עליתי!!!!!

Dandy07

New member
עליתי!!!!!

אוהד התעכב, ולי לא הייתה סבלנות.......אבל אתם מוזמנים לבלוג שלי--מחשבות ברוח. מברוק לי!
ותודה לכולכם על התמיכה

binba

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif ../images/Emo48.gif

קודם כל, עיצוב חמוד מאוד, אהבתי את הציורים והצבעים. גם השם מצא חן בעיני. יש רק כמה בעיות עם המבנה..
ברזולוציה גבוהה מ-800X600 כל האתר צמוד לצד שמאל, וכיוון שבעברית עסקינן - זה לא כל כך נוח. כדאי למרכז את כל העסק או ליישר לימין.
ברזולוציה 800X600 צריך לגלול את הדף למטה כדי להגיע לכפתורים של העמודים האחרים - לא נוח.
בתוך הפריים התכלת עצמו - חבל שהטור של הטקסט כל כך צר לעומת רוחב הפריים
פס הגלילה בפריים התכלת צמוד מדי לשוליים הימניים - כדאי להרחיק אותו מעט. כל הכבוד ובהצלחה
, רותם.

דנדי ------ תתתתתחחחדשי! סוף סוף!

אהבתי מאד את העיצוב... וואלה שיחקת אותה, מי היה מאמין שככה תרביצי ביצוע כזה... ומה עם התגובות? מהר רוצי להירשם אצל שקוז, שנוכל להגיד לך מזלטובים אצלך בבית... ועד אז - קבלי מכאן את כל הברכות והאיחולים!! ב-ה-צ-ל-ח-ה!! חמדה

Dandy07

New member
רותם ../images/Emo26.gif

תיקנתי חלק מהדברים (למשל, החלק של "אני") באשר לשאר, זה דורש קצת זמן מחשב שאין לי כרגע. אני אטפל בזה בהזדמנות. תודה בכל מקרה!

genotip

New member
עיצוב זוועה ../images/Emo5.gif אני לא צריך

לסבול את זה... שלום...

genotip

New member
../images/Emo45.gif

בהצלחה עם הבלוג, שכחתי להגיד את זה בהודעה הראשונה... ברוכה הבאה

לא רע בכלל

אהבתי את העיצוב , חוץ מזה אני מסכים עם כל הערות של רותם. ולדעתי צבע של הפונט לא מתאים , אולי להחליף אותו במין כחול שכזה. אבל אהבתי , תתחדשי

other5

New member
זה פשוט מדהים!!

חוץ מהכתב שבתוך החלון שכתוב בו על הבלוג תהפכי אותו ל"אריאל" או משהו כזה שיוכלו להבין.. חוץ מזה זה פשוט מדהים...התרשמתי ואהבתי מאוד. בהצלחה בהמשך! www.code.cz.bz

o_mer

New member
תתחדשי

היי דנה תתחדשי מאוד אוהב את הדמות שברוח עומר. ---- ד.א. אחלה יום הולדת בחרו לך.

למעלה