עלילות מג'נטה בעיר הגדולה

magenta73

New member
עלילות מג'נטה בעיר הגדולה

אז הוא לא רוצה קשר עכשיו ולא רוצה להשלות. הוא החליט שהוא לא מעוניין במערכת יחסים כרגע, אין לו מה לתת. הוא גם לא רוצה סטוצים, כי הוא ישר מרגיש מחויבות. הוא נזיר. טוב, לפחות זה, הידיעה שהוא לא רק לא עושה את זה איתי אלא לא עושה את זה בכלל... יש בה סוג של הקלה. אבל הוא כן מסתכל, הוא כן אומר מילים יפות, הוא כן מודע ואומר שהוא מרגיש, שהוא נמשך... האמת, שעכשיו אנחנו יותר מדברים ממקודם, כאילו משהו נפתח. כנראה שאם מדברים ומודעים למתח, אולי הוא משחק פחות תפקיד... אתמול נפלתי בפאב (קשה לעבור כיסא באר אחד למשניהו עם כלבה קטנה על הברכיים, אל תנסו את זה בבית, או בבאר... זה כואב בטוסיק)... ישר קם, הרים אותי, חיבק בטירוף, נישק... אני כבר לא זוכרת מה היה בהמשך, זוכרת שאחרי 5 בירות משהו הביא בקבוק ג'יימסון... זוכרת שהייתי שיכורה ברמות... זוכרת שהתחבקנו, בחוץ, זוכרת שהוא אמר משהו על זה שהוא לא אוהב לעשות את זה במקומות ציבוריים...
כנראה שהתנפלתי עליו עוד פעם... קרועה... אני יודעת שאני חייבת לרדת ממנו, להעיף אותו מהסיסטם. אבל זה כ"כ קשה... אז מה? להפסיק ללכת לפאב שלי רק בשביל לא לראות אותו? לא רוצה.למה שאני אשנה את החיים שלי ואפסיק ללכת למקום שאני אוהבת? ויחד עם זה, מצד שני, רחוק מהעין רחוק מהלב...לא ככה? אוף.

ברמודה

New member
חשבתי לתומי שאולי אנשים לפאב בשביל

סטוצים .פורקן .לכייף.ולא לחפש מערכת יחסים.בדרך כלל

ברמודה

New member
בודאי .אבל לא מעט בעיר הגדולה

זה עובדתי לפי סיפוריך ואחרות .בחו"ל הגישה היא אחרת כנראה לגבר הישראלי יש עוד כיברת דרך עד לאמצע של השחור לבן שלך.

magenta73

New member
שום דבר הוא לא עובדתי

ואיפה בדיוק ראית את זה בסיפור שלי? זה לא פאב רגיל, זה לא בחור רגיל, וזאת לא סיטואציה רגילה של בחור פוגש בחורה בפאב. לא משנה.

ברמודה

New member
מ-17-5-05בשיחה עם דולפין סגול

מה אני אומר לך רובם בפאב חמודים מיוחדים בחורים לתפארת.רק הבחורה בראש מעינם .

magenta73

New member
דיברתי על פיק אפס

הבאר הזה הוא לא פיק-אפ באר. הוא שכונה. הוא כמו בית שני. יש בו חבר'ה קבועים, כולם מכירים את כולם. יושבים יחד, מדברים... מעבירים ערבים...לילות... והסיפור עם הבחורון הזה כבר קיים חצי שנה. וברמודה, קבל עם ופורום, פחות ציניות תתקבל בברכה.

בוקר טוב. דו שיח מענין אולי נעשה

סיבוב והכרת הפאבים בתל אביב שכולם ילמדו איפה לבלות .אני תל אביבי ולא יצא לי לבלות בפאב ראוי לשמו.

נשמה!

את לא צריכה להפסיק ללכת לשם! את בדיוק כמו שאת.....הוא יודע את זה ואת יודעת את זה! את צריכה פשוט לתת לזמן לעשות את שלו.....ולהמשיך הלאה! איך את אומרת בדר"כ next
יהיה טוב!

למעלה