עליתי.....כ"כ חשוך פה...

TAINTED SAINT

New member
לא פותח ריץ'-רץ',נורא חם היום....

מוריד מגפיים,מכנסיים וכל מה שלא צריך... תמתיני רגע בסבלנות.... ואל תעזי להתקלח-יש לך ריח מטריף כשאת מזיעה.... T\S

TAINTED SAINT

New member
אני רואה שהתמכרת למשחק שלימדתי אותך....

מה אהבת יותר ? קודם את הקוביות,ואחר כך את לשוני ? או קודם את לשוני,ואחר כך את הקוביות ? או לסרוגין....כמו בפעם האחרונה....רק בלי צרחות הפעם.... [נגמרו לי קוביות הקרח במקפיא,אני מביא עוף קפוא,יחזיק מעמד יותר זמן מקוביית קרח...] T\S

TAINTED SAINT

New member
אם אני יודע .....

עדיין יש לי שריקות וצפצופים באוזניים מהחצוצרות שלך..... בלי צרחות הפעם,תנשכי את הכרית,זה בסדר,גם ככה כבר קרעת אותה פעמיים,רק אל תבלעי נוצות ותתחילי להשתעל... T\S

TAINTED SAINT

New member
לך קשה לנשום ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif לך ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

ואני מה נותר לי לומר ? אבל אני נורא אוהב טעם של דבש מלוח מזיעה...אין תלונות.... T\S

TAINTED SAINT

New member
בשביל מה לשנות ? לך לפי העקרון האומר....../images/Emo13.gif

ש"ברומא תתנהג כמו רומני".... שינויים אינם בהכרח דבר טוב,עצה ידידותית:בפעם הבאה תבוא בלי תחתונים ועם בקבוק יין....תשאיר לבנות את השאר...תהיה ספונטני...תזרום....רק אל תזרום מהר מדי....
T\S

"ברומא,נהג כרומני" ?!

כלומר עליי לגנוב מכל הבא ליד ?
ברומא עלינו לנהוג כרומאים ולא כרומנים. רומני תהיה ברומניה. ובנוגע לתחתונים...אני מצטער...אני לא לובש תחתונים...
בקבוקי יין זה לא אני במיוחד,אבל אני משתלב לא רע עם שיוואס וג'ק דניאלס במיוחד.

STORM BRINGER

New member
אווו עכשיו עומד להתחיל להיות מעניין ../images/Emo67.gif

*תופס עמדת תצפית נוחה ומעט מרוחקת , מכין פופקורן ומשהו לשתות ומתיישב להמתין ולראות מה עומד לקרות*

הממממ...

מה כבר עלול לקרות !? בינתיים עד שיקרה משהו...קח לך בדיחה... יום אחד הולך הנמר ורואה את האריה יושב מתחת לעץ והקוף זורק לו קוקוסים בראש והאריה...לא מגיב. אומר הנמר לאריה: "אני במקומך הייתי תופס את הקוף מפרק לו את העצמות!!!" "בסדר" אומר האריה "נראה אותך !" הנמר מתחיל לרוץ אחרי הקוף המבוהל שבורח... הקוף מטפס על עצים, גבעות ועמקים... יורד עולה והנמר הזועם... אחריו. בסוף הקוף רץ לתוך צינור... והנמר מיד אחריו עד שהנמר נתקע בתוך הצינור עם התחת בחוץ. יצא הקוף מהצד השני ותקע אותו מאחורה...פעם...פעמיים...שלוש. עברו יומיים שלושה והנמר רזה מחוסר מזון והצליח להיחלץ. עובר הנמר ליד האריה ששואל אותו על הקוף. "היה מרדף מדהים" אומר הנמר "רצנו...עלינו...ירדנו..." "תעזוב את הבולשיט" אומר האריה "הביא אותך לצינור או לא הביא אותך לצינור...?"

STORM BRINGER

New member
מוסיף חטא על פשע וממחזר בדיחות?

לא ראיתי את הבדיחה הזו כמה נושאים אחורה?

למעלה