין C שלי. בהמשך הערב נגלה שהיה מאוד חכם ללגום 3 סקרו דרייבר, 1 רסברי לונג איילנד, 2 מאליבו אננס ועוד שוט טקילה כדי לשטוף את הקיבה. למה חכם? או. אם אתם נודדים עם הסיפורים שלי מהפורום האחר, השם פיליפ בוודאי מוכר לכם. וכך, כשבורידי זורם אלכוהול ולא דם - היה לי את העוז לגשת אליו, לדפוק חיוך שחבל על הזמן, לחבק אותו, להישיר מבט לעיניו ו...לשתוק. אוחחחח... כמה ששתיקה מציקה לצד השני לפעמים. איזה חיוך נבוך היה לפיליכס על הפרצוף... אחרי דקה ארוכה של מבוכה, בה אני מחייך, מחבק ושותק - הוא התחיל עם פרץ ההתנצלויות... שתי טפיחות על הישבן, והמשכתי במסלול שלי לתוך החדר הגדול. פעמיים בהמשך הערב הוא בא וביקש סליחה. כמו שאני אוהב אותם. סיכמתי ב"אתה עכשיו בקטגוריה של ה-BAD GUYS... הפג האג התורנית התחילה איתי, הגמד-שמן-מכוער התורן גם כן. לא סתם, אלא עוד בא ואמר לי "שמתי לב שאתה מסתכל עלי הרבה". משהשבתי בשלילה, הוא הקשה ותהה "אז איך זה שבכל מקום שאני הייתי גם אתה היית?" נמנעתי מלהגיד מזל רע וסיכמתי ב"צירוף מקרים". היה גם בראיין שהולך ונהייה כוסון יותר ויותר ואף הדביק לי נשיקה. סה"כ, ערב חביב שנגמר בארוחת לפנות בוקר עם שלוש בחורות מצ´כוסלובקיה שרוצות להזמין אותי לערב השתכרויות. ובנימה אופטימית זו - שימו קונדום, תורידו את sounds good של rimini project, ותחייכו. היניב.

.m

New member
../images/Emo12.gif ולא דיווחת?

3 ערבי סקס, 4 פרטנרים - ולא התקשרת לספר לי? ממש נעלבתי...
mai

Yaniv-DC

New member
יש לי חודש חופש יקירתי

לקראת הגעתו של הבוס החדש - נישן יצא לחופשת סיום שרות, ולכן אני לא אהייה במשרד עד ה-27 באוגוסט... אם תעלי מדי פעם במסנג´ר, תזכי לאותם דיווחים שספיינ מקבל.

.m

New member
לא מספרים לי שום דבר...

ספיינבאר שרד את הדיווחים שלך עד הסוף, בלי להתעלף? (בטח קיבל את הגירסה המצונזרת...
)
mai

Yaniv-DC

New member
נראה לך?

המסנג´ר שלי לא עומד בכמות השאלות שלו. הבן אדם הזה יותר חטטן מאיילת נזלת.

.m

New member
יופי יניבי ../images/Emo4.gif

התחברתי. חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי, חיכתי, חיכתי, חיכיתי, "יניבי? אתה פה?" חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי, לא באת. הלכתי לקרוא ספר. בפעם באה שלח לי מסר ע הלו"ז שלך...
בינתים קבל
mai

Yaniv-DC

New member
לא ניתן להשיג אותי

בזמן תנומת הערב או כשה-MTV משדר מרתון של הסדרה הפאתטית אך משעשעת undressed.

EyeSeeYou

New member
משעשע במיוחד

הפרקים על ההומואים (כשהוא הומו שמתחבא מאח שלו והוא מגלה בהמשך שגם אח שלו הומו)

Yaniv-DC

New member
ובכל זאת...

אני חושב שהסדרה הזו יותר פאתטית ממשעשעת. כאילו... משחק ברמה של מסיבת סיום החטיבה, כנ"ל הבימוי והעריכה, משהו כזה בסגנון של "שבט כהן" עם עזרא דגן ושושיק שני.

למעלה