עלילות צעצועי רוזנפלד

Prime123

New member
עלילות צעצועי רוזנפלד

אז ביום חמישי קפצתי לחנות כדי לשאול איך הולך המבצע והוא אמר לי שהיה מישהו שבא במיוחד מת"א וקנה במבצע (מי זה?) ובנוסף הוא אמר לי שהוא מתכוון ללכת לספק הרובוטריקים שלו ולקחת מישם דברים לבד ולא לחכות שהוא יביא לו אותם , עכשיו לספק הזה יש גם דברים מליינים ישנים יותר של אנרגו'ן , ארמדה ובספק אבל אולי גם RID כמובן רק אלא שהיו בארץ , והחדשות הטובות לנו הן שהוא רוצה שאני אבוא איתו כדי להגיד לו מה הכי כדי לקחת. אז אם למישהו יש איזה דמות שהוא רוצה שהייתה בארץ והוא לא הספיק לקנות זה הזמן להכין רשימה ואם יהיה אותה אז אני אגיד לו לקחת. עכשיו הבעיה היא שהוא לא יודע בדיוק מתי זה יהיה ואני עכשיו בתקופת בחינות אז אני גם לא יודע אם אני אוכל ללכת איתו , אבל אם כן אני אדאג לכל אחד שכתב לי מה שהוא רוצה. אז יאללה לרשימה.

DVD10

New member
לא הבנתם שאין להשיג G1 החנויות יותר

תבינו, כי כל פעם אני רואה פה מחדש אנשים למצפים למצוא G1 בחנויות. אז זהו שאין!

xtturbo

New member
יש לי כמה G1 למכירה

למי שמעוניין יש לי כמה G1 למכירה... נא לפנות ל XTTURBO86@ YAHOO.COM

Kalimac

New member
הייתי שם היום

איזה איש חביב. נזכרתי שקניתי אצלו כשהייתי ממש קטן
קניתי היום את מליין סייברטרון שתי חבילות מיני-קונים (Shockwave vs. Tankor, ואת Razorclaw vs. Steamhammer) ואת אופטימוס פריים; הוא ממש ממש גדול! דיברתי עם מר רוזנפלד קלילות והוא דווקא אמר שהוא רוצה להביא גם G1 ואפילו מאסטרפיס(!) יכול להיות שהבנתי לא נכון, אבל רואים שהאיש מבין ואוהב TF. אני אחזור לשם

darthziv

New member
אם הוא יוכל להביא מאסטרפיסים

במחיר טוב לדעתי נעלה כולנו לרגל לחנות... עד אז זה נשמע כמו משאלת לב ולא משהו מציאותי

Kalimac

New member
וואו

הייתי אצל רוזנפלד היום שוב. לא יכול להפסיק לשבח את הבחור. הגיעה אליו היום סחורה מארמדה. לא הרבה, אבל יש שם עכשיו בערך 11 דמויות, כולן במחיר של 45 שקלים. בנוסף הגיעו אליו שלוש דמויות מליין הישן Beast Machines(!) במחיר של 25 שקלים. רוזנפלד התקשר אליי היום בבוקר מאחר והצעתי את עזרתי למיין ולסדר ואפילו לעזור לו לתמחר. הגעתי אליו, ניקינו יחד את האבק ואז הלכנו לברר את המחיר הסיטונאי של הדמויות הנ"ל בארה"ב ובאיביי. אני חושב שהמחירים מאוד טובים. אבל עכשיו הפרס הגדול שלי: הגיעה אליו הדמות של יונקרון מליין ארמדה, שבעצם מייצגת את היונקרון של הסרט. זוהי דמות ענקית והקופסה שלה עוד יותר (נאלצתי לסחוב אותה הבייתה בשקית זבל). ומה גם? הוא עשה מחיר של 150 שקלים(!!!) איך אפשר לסרב? בכל מקום אחר הדמות הייתה עולה 300 שקלים ומעלה (לפחות כך הראתה תווית המחיר המקורית) - המחיר הקמעוני של יונקרון בארה"ב היה 50 דולר, ככה שרוזפלד אפילו ירד מהמחיר הזה. איש כלבבי. אני מאוד מרוצה. היא תופסת לי את כל המדף
מי שעוד לא ביקר אצלו, כדאי.

למעלה