עליתי על קונספירציה קוסמית נגדי!!

משוש30

New member
עליתי על קונספירציה קוסמית נגדי!!

לפני קצת יותר מחודש חזרתי לעבודה ובמקביל מתן הפסיק לישון (כבר באותו היום) והתעורר במשך יותר מחודש כל שעה במשך הלילה. אין צורך להגיד שעבדתי בטירוף ובטח שלא יכלתי להשלים את שעות השינה במשך היום והגעתי למצב שבו כמעט עשיתי תאונה מרב עייפות. אז החלטתי שזה לא ייתכן ככה וצריך לסדר לו את שעות השינה. התייעצתי בפורומים המקבילים קיבלתי עצות לכאן ולכאן והילד כנראה הרגיש שאני רצינית וחזר לישון (טוב לא צריך להגזים הוא קם כל 3 שעות אבל נרשמת אופטימיות זהירה כי זה נמשך כבר 3 ימים רצוך והלילה זה היה אפילו 4 רצוף)...אז הכל טוב נכון? זהו שלא!!! אתמול התחילה לי האלרגיה השנתית שלי לעצי זית (ימך שמם)ואני לא מפסיקה להתעטש לנזול ולגרד את העיניים. זה מוריד לי את השינה (ואת החיים בכלל כי כל אלמנט של איכות נעלם מהם) עד ראשית יוני... ואז מתני כבר יהיה בן חמישה חודשים ויתחילו השיניים... הלו?? עם מי צריך לדבר פה כדי לקבל את השינה שלי חזרה?!?!

../images/Emo6.gif

מי אמר ששינים מתחילות בחמישה חודשים? אצלינו מתחת לגיל שנה אין על מה לדבר... המסקנות שלי הן כאלה: ברגע,שתפסיקי לעבוד,מתן יחזור לישון ברגע שתעברו דירה הרחק מהזייתים,תפסיק לך האלרגיה. איזה עצות פרקטיות נתתי

עמית@

New member
אז את לא מחכה ליונה עם עלה של זית??

קשה, אבל אני חושבת שהקונספירציה הזו כוללת גם אותי
זה באמת משהו קולוסלי...

משוש30

New member
מחכה רק לשלום מוותרת גם על היונה

וגם על עלה של זית...(דרך אגב מזכיר לי את הפרסומת האיומה ההיא בטלויזיה בה מחסלים את יונת השלום תמורת זית-זוועה!)

עמית@

New member
גם אני הייתי פשוט בשוק מהפרסומת הזו

ומוזר לי שהיא חלפה לה על מסכינו בכזה שקט, בלי שום סוג של מחאה, לדעתי היא היתה איומה.

פשושולה

New member
וואלה, אכן קונספירציה אישית נגדך...

שכחתי מהאלרגיה שלך. מסכנונת. אני שוב ממליצה על שיטות אלטרנטיביות שיכולות להקל. תרגישי טוב. אני יכולה רק לדווח על 3 שעות רצוף בין האכלות, וכמעט אפס הנקה...

משוש30

New member
אפס הנקה בלילות או גם בימים?

גם אצלי הוא מסרב והלילה אכל מהציצי רק פעם אחת את האחרת מהבקבוק... אותי זה מבאס קצת אבל אני מתחילה להשלים עם המצב

../images/Emo6.gif עם מי צריך לדבר?

אני אתן לך את הכתובת שלו: אדון מרפי רחוב - קפצי לי אני לא כאן מיקוד - 666 ולהלן המכתב שעליך לשלוח לו: אדון מרפי היקר. לאחרונה גיליתי שחיי קלים מידי ואיני מבינה מדוע. האם יצאת לחופשה? לא ברור לי למה , עם האלרגיה לזיתים, אין לי גם קלקולי קיבה מידי יום וכאבי ראש בלתי נסבלים? נראה לך שאלרגיה בלבד זה מספיק? זה לא יתכן! אתה לא מתפקד! ולגבי מתן בני היקר - הוא קם רק כל 3 שעות בלילה. אני לא יכולה לתפקד ככה. אני נקרעת מגעגועים אליו מידי לילה. האם תוכל לסדר בבקשה התעוררות אחת לחצי שעה כדי שלא אתגעגע יותר מידי. בתודה ובברכת לך קיבינימאט משוש30.

../images/Emo6.gifזו לא קונספירציה -

את פשוט כנראה לא היית מודעת לחוקי מרפי השולטים בכל העולם. ועכשיו התבגרת ואת מכירה בעליונותם על כולנו... בהצלחה עם ההתמודדות עם המשבר. תראי שהמצב יכול להיות הרבה יותר גרוע... וכדי להתמודד אני שולחת לך כמה
עזר?

../images/Emo6.gifגדולה../images/Emo70.gifלמה החלטת שדווקא בגיל

5 חודשים יתחילו השיניים לצאת
אצלנו זה בטח יקרה לקראת גיל שנה... אולי מתן מרגיש בחסרונך ומנסה לפצות על הזמן האבוד דווקא בלילה
לגבי האלרגיה - מקוה שזה יחלוף מהר.

cookie1

New member
לא רוצה לייאש אבל...

אני חושבת שהסיפורים על תינוקות ישנים הם אגדות אורבניות וקונספירציה כנגד הורים באשר הם ! לי זכור שבמשך חצי שנה לא ישנתי יותר משעתיים רצוף ולאחר מכן המצב לא השתפר בהרבה. השינה של יובל התחילה להסתדר בסביבות גיל שנה כשבעלולי הסכים להיות רציני בנוגע להשכבתו במיטה שלו (חייבים רצינות). היום אני מגדירה את עצמי כבעלת מזל שמצליחה לישון, ועדיין ,שיהיה ברור, יש התעוררויות פעמיים בלילה +-. מאחלת לך סיום מהיר של האלרגיה
, אבל תתכונני נפשית לתקופה ארוכה של מחסור בשינה. * מישהי אמרה לי פעם שרק בסביבות גיל 3 הם מתחילים לישון לילה מלא, כך שהשנים הקרובות....

Tal223

New member
טפו טפו טפו אצלנו דווקא ישנים בלילה

תמר שעושה לי את המוות במשך היום ולא ישנה דקה מהבוקר עד הלילה, מלבד באוטו בנסיעה (עם התעוררות בכל עצירה) או במנשא כשאני מקפצת (עם התעוררות בכל עצירה) - דווקא בלילה היא ישנה יופי! טפו טפו טפו (סליחה, אבל אני מוכנה לירוק על כל העולם אם זה יעזור...) מגיל 3 שבועות היא ישנה 5-6 שעות רצוף! עד גיל 6 שבועות במיטה שלנו עם הציצי בפה, והחל מלפני שבוע - בעריסה שלה! גם ליאור בתי הבכורה ישנה לילות רצופים של 7 שעות החל מגיל חודש וחצי. רק איתי היה מתעורר כל 3-4 שעות עד גיל שנתיים בערך, כולל טקסים ארוכים של אכילה ואח"כ פליטה/הקאה באמצע הלילה כמעט בכל לילה... בקיצור - תלוי בתינוק, כל אחד עם הדפוסים שלו. אני למדתי שצריך טקס קבוע לפני השינה, כן - להתחיל אפילו בגיל שבוע! ואז הם לומדים מהר מאד להבחין בין יום ולילה.

יעלי9

New member
בגיל 3???../images/Emo5.gif

גוואלט! ולחשוב שהאמנתי כשאמרו (בעצם מי אמר?) שבגיל 3 חודשים הם ישנים לילה שלם. והאפרוחון כבר בן 9ח'. אז אני מעדכנת את טבלאת היאוש וממשיכה לחכות לנס.

משוש30

New member
../images/Emo124.gifעדכון ברוח דבריה של אמא של

רועי ושני אז ככה: נורא נורא באסה לי: הילד הפסיק להתעורר כל שעה בלילה והתחיל לישון 3 שעות רצוף. אני מתגעגעת אליו בטירוף ולא יודעת מה לעשות עם זה. ההרצאה שנעלמה לי יחד עם ההארד דיסק של המחשב כבר מוכנה מחדש ויש לה גיבוי ואני לא יודעת מה לעשות עם הזמן הפנוי שלי. המחשב תוקן וביום ראשון אני מקבלת אותו חזרה (אוף מה אני שוב אתחיל לשבת בספריות ולהתקדם במסטר? יכלתי למשוך את זה לפחות עוד שנה עד ההריון הבא או משהו...) האלרגיה עדיין כאן (ברוך השם) אבל לצערי מצאתי טיפות אף מעולות ואפילו טיפות עיניים שקצת עוזרות מה שגורם לי לפעמים לשכוח מהאלרגיה ומהאביב והפריחה הנפלאה שיש לנו-וחבל. השיניים של מתן בינתיים לא נראות באופק אז אולי הן בכלל יתחילו מאוחר? נניח 8-9 חודשים? זה יהיה נורא- הילד שלי לא יתפתח לפי הציפיות ולי יהיו אולי לילות של שינה רצופה: כזה בזבוז של זמן יקר השינה הזאת! וכמובן ניצחנו בחצי הגמר מה שיאלץ אותי לבלות בשבת מול הטלויזיה במקום בזמן איכות עם המשפחה! ויכול להיות עוד יותר גרוע- אולי נזכה?? ואז מתי נלך לישון?!?! בקיצור-קשה, קשה...

עמית@

New member
תראי...

החיים כל כך קשים שזה נורא, מה יהיה? ובשביל לסבר לך את האוזן- השיניים של תמר יצאו רק בגיל שנה וחודשיים

nubi

New member
הלוואי עליי הבעיות שלך...../images/Emo6.gif

אני מותשת לגמרי (וזה הזמן להתנצל על היעדרותי). היה לי יום רביעי מתיש לחלוטין בעבודה. אני נכה מרוב כאבי גב וצוואר. שי מתחילה עם השיניים (כל הסימנים כבר פה...). להמשיך?

למעלה